nem vagyunk szegény ország...
Ez abszólut így igaz.
aztán amikor olyan dolgot vesz az ember, ami _kell_, tehát nem kedvtelésbõl, akkor meg elõadja a nagy halált, hogy õ milyen szegény.
nem vagyunk szegény ország...
Ne is mond hétvégén voltunk vásárolni egy ilyen nagy izében...bazze mar most kezdik a karacsonyi lof@szt!
f@szert kell ezt ennyire nyomni?
na hát ez sztem bugos, vagy nemtom.Azért megkerestem.
http://alfa.webdesig...ek/indexiq.html
Én megcsináltam ezt is, érdekes, hogy azt hittem ezek a tesztek hülyeségek, de akármelyiket csinálom meg, mindig ugyanaz lesz az eredmény.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Szivem szerint a fókáknak drukkolok, de ezzel valóban az eszkimók lesznek többen és fogynak a fókák, tehát mindegy. Szurkolok Kalának, hogy holnap sikerüljön a zh!!!A tragédiából "idéztél", tudom.
de hogy érted, hogy az eszkimóknak szurkolsz?
már így is "sok az eszkimó, és kevés a fóka".
vagy lehet, hogy valamit (van amit) nem értek?
a hatodikról kiderült hogy turista.Jól jött ki a lépés. kérdezem whereisthe xystreet? Erre elõhúzott egy baszomnagy térképet,széthajtogatta, és megkerestük az utcát.
NE ÍGY! NE ÍGY!
én mindig nagyon kedves vagyok a turistákkal ha épp nem elõttem császkálnak miközben én bringázok
volt hogy faszi amcsi volt, kereste a deákon az éppen aktuális hotelt, mondom arra.
közölte hogy gréjt, menjem az armyba
jó, mondom megyek
már találtam köszi
NE ÍGY! NE ÍGY!
a box már simán nem menõa mai nap különösen gázok voltatok srácok....
Asszem simán lehetne bannolni a banda nagyrészét fórumszabályzat megsértése miatt...
És ha valakinek baja van a másikkal, beszéljenek meg egy találkozót és boxolják le egymást, csak írják be ide mikor megyek tunkolni, meg röhögni, hogy tényleg mire nincs energia emberekben...bazzz:rocketman
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
baki fizetõs ez a iqteszt.hu
Igen, erre találták ki az EQ tesztet, az érzelmi intelligencia hányadost. Ha az is magas, akkor már nem annyira tarack az illetõ.attól hogy vkinek ezer az IQja még lehet tarack
tudok rá példát
a kedvencem amikor a turista megkérdezi h merre az annyi erre a xy úgy válaszol neki h hangosan lassan magyarul elkezd szótagolni
tarack: IQ mi alapján van? máááár elég rég volt mikor velem iet tsináltattak és én úgy emléxem h logikai feladatok csak...vagy?