Ebayon nincsen mostanában lejáró Yeti, már érettségizett, nincs vizsgaidõszak...
Biztos csajozni megy

RAUH-Welt
B E G R I F F
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Én megyek!És ahogy elnézegettem, elég sokan mások is.Szóval annyira azért tényleg nem elhanyagolható.Az az igazi gáz, hogy a pontszámításos hülyeségeken csak most kezdtek el gondolkozni, amikor már mindenki szépen számolgatott, tervezgetett, kitalálta hova akar menni.A médiában állandóan azt nyomatják, hogy húú de milyen jól meg van szervezve meg hogy már vagy három-négy éve megy az átállás az új rendszerre.Ennyi idõ alatt nem sikerül kitalálni normálisan a dolgokat?A magyar bálint meg bekaphassa.mondjuk nem tudom,mit paráznak sokan ettõl,nem olyan sok Mberke megy újra írni
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Ride everywhere.
.
NE ÍGY! NE ÍGY!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
en annak idejen
olvastam olyanokat, hoyg csak na.
120 pont + ket kozepfoku nyelvvizsga
+ez meg az.
es csak igy volt eselyed bekerulni
mert olyan ponthatar volt.
(kb olyan, mint amikor a hvg-ben kereseik superman-t munkara)
es mindez 97-ben
amikor nem volt divat, hogy vki kozepsuliban akar egy nyelvviszgat is letegyen!