Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
én is akartam kérdezni, de féltem, hogy csak én nem tudom, ezért nem tettem... :D
Ebayon nincsen mostanában lejáró Yeti, már érettségizett, nincs vizsgaidõszak...
Biztos csajozni megy ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hogy mi?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na akkor most mindenki szorít nekem, hogy
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Múltkor valami faszi az inforádióban tuti hogy 3 évet mondott.De 2 év, talán a gyakorlatban is összejön.

Na, megyek is tanulni, hogy legalább nálam ne legyenek gondok.:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
3-4 éve biztosan nem készülnek erre, nem mindenki akarja/akarta liberalizálni az oktatást.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás

mondjuk nem tudom,mit paráznak sokan ettõl,nem olyan sok Mberke megy újra írni

Én megyek!És ahogy elnézegettem, elég sokan mások is.Szóval annyira azért tényleg nem elhanyagolható.Az az igazi gáz, hogy a pontszámításos hülyeségeken csak most kezdtek el gondolkozni, amikor már mindenki szépen számolgatott, tervezgetett, kitalálta hova akar menni.A médiában állandóan azt nyomatják, hogy húú de milyen jól meg van szervezve meg hogy már vagy három-négy éve megy az átállás az új rendszerre.Ennyi idõ alatt nem sikerül kitalálni normálisan a dolgokat?A magyar bálint meg bekaphassa.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Itt most vagy mindenki tanulogep, vagy mindenki zseni.:) De az biztos, hogy mindenki sorivo:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én csak arról nem vagyok meggyõzve, hogy az emelt színt valóban eléri a felvételi szintjét, meg úgy általában nincs-e az egésznek a színvonala nagyon-nagyon mélyen. :(

Bizonyos intézmények nem tehetik meg, hogy nem veszik fel a sima pontduplázókat -mármint akik a középiskolai eredményüket duplázzák- mert anyagiak nem engedhetnek meg maguknak ekkora luxust az elcseszett hallgatói normatíva miatt.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Eurosport, MOST!!!

:/
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ezévig a yobbat kaptad az alábbi varáicáiók közül;
hozott pont (uccsó két év vége) * 2 (ez volt a leglájtosabb,szal pl. jogra már yó ideye nem engedték ezt)
hozott pont + felvételi szerzett pont
felvételi szerzett pont * 2
ezévben;
hozott pont + éréssel (felvivel) szerzett pont
éréssel (felvivel) szerzett pont * 2
szal nincs duplázás
ergo aki alsóderengvefingós gimibõl yön ahol Géza bá tanított mindent és csak a takarítónéni nem kapott 5öst,az most nem tud 60*2 hozott pontot vinni
van viszont 1 kis igazságtalanság a régi felvételivel...köv évig legalábbis
mondjuk nem tudom,mit paráznak sokan ettõl,nem olyan sok Mberke megy újra írni

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Miaszafé van már megint szar idõ? Üzenem az idõjárásrontó gépnek, hogy kapcsolja ki magát! Vagy legalább mondjon le!! :)

Ride everywhere.

.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jah akkor volt a sima pontod amit duplaztak.
me most hogy van?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
azért kéne max pont h majd 1 régi tanaram + 1 volt bnõm orra alá dörgölhessem h csekkold vazze,yó vagyok
amúgy nem kis részben azért 140,mert én már futottam 1 kört a könnyebb érettségivel,ami most 120 mert kitûnõ volt + 2 felsõ
papír meglett,már csak L kéne kezdeni tanulni hat év anyagát...ma este még ZP + ride,aztán holnap,meg reggel.jessssss Feltöltött kép
esetleg le7ne szorítani. 33.3% már elég,és megvan 144.

lor : de az még duplázós volt,nem? fõként mûszaki vonalon le7ett ezt csinni...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
én meg üzenem mindenkinek hogy húzzátok meg a tárcsarögzítõ csavarokat!!!
én is most vettem észre tök véletlenül hogy lötyög a féktárcsa:scared:
még jó hogy a tegnapi napot túléltem így....
pedig van menetrögzítõ a csavarokon...
Autist Team:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azt üzenem, hogy ok. És azért nem találom a kulcsot a mittoménmihez, mert nem is én keveretem el. Szal ez szívás... Remélem már megoldottad... De azért visszavárom... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Figyi, most hétvégén már TÉNYLEG visszaadom a cd-ket... becsszó... ne is mondd..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, tényleg el is felejtettem... :D:D:D Tudod... Sok pont x 2!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De te Milliomoscsemete vagy.. azoknak minden sikerül :D De ha nem mentél el felvételizni, mert vásároltál, akkor hogy vettek fel mégis? Apu ment aktatáskával a suliba és kifelé már anélkül jött, mi? Bevallhatod... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És látod?!?! Most mennyivel jobb neked, hogy nem kerültél be... :D Ismersz minket... ;)

Anno nekem is választanom kellett. Elmenni felvételizni, hogy tuti fölvegyenek, vagy ingyen nyaralás Fr.o-ban, repcsivel, stb, stb... Háááát, elmentem nyaralni. És szerencsétlenségemre még föl is vettek... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

en annak idejen
olvastam olyanokat, hoyg csak na.
120 pont + ket kozepfoku nyelvvizsga
+ez meg az.
es csak igy volt eselyed bekerulni
mert olyan ponthatar volt.
(kb olyan, mint amikor a hvg-ben kereseik superman-t munkara)

es mindez 97-ben
amikor nem volt divat, hogy vki kozepsuliban akar egy nyelvviszgat is letegyen!

'98ban a Soproni Egyetemre próbáltam bekerülni, dettó ugyanez volt. 120 pont, plusz a nyelvvizsga hegyek, plusz jó pont, ha apukád ismeri az igazgatóbácsit. Ja, nem kerültem be, viszont megnéztem a várost :D