Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Írta 2005. november 08. - 10:56

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 08. - 10:53

Charon, nem Ti rongyoltatok le egy hétvége alatt két kocsit? Most meg a mosógép... Sztem költözzetek sátorba, mielött összedõl a ház!
A ház is hamar össze fog dõlni, mert sztem az egerek a padláson a gerendát rágják. Vagy a gipszkartont, ami a jobbik eset, de tökmindegy, egyiknek sem örülök.
Az autó egyébként nem a miénk, mi csak pechesek voltunk vele...
Írta 2005. november 08. - 10:52

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. november 08. - 10:41

Jah, dehát ezért is vagyok én fõállású anya.Jól hangzik, de alényeg, hogy megint a kölykök hozták össze...

Írta 2005. november 08. - 10:40

TGYÁS-terhességi, és gyermekágyi segély. A szülés várható ideje elõtti 4. héttõl jár hat hónapig. Nekem a szüléstõl, mivel elõtte betegállományban voltam. (eltörött a szeméremcsontom)Mi az a Gyed? és a Gyet? Már persze az evidenciákon túl. Úgy értem pontosan minek a rövidítése.
GYED-gyermeknevelési díj, a gyerek 6 hónapos korától jár két éves koráig, ha dolgozott valaki
GYES-gyermeknevelési segély, alanyi jogon jár, ha valaki nem kap az elõzõ kettõbõl, akkor a szüléstõl, egyébként 2-3 éves kor között
GYET-gyermeknevelési támogatás, azoknak jár, akiknek 3, vagy több gyerekük van, és a legkisebb gyerek 8 éves koráig adják.
Írta 2005. november 08. - 10:36

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 08. - 10:35

Írta 2005. november 08. - 10:35

A mi fürdõszobánkban ki sem lehetne nyitni egy elöltöltõst.
A miénkbe is épp be van paszírozva a fal, meg a zuhanyfülke közé a felültöltõs. Befért még egy kicsi csap, és egy szennyestartó. Meg egy ember.
Írta 2005. november 08. - 10:34

Az otópízbõ, mi'?!
Vagy kiraktátok a kölyköket kicsit gyufát átulni...
Charon, nem Ti rongyoltatok le egy hétvége alatt két kocsit? Most meg a mosógép... Sztem költözzetek sátorba, mielött összedõl a ház!
Nem-nem, megszûnt a munkahelyem, és kifizették 6 évnyi szabadságomat, vagy nem is tudom pontosan mennyit. Mert jár szabadság a GYES, meg GYET idejére is.
Az ótót a férjem intézi, az az õ biznisze. Abból szerintem havonta vehetnénk mosógépet, olyat, amit Charon írt.

Írta 2005. november 08. - 10:26

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 08. - 10:25

Írta 2005. november 08. - 10:22

Írta 2005. november 08. - 10:21

Nekünk is tavasszal krepált be a régi mosógépünk. Nem hitelre vettünk egyet, akkor épp volt mibõl.
Írta 2005. november 08. - 10:16

vattünk siemens elöltöltõst, mert az gizda
nemtom mennyi volt
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 08. - 10:12

Apró örömök az életben.
Egyébként mindenkinek most ment tönkre a mosógépe? Mer' nekünk igen, gyakorlatilag szétégett. Egy új gép meg 50, de inkább hatvan, és ez még nagyon ALAP. :-( Nem dohányzom, nem iszok alkoholt, se cukros löttyöket, gyakorlatilag nem is eszem, 62 kiló vagyok vasággyal (egy éve még 68). Hitelre meg nem kapunk, LOL, mert nem elég hosszú idejû a munkaszerzõdésem. pff
Írta 2005. november 08. - 10:08

ellenben ha sunyin kiszárítasz ~5-6 kenyeret,ledarálod morzsákra,majd vastagon borítod vele a kocsit,ha belvárosi a tag és az utcán parkol a kocsija,reggel fog nagyot anyázni... galambok:D
és ez nem túl hangos,vmilyen szinten hagy maradandó nyomot (a kocsik fényezése nem szereti a madárszart asszem) stílusos és a rendõröket se híjják ki rád
Írta 2005. november 08. - 10:01

vagy vesz ilyen dekoros, 3M átlátszó spray ragasztót.....a lassan kötõt.....saját magának fogja kinjában lekromofágozni....meg a szélvédõit betörni.... mert az életbe mással le nem pucolja...kromofág azabaj hogy nem elég hatásos, érted, egy elemet újrafényez 20ból
akkor tessék beverni az összes ablakát, kiszúrni a gumikat, és a lámpákat is kitörni
az nagyobb fejfájás
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. november 08. - 10:00

a bevett módszer h minden karosszéria elemet meg kell zúzni...pajszer...suzukinál könnyû

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. november 08. - 09:57

Írta 2005. november 08. - 09:56

akkor tessék beverni az összes ablakát, kiszúrni a gumikat, és a lámpákat is kitörni
az nagyobb fejfájás