Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Tin: korrekt tájékoztatás, köszi! ;)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon, nem Ti rongyoltatok le egy hétvége alatt két kocsit? Most meg a mosógép... Sztem költözzetek sátorba, mielött összedõl a ház! ;)

A ház is hamar össze fog dõlni, mert sztem az egerek a padláson a gerendát rágják. Vagy a gipszkartont, ami a jobbik eset, de tökmindegy, egyiknek sem örülök.
Az autó egyébként nem a miénk, mi csak pechesek voltunk vele...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
szép jó napot,sziasztok :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Jól hangzik, de alényeg, hogy megint a kölykök hozták össze... :D

Jah, dehát ezért is vagyok én fõállású anya. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Mi az a Gyed? és a Gyet? Már persze az evidenciákon túl. Úgy értem pontosan minek a rövidítése.

TGYÁS-terhességi, és gyermekágyi segély. A szülés várható ideje elõtti 4. héttõl jár hat hónapig. Nekem a szüléstõl, mivel elõtte betegállományban voltam. (eltörött a szeméremcsontom)
GYED-gyermeknevelési díj, a gyerek 6 hónapos korától jár két éves koráig, ha dolgozott valaki
GYES-gyermeknevelési segély, alanyi jogon jár, ha valaki nem kap az elõzõ kettõbõl, akkor a szüléstõl, egyébként 2-3 éves kor között
GYET-gyermeknevelési támogatás, azoknak jár, akiknek 3, vagy több gyerekük van, és a legkisebb gyerek 8 éves koráig adják.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jól hangzik, de alényeg, hogy megint a kölykök hozták össze... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mi az a Gyed? és a Gyet? Már persze az evidenciákon túl. Úgy értem pontosan minek a rövidítése.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

A mi fürdõszobánkban ki sem lehetne nyitni egy elöltöltõst. :D

A miénkbe is épp be van paszírozva a fal, meg a zuhanyfülke közé a felültöltõs. Befért még egy kicsi csap, és egy szennyestartó. Meg egy ember.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Az otópízbõ, mi'?! :D Vagy kiraktátok a kölyköket kicsit gyufát átulni...

Charon, nem Ti rongyoltatok le egy hétvége alatt két kocsit? Most meg a mosógép... Sztem költözzetek sátorba, mielött összedõl a ház! ;)

Nem-nem, megszûnt a munkahelyem, és kifizették 6 évnyi szabadságomat, vagy nem is tudom pontosan mennyit. Mert jár szabadság a GYES, meg GYET idejére is.

Az ótót a férjem intézi, az az õ biznisze. Abból szerintem havonta vehetnénk mosógépet, olyat, amit Charon írt. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dehogynem... Csak kéne bontani egy kis kör alakú lukat a konyha felé... :D Én kb most így vagyok a franciaággyal... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A mi fürdõszobánkban ki sem lehetne nyitni egy elöltöltõst. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az otópízbõ, mi'?! :D Vagy kiraktátok a kölyköket kicsit gyufát átulni...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Mennyi gonosz ötlet. :)

Nekünk is tavasszal krepált be a régi mosógépünk. Nem hitelre vettünk egyet, akkor épp volt mibõl.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nekünk tavaly elõtt
vattünk siemens elöltöltõst, mert az gizda
nemtom mennyi volt

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Egyszerûbb egy kevés disznyózsírt ráönteni a szélvédõre elsõ körben, aztán, ha nem tesz kedvedre még mindig, akkor repeta és szelepek kiszedése a kerekekbõl.
Apró örömök az életben.

Egyébként mindenkinek most ment tönkre a mosógépe? Mer' nekünk igen, gyakorlatilag szétégett. Egy új gép meg 50, de inkább hatvan, és ez még nagyon ALAP. :-( Nem dohányzom, nem iszok alkoholt, se cukros löttyöket, gyakorlatilag nem is eszem, 62 kiló vagyok vasággyal (egy éve még 68). Hitelre meg nem kapunk, LOL, mert nem elég hosszú idejû a munkaszerzõdésem. pff

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
rendben van de ez rongálás és a fa autóápolóval történõ átalakítást rendszerint a környéken élõk meghallják/meglátják és kihíjják a rend õreit
ellenben ha sunyin kiszárítasz ~5-6 kenyeret,ledarálod morzsákra,majd vastagon borítod vele a kocsit,ha belvárosi a tag és az utcán parkol a kocsija,reggel fog nagyot anyázni... galambok:D
és ez nem túl hangos,vmilyen szinten hagy maradandó nyomot (a kocsik fényezése nem szereti a madárszart asszem) stílusos és a rendõröket se híjják ki rád

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

kromofág azabaj hogy nem elég hatásos, érted, egy elemet újrafényez 20ból
akkor tessék beverni az összes ablakát, kiszúrni a gumikat, és a lámpákat is kitörni
az nagyobb fejfájás

vagy vesz ilyen dekoros, 3M átlátszó spray ragasztót.....a lassan kötõt.....saját magának fogja kinjában lekromofágozni....meg a szélvédõit betörni.... mert az életbe mással le nem pucolja...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
nem kromofág, nem ablaktörés
a bevett módszer h minden karosszéria elemet meg kell zúzni...pajszer...suzukinál könnyû :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
viszont az 5 mélyhûtõ,amiben az óraleolvasók hulláit tartottad,zabálta az áramot ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
kromofág azabaj hogy nem elég hatásos, érted, egy elemet újrafényez 20ból
akkor tessék beverni az összes ablakát, kiszúrni a gumikat, és a lámpákat is kitörni
az nagyobb fejfájás