Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

enem meg nem. mert egy nem fontos ember nem fontos életérõl van szó. hogy titeket érdekel, az legyen a ti bajotok, meg a blikk öröme, mert rajtatok gazdagszik meg a bulvársajtó. nem rajtam.

olvasok blogot, sokfélét. közéletit, és nagyon személyeset egyaránt.

de tomcat nekem akkoris szálka a szememben. az internetet használja ki. meg a buta embereket. okos, de gonosz. és manipulatív. és exhibicionista. ez mind így egyben nekem túl sok.

mellesleg stilusról beszélgetve nem hiszem hogy egy lapon lehet említeni TWA-val. közelébe se ér.

Nem nézek tv-t;)
Újságot csak bringást veszek.
ritkán olvasok hírportálokat..
Na?;)
Blogot sem olvasok csak egy haveromét mert szeretem a stílusát és most tomtac-ét mert felkeltette az érdeklõdésem.
Ennyi.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jól elbohóckodik, ez az élete
de legalább nem a médiát szennyezi írásaival mint az a twa.
mert ez a saját blogján van, elbohóckodik a tüntetéseken, röhögünk rajta a híradóban, és ennyi.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
"faji hovatartozás" ?
"hivatalos" levélben nem a legjobb szóhasználat, mert a faj csak a köznyelvben van az eltérû bõrszínûek megkülönböztetésére használva, amúgy helytelen.
meg szertem kicsit bunkó rasszistán hangzik

de nekem tetszik a stílusa, a levél meg mókás, csak ilyet (rosszul fogalmazva) mégse kéne ország világ elött

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tüntessen, ha erre van ideje, meg kapacitása. a barom pólói biztos hoznak a konyhára.

csak ne várja, hogy én tapsoljak hozzá.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
az a tóta w sem jobb semmivel.
tomcat meg minden ellen tüntet, ami épp történik.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
/me 1et ért Tamaskaval
a fickó minden eddigi megnyilvánulása,amivel a sajtóba bekerült,nos,mind olyan,amit 1 értelmes Mber Lutasít
a vasárnapi mókázása fõként ilyen volt,nem akkor kellett volna 1 ilyen tüntetésen parádéznia,amikor ilyen események adták az apropót hozzá...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
enem meg nem. mert egy nem fontos ember nem fontos életérõl van szó. hogy titeket érdekel, az legyen a ti bajotok, meg a blikk öröme, mert rajtatok gazdagszik meg a bulvársajtó. nem rajtam.

olvasok blogot, sokfélét. közéletit, és nagyon személyeset egyaránt.

de tomcat nekem akkoris szálka a szememben. az internetet használja ki. meg a buta embereket. okos, de gonosz. és manipulatív. és exhibicionista. ez mind így egyben nekem túl sok.

mellesleg stilusról beszélgetve nem hiszem hogy egy lapon lehet említeni TWA-val. közelébe se ér.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Aki "hivatásos'" blogger az egyben megmondó ember is, különben ki olvasná amit ír...a 'la TWA.

Mindenesetre engem jobban érdekel, hogy ki áll közelebb az igazsághoz, minthogy ki a cizelláltabb. ;)

Mint ahogy engem is:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Aki "hivatásos'" blogger az egyben megmondó ember is, különben ki olvasná amit ír...a 'la TWA.

Mindenesetre engem jobban érdekel, hogy ki áll közelebb az igazsághoz, minthogy ki a cizelláltabb. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Tehát akkor RTL rulz ? Mert valakinek igaza van...

Stílusa meg mindenkinek van.

Tamás szerintem a mindenkori tomcat-et stílusát szólta le nem abban fogalalt állást hogy igaza van e?
Viszont az igaz hogy néha bicskanyitogató a stílusa..
De az hogy ez rossz vagy jó..realtív!;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Tehát akkor RTL rulz ? Mert valakinek igaza van...

Stílusa meg mindenkinek van.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tomcat egy arrogáns nagyképü unintelligens tuskó. iszonyatosan okosnak hiszi magát, és hatalmas igazságérzete van. :no:

(bár nemtom hova tünik belõle a megmondóember, amikor a pólóit csinálja "akkoris pedofília, ha már halott?")

azt szeretem a történeteiben, hogy mindig õ üti a legnagyobbat. és mindig neki van igaza.

my hero.

lol

RAUH-Welt
B E G R I F F

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
most is vannak ott kurvák.
finom jelzõ rájuk a rusnya.
de aki megkívánja azokat annak nagyon merésznek és kanosnak kell lenni.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Mit akartok! Onnan tiltották ki a kurvákat, pedig az elsõ (és utolsó) türelmi zõna ott volt az országban! Az egy elitt hely! Mármint mindenki elitta mindenét :D

Ride everywhere.

.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ehez nem kell miskolc...:(
én pár éve várakoztam a távolsági buszpályaudvaron Pécsen.
és szintén egy roma asszony, van egy ilyen szabadtéri "átrium" és ott a közepén leguggolt és kakk.....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
:D

Miskolcon én is láttam érdekes dolgokat a pályaudvartól 3 percre gyalog

roma asszony magát nem zavartatva egy villanyoszlop tövében leguggolt és hugyozott, nem ám bokor vagy akármi...EU bazze
meg sétálgattunk és mi voltunk az egyetlen fehér ember ott gyalog...
para volt
Autist Team:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
""Tisztelt Kisebbségi Jogvédõ Iroda!

Ezúton szeretnék bejelentést tenni egy újabb kisebbségellenes játékprogram terjedésérõl. A napokban nagy botrányt kavart az Interneten megjelent cigányirtó játék; ez a játék sokkal nagyobb körben ismert, kereskedelmi forgalomban is kapható, és fiatalok ezrei, ha nem százezrei ismerik és játsszák nap mint nap.

A játék címe Wolfenstein, és az amerikai ID Software (www.idsoftware.com) cég terméke, melyet az Activision cég adott ki. Elsõ változata 1992-bõl származik, majd 2001-ben újabb, modernebb változatban Return to Castle Wolfenstein címmel is megjelent. Ebben a játékban a játékos feladata különféle fegyverekkel minél több náci kiirtása. Bár én magam nem vallok náci nézeteket, de ezúton szeretnék tiltakozni e játék forgalmazása ellen, mely sért minden náci érzelmû embert, és arra tanítja a fiatalokat, hogy a nácikat öljék meg.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a Magyar Köztársaság alkotmánya értelmében senkit nem érhet diszkrimináció pusztán faji hovatartozása, vallása vagy politikai nézetei miatt. A játék egyértelmûen diszkriminatív, destruktív nézeteket közvetít, és ráadásul olyan környezetbe helyezi a nácikat, amely a történelemben soha nem fordult elõ.

Kérem, vegyék levelem legalább olyan komolyan, mint amikor a cigányok tettek bejelentést hasonló esetrõl.

aláírás, cím, stb. ""

LOL
Ezt tomcat-nél olvastam:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
náunk ugyanez a környék: nap utca, cimbalmos utca, virág utca, stb :)
egyszer énis voltam benn. nem szálltam ki az autóból, mert nme mertem :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Õszinte elismerésem. Én a közelbe se nagyon merek arra bringázni.
Neked aztán van vér a pucádban.

Én is hordtam ki aranyoldalakat ,de azt Lillafüredre kellett vinni és az egészen más... bár ott a kutyáktól kellett tartani :(
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hat igen mert en eppen a testvirekkel votam hatul-e.

amugy csak, hoyg tudjatok kivel van dolgotok en azon a kornyeken hordtam anno ujsagot.
hold utca nap utca csillag utca
(haverok nem mertek bejonni oda este bringaval)
este 8-kor mar lattam ott oylat, hogy loptak a keritest!!!
amikor bementunk a csillag utcaba az ujsaggal csodalkozva jottek ki, hogy mi meg mit keresunk ott, mivel oda meg a postas se ment be. mi meg betoltuk a bringat es egyesevel kihordtuk az ujsagot haverral.
igaz tobbet nem mentunk be
1 mert folosleges olvasni nem tudnak
2 ugyis csak tuzelnenek vele
3 csak be kellett bizonyitani magunknak, hoyg tokos gyerekek vagyunk.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...