Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
#13701
vendég_fac€_*
Írta 2005. június 01. - 11:04

#13702
Írta 2005. június 01. - 11:03

#13703
Írta 2005. június 01. - 10:57


face: kis fém bödönben forr olaj/csoki/sajt és pici nyárssal mártogatsz bele kenyeret/húst/stb.
de grill és véres hús rulez :lick:
#13704
Írta 2005. június 01. - 10:56

egy tálban sajtot olvasztanak és azt egy pálcikára szúrt kenyérrel mártogatják ki...
így röviden.
#13705
vendég_fac€_*
Írta 2005. június 01. - 10:52

#13706
Írta 2005. június 01. - 10:44

csak vigyázni kell mert könnyen lemászik a nyársról.
nagyon finom így megpirulva a sajt...
#13707
Írta 2005. június 01. - 10:40

A fondü oks, csak macerás...
#13708
Írta 2005. június 01. - 10:27


"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
#13709
Írta 2005. június 01. - 10:27

Ilyet öcsém is tol,csak õ tejjel kombinálja,h ne száradjon ki tõle.
Meg amikor keménykedni akar,akkor különbözõ lekvárokat is csap bele.A tányérba.Yól.
#13710
Írta 2005. június 01. - 10:14


Az én kedvencem a prézligyártás (mint a túrógombócon). Megpirítok vajon tetszõleges mennyiségû zsemlemorzsát, míg aranybarna nem lesz, aztán cukor hozzá (kicsi vaniliás is mehet bele) aztán tolom. Csak vigyázni kell nehogy szippancsál belõle, mert megfulladhatsz... az meg nem jó. De a fuldoklás sem, mert ki kell köpjed ami a szádba van, aztán még takaríthatsz is utána, miután viszahoztad magad az élõk közé

#13711
Írta 2005. június 01. - 09:57

fözõrovat alapfokon:
mivel pár napja elfogyott minden cukrom/csokim és este nem tehet el nass nélkül ezért kitaláltam, hogy:
vágsz egy opcionális méretû trapista sajt darabot. (nálam ez fagyasztóból kivesz a régen összevágott darab) rárakod egy kistányérra és be a mikroba.
ha fagyasztott, akkor berakod egy percre, kiszeded kissebbre vágod, visszarakod még 1-1,5percre.
végül kanállal fogyasztjuk.
Jóétvágyat kivánunk!
:fözõrovat, alapfokon
sajthoz:
a trappistát én úgy szeressem,h fogom a Ringa Bacon szalonnát ami yó húsos és vékony és nyamm és rá a tányérra rá szeletelõvel szelt vékony trappista,esetleg reszelve
és be a mikróba és süti (akkor yó,amikor a sajt széle már nem bugyborékol hanem szárazra sült a szalonnából kifolyó zsírban,ellenben a közepe még folyik-nyúlik-tocsog
nem túl egészséges,de kit érdekel,amikor nagyon finom?
AGA:ne legyenek illúzióim,te "munkahelyrõl" nem tudsz netezni,igaz?
amúgy: gyûlölöm a szûklátókörû ostoba kreténeket
akármilyen kerón üljenek is
#13712
Írta 2005. június 01. - 08:13


#13713
Írta 2005. június 01. - 07:20

Ride everywhere.
.
#13714
Írta 2005. június 01. - 01:45

udv
majd gyüve
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
#13715
Írta 2005. június 01. - 01:31

#13716
Írta 2005. június 01. - 01:30

nincs jogsim :-)
mondjuk lehet nem kene ilyenkor 8-)
aga dekor studio?!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
#13717
Írta 2005. június 01. - 01:26

#13718
Írta 2005. június 01. - 01:23

#13719
Írta 2005. június 01. - 01:20

lor: kocsival jársz plakizni?
zabálnom kell, ezek után..:kolbász, kenyér,tej, macisajt elvtárs...
#13720
Írta 2005. június 01. - 01:20

en kimentem konyha oszt behoztam az jo szendvicseket
most tolom befele.
nemsoka meg megyek plakatolni
ezer sok penzt keresni... :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...