jéé "enyém a fórum", hogy lort idézzem

NE ÍGY! NE ÍGY!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
KIHAGYTUK A KOCKÁSFÜLÛ NYULAT!
így...
de sztem az YAY
én attól mindig paráztam:) sztem az nem is mese...durvább,mint a Twin Peaks v az X akták v ilyesmi
hmm látom editáltad yól
Kihagytuk a KOCKÁSFÜLÜ NYULAT!!!!!!!!!:D:D
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Áááá... Nils Horgerson és Márton lúd... Húúúú, az volt a nagy király!!!
Mindjárt egy kérdés: ki tudja, hogy miért lett pici Nils??? Várom a válaszokat...
![]()
Pár mese
Meg volt valami Szupernagyi, vagy mi, amikor még egész kicsi voltam, azt is szerettem, meg a Knight Rider, meg a Jesseay, vagy Jessy, vagy mittom én ki, aki földönkívüli volt és volt vele az a kis repülõ szem, vagy mi a szar... Hehe... Mekkora faszás idõ volt még az...
De jópénzért megszerzem mindet, nem tvrip-ben
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.