A tescot nem értem.
Tekintve hogy a szigethez igazították az árakat.
Viszont kurva finom a mustáros csirke és a húsok.
Persze egynél többször nem érdemes enni egy nap mert semmire sem marad pénzed:cry:
Mondtam már hogy a Korn isten volt?

Ez az amit evrol-evre jobban utalok a szigetben. Meg azt, hogy a hetijegyekbol 15000 ment kulfoldre es 10000 itthonra.
azt suggalja,h nem tombolós koncertet akartak összehozni,mert ez nem 1 metal-fest,hanem 1 Sziget nagyon sokféle Mberrel
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakMiert, a KoRn jobban meginditott? Pogozni akartam bemenni, de kb kedvem nem jott meg hozza, csapdan legalabb a vege fele ramjott a mehetnek es par szamot vegig is nyomtunk. Na mindegy.
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
TCSnél én se a hangerõre utaltam,de még nem is a számokra
hanem h olyan pop-osan,lassan adták elõ õket,h azok még 1 speeddel tuningolt klotyóra is csápolva járó gyereket is teljesen hidegen hagytak volna:)
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speaktcs télleg naon unalmas volt, pont azokat a számokat nyomták amiket én nem szeretek..
Let the people speak[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
A tcs pont h elég álmatag volt...Vagy én Mléxem rosszul vissza a régi koncertjeikre?Régen nem voltak ennyire Pop,poppoppop-pop,mint 1 Roy és Ádám...
Let the people speakNE ÍGY! NE ÍGY!