Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
En nem azert utalom. Rendszeresen nem ertek egyet amugy tomcat-el.

ott a link pár oldallal korábban hallgasd meg jól
amúgy ha valaki utálja a gesztit, az takncsapdát se hallgasson. legalábbis ha azért utálja mint tomcat.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Biciklizni akarooooooook! Faszom. És csak vasárnap fogok tudni. Akkoris Konával ehh...

Ja, bocs az OFF-ért! :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

a jazz+ ért én se rajongók de ha azzal csak annyit elért a G. hogy a Váczi Eszter karrierjén taszajtott kicsit elõre már + érte....szvsz

Eszternek nem volt sok szüksége szvsz gesztire, maximum annyi hogy pár mainstream elõadó is megismerte és duetteztek stb.
De undergorund berkekben ismert volt õ a shit+az elõtt is.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Elmondom en szivesen. Mikor porbafingo voltam, csak a rap zene volt ami nagoyn bejott. Es Gesztinek koszonhetoen egesz magyarorszag a rapulokkel azonositotta a rap-et es ennek koszonhetoen az olyan sracokat is, mint mi. Ennek pedig nem orultem, s mivel geszti muve volt, hat ettol kezdve nem kedvelem. A Jazz+az szinten az atlag ember elott mutatta be, hogy milyen is a Jazz, de asszem Miles Davis forogna a sirjaban ha hallana a geszti szerinti jazzt. Na reszemrol lezartam a geszti+ibolyka tortenetet.

szerintem ez nem annyira fontos, de hamar raerunk folytassuk..:D

szoval azt gondolom, hogy arrol nem o tehet, hogy masok mivel azonositjak azt, amit csinal...

pl kerdezd meg a pecsi bringasokat, hogy oket mivel azonositjak..termeszetrombolo nemtominek..cikk is volt rola..pedig nem, errol nem ok tehetnek...

o leoadott valamit, amit nyilvan jonak gondolt, neked tetszett, masok elneveztek ezt rapnek...errol miert o tehet...

manapsag konnyen utalnak meg valakit, akit nem is ismernek...eloitelet, perkoncepcio, konnyen iteles rulez....
Van állásom...:bananadan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

én meg igazából azt nem tudom hogy egy ember miért nem tud elvonatkoztatni ettõl?
és zenét az alapján választani, és hallgatni hogy ki követte el, van e benne zsidó balliberális vér, illetve egy cigánynak hogy van pofája énekelni róla...
asszem az istván a király óta nem született zene a magyarságról
vagy hogy is van.
és utána egy nagymagyar(rasszista köcsög, aki csak híres akar lenni) kiejelti hogy egy zsidó írta, és egy cigányénekli.
tehát beletaposott a magyarok lelkébe
mintha ezt õtudná
mintha ennek lenne jelentõsége
mintha számítana ez egy zenénél. aminek ugye az a feladata, hogy szórakoztasson. szerintem. és hogy jó legyen hallgatni. és ki nem szarja le hogy ki írta? és hogy mekkora project az egész zenekar?
mikor még pár éve linkint hallgattam(most is kedvelem) akkor mindták hogymiért hallgatok ilyen szart, ez nem is rock. de srácok, ki modnta hogy ez az?! jaaa.....
no mind1.
szeretem ezt az országot.

"asszem az istván a király óta nem született zene a magyarságról
vagy hogy is van."

azér jó érzésû magyar azt se halgassa meg ám jó szájízzel .. hogy van az hogy az egyik fõszerepet egy kripli cigó énekli....ki is hagyták anno az erdélyi turnéból...

*gyk, ez írónia volt, és én nagyon bírom a Billt.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ott a link pár oldallal korábban hallgasd meg jól
amúgy ha valaki utálja a gesztit, az takncsapdát se hallgasson. legalábbis ha azért utálja mint tomcat.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Aszem ideje lenne meghalgatnom ezt a dalt...

Ami Ibolykát illeti nekem sem túl szimpatikus, szarok rá, hogy roma vagy nem. Szerintem idegesítõ, eröltetett hangja van, nem tud artikulálni, beszéd közben sem. Magyarul sem ment neki a gigafrászban, azt egybõ' ment rinyálni mikor megmondták neki, hogy gáz volt amit elõadott.

Gesztivel nincs komolyabb bajom, alapjában véve Õ sem túl szimpi, de amit csinál/t/ azt mindíg jól. A zenéje a szövegei sokaknak bejönnek, köztük nekem is. Az meg a legkevésbé sem érdekelt soha, hogy a Rapülõk RAP vagy sem.

Tomket meg egy mûmájermajdénmegmondomatutitaztbenneleszekafókuszban csávó
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Elmondom en szivesen. Mikor porbafingo voltam, csak a rap zene volt ami nagoyn bejott. Es Gesztinek koszonhetoen egesz magyarorszag a rapulokkel azonositotta a rap-et es ennek koszonhetoen az olyan sracokat is, mint mi. Ennek pedig nem orultem, s mivel geszti muve volt, hat ettol kezdve nem kedvelem. A Jazz+az szinten az atlag ember elott mutatta be, hogy milyen is a Jazz, de asszem Miles Davis forogna a sirjaban ha hallana a geszti szerinti jazzt. Na reszemrol lezartam a geszti+ibolyka tortenetet.

nemertem, hogy hogy lehet valakit ruhelleni azert, met a nevehez fuzodik 2 egyuttes neve..

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
rendben, és megértelek.
nyilvánvaló, helyes válasz

én meg megtanultam amúgy átlátni pont az ilyen tomcat által gerjesztett faszakodásokon, és már nem érdekel hogy pártpolitika és hasonló miatt miért kéne utálni egy zenét.

nekem ez hangulatilag bejött, ennyi

tomcat meg maradjon meg... hmm, mind1. azért túlzásokba esett szegény gyermek.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
nemertem, hogy hogy lehet valakit ruhelleni azert, met a nevehez fuzodik 2 egyuttes neve..nem kell szereti a zenejet, de attol meg az emberrol keveset tudsz....azert nem gyulolom a britnit, metr nem tetszik a zeneje...

nemtom milyen ember geszti, a rapulok nem jott be, a jazz+ igen.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Thez

Ha rajtam mult volna, Ibolyka ki sem jut a megasztar selejtezobol. Erted? Nalm nem az van, hogy utalom mert cigo. Konkretan nem erdekel, se az, hogy Geszti zsido vagy sem. Nalam Ibolya nem jon be. Se a stilusa (mint ember), se a hangja, se ahogy enekel. Nekem nem tetszik es ez izles, az pedig szubjektiv dolog. Tehat nalam mar nem nyert azzal, hogy o enekli. A szoveg pedig nekem nem tetszett, tulzottan erzelgos volt. En azt szeretem, ha valaki ugy fogja meg a dolgokat szovegileg, mint a kispal vagy a regi csapda. Tudod, nem azt mondom, hogy szeretlek imadlak, hanem, hogy legyel az esernyom, ovj a szeltol. Ertjuk? Tehat szovegileg nekem ez a bajom. Ezen kivul a Gesztit meg ruhellem is a rapulok, meg a jazz+az miatt. Szoval nalam ez a tortenet.
Es en is birom a Linkin Parkot, sot a Jay-Z kozos cuccuk meg legjobb. De birom a Csapdat is a mai napig, pedig latod, divat es kurvak vagy mi. Engem nem erdekel, hogy masok mit gondolnak a zenerol, a sajat elmenyem szamit csak.

Enyim Paripa

Let the people speak

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

En meg azt mondom, hogy ez az ember pont ugyanannyit mond, mint tomcat, pont ugyanannyit bizonyit, viszont elvarja, hogy neki higyjen az ember, mig tomcatnek ne. Na innentol nalam bukott ez is. amugy tomcat is.

Tomcat legalább origi. Blikk helyett olvasom, Fókusz, meg Napló helyett nézem egyébként. Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

A varosi legendak varosi legendak. Ingyen meg Te se jatszanal.

Olah - Geszti borzadaly pedig a money money money. Mellesleg a gesztivel meg az is baj, hogy rapulok. Aztan meg jazz+az. ami nem is lett volna baj, csak pont a RAP-hez es a Jazz-hez nem volt koze a ket dolognak. Amugy jo minden.

a jazz+ ért én se rajongók de ha azzal csak annyit elért a G. hogy a Váczi Eszter karrierjén taszajtott kicsit elõre már + érte....szvsz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
En meg azt mondom, hogy ez az ember pont ugyanannyit mond, mint tomcat, pont ugyanannyit bizonyit, viszont elvarja, hogy neki higyjen az ember, mig tomcatnek ne. Na innentol nalam bukott ez is. amugy tomcat is.

Hát akkor annyit hogy:
Feltöltött kép
http://20y.hu/20050513/tomket-free.html

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

http://blog.tomcatpo...g/20050819.html

én meg igazából azt nem tudom hogy egy ember miért nem tud elvonatkoztatni ettõl?
és zenét az alapján választani, és hallgatni hogy ki követte el, van e benne zsidó balliberális vér, illetve egy cigánynak hogy van pofája énekelni róla...
asszem az istván a király óta nem született zene a magyarságról
vagy hogy is van.
és utána egy nagymagyar(rasszista köcsög, aki csak híres akar lenni) kiejelti hogy egy zsidó írta, és egy cigányénekli.
tehát beletaposott a magyarok lelkébe
mintha ezt õtudná
mintha ennek lenne jelentõsége
mintha számítana ez egy zenénél. aminek ugye az a feladata, hogy szórakoztasson. szerintem. és hogy jó legyen hallgatni. és ki nem szarja le hogy ki írta? és hogy mekkora project az egész zenekar?
mikor még pár éve linkint hallgattam(most is kedvelem) akkor mindták hogymiért hallgatok ilyen szart, ez nem is rock. de srácok, ki modnta hogy ez az?! jaaa.....
no mind1.
szeretem ezt az országot.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Hát akkor annyit hogy:
Feltöltött kép
http://20y.hu/20050513/tomket-free.html

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
S.O.S

Bogácson hol van a DH pálya?
Autist Team:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Mellesleg a gesztivel meg az is baj, hogy rapulok. Aztan meg jazz+az. ami nem is lett volna baj, csak pont a RAP-hez es a Jazz-hez nem volt koze a ket dolognak. Amugy jo minden.

http://blog.tomcatpo...g/20050819.html

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
szerintem meg kiraly, ha feldolgozas, hanem..eddig nemtudtam, hogy az...

o.ibolyat haggattam sokat, nekem bejon, ahogy enekel..nem jol mondja a szavakat? es? nem ugy enekel, mint a fekete pako, addig nincs baj...
magyarul beszel, es jo hallatni(nekem)..ez a lenyeg..

szrintem nem kell mindenben a hibat keresni..

zolle:tudjuk mire gondolsz, de attol meg nagyon sok embernek tetszik amit csinaltak, leszarom, hogy kik ok, hogy mennyit keresnek, hogy miert csinaltak...
az en posztom itt az, hogy hallgassam, es eldontsem, hogy tetszik-e

a tobbi nem a hallgatosag dolga szvsz

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
most nem mondom el róluk a faji nézeteimet, de mindenki tudja mire gondolok

kispálról ki mit tud??
kiscsillag együttes???
feloszlanak vagy mifene?