Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Írta 2005. szeptember 01. - 11:06

az én gyengéim pedig a régi Simple cipõk
mostanra Lkurvultak és kacsaorrú csukákat gyártanak de anno olyan 10 éve odaverték kinézetben a Converse-eket meg a Tiszát és minden ilyen baromságot.
Kb visszafogottabb,elegánsabb Vansként le7ne õket aposztrofálni.
Írta 2005. szeptember 01. - 11:04

pontosabban járkál mindenhova
mert már most szopja a faszt,mert link alak és nem olvas L semmit és nem tudta idõben,h kell nekiye erkölcsi bizonyítvány és most posta.
Írta 2005. szeptember 01. - 11:01

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 01. - 10:34

amúgy jaja
pontosan.
és ez nem fogyasztói társadalom.. úgyhiszem. de majd jön kala és megmondja mi ez:-)
Írta 2005. szeptember 01. - 10:32

Írta 2005. szeptember 01. - 10:24

mer abba nem rohad be az ember lába
tisza dc vans, adidas bármi....
és aláírom, nem bírt ki sokat, mivel SPORT cipõ, ezért elég puha volt a talpa a dc-mnek.
elkopott, meg a bicózást sem bírta egy évnél tovább.... ez van.
nem is örök életre vettem....
Írta 2005. szeptember 01. - 10:20

Írta 2005. szeptember 01. - 10:10

csak az egyik fóliából készül, a másik meg nem épp.....
Írta 2005. szeptember 01. - 09:12

igen, az ilyen élelmiszerek majdhogynem garantálnak egy késõbb kialakuló rákos betegséget...
És nekem meg nem hisznek mikor a Tescot a sátán cégének titulálom.

Írta 2005. szeptember 01. - 09:11

ezt aláírom,h így van
a yó ár/érték arányú dolgokat kell keresni
fõként pl. élelmiszernél
nem csoda,h sokkal drágább az,amit nem le7 hamisítani,pl. baconszalonna
múltkor csináltunk Gajdaságos kajálást...fél kiló kenyér,ARO párizsi,no meg egy 2 literes üditõ,ami 80 Ft volt üveggel...
dobtunk 1 hátast a felirat láttán,h "arzénmentesített kútvízbõl készült"...

Írta 2005. szeptember 01. - 09:07

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. szeptember 01. - 09:01

a yó ár/érték arányú dolgokat kell keresni
fõként pl. élelmiszernél
nem csoda,h sokkal drágább az,amit nem le7 hamisítani,pl. baconszalonna
múltkor csináltunk Gajdaságos kajálást...fél kiló kenyér,ARO párizsi,no meg egy 2 literes üditõ,ami 80 Ft volt üveggel...
dobtunk 1 hátast a felirat láttán,h "arzénmentesített kútvízbõl készült"...
Írta 2005. szeptember 01. - 07:48

de mindig lesznek birkák,akik beveszik a sok reklámmaszlagot...
Szerintem ez mindkét "oldalra" igaz, Azokra, akik azt hangoztatják, hogy a márka nem = minõség, és azokra is, akik csak márkásat hajlandóak venni.
Meg kell találni az egyensúlyt a kettõ között. Ami nagyon olcsó az azért többnyire nagyon gagyi is, aztán lehet, hogy a végén többe kerül, mint egy kicsit drágább termék. Aztán persze vannak olyan dolgok, amik kizárólag azért drágák, mert van rajtuk egy márkajel. De azért ami jobb anyagokból van, és kicsit költöttek a fejlesztésére is, meg a kinézetére (nem koppintották valahonnan), annak nyilván megkérik az árát. Ha ez az ár már olyan magas, amit az elõbbiek nem indokolnak (legalábbis az én pénztárcám szerint nem), viszont tudom, hogy irgalmatlanul sokat költöttek reklámra, és inkább azt kell megfizetni, akkor nem veszem meg.
Arra már anyósom is rájött, hogy nem érdemes a legolcsóbb mosóporból a 9 kilósat megvenni, hiába kerül annyiba, mint egy jobb minõségûbõl a 3,6, mert egyszerûen nincs benne mosóaktív anyag, csak töltelék. Belerak annyit a mosógépbe, hogy eldugul a csõ a sok portól, aztán a ruha mégsem tiszta. A márkásabból egy pohárral is elég.
Írta 2005. szeptember 01. - 07:31

úúúúúúúúú
aki azt mondja hogy nincs különbség márkás és gagyi közt, az hülye.
na EZ volt általánosban:)
miért lenne a Yomax egészségtelen,a Tisza meg nem?:-)
öcsém atlétikázik,és van 1 Adidas meg 1 Nike sportcipõje,mind2 halál drága volt.az elsõ már szétment,a második a nyarat túlélte,mert akkor Vasasban nincs a kicsiknek edzés:D
ennek örömére megvizslattam õket és nagyon nem sikerült ráyönni,h mi indokolja a ~15 ezres árdifferenciát
yó,annyi 5letet láttam a Nike-nál,h az nem szövetet alkalmazott,hanem 3 1másra tett hálót,tehát valszeg yobb a szellõzése....puff neki.
de mindig lesznek birkák,akik beveszik a sok reklámmaszlagot...

Írta 2005. szeptember 01. - 07:14

sok picsa, sok 9.es picsa

kiváncsi vagyok a teknikumban hány muff lesz...
na csumm mentem
Írta 2005. szeptember 01. - 06:42

aki azt mondja hogy nincs különbség márkás és gagyi közt, az hülye.

egy yomax "edzõcipõ" mondjuk kibírja 1 évet, és egészségtelen hordani
egy etniz kibírja 2-3 évet, és kényelmes
egy adidas viszont örök élet+1 év (ahogy al írta) és emellett mivel sport cipõ, figyelnek a kialakításra, nem bassza meg a lábadat.
én ha márkát kell nézni, cipõbõl adidas volt rég, de most nincs szép cipellõjük, úgyh etnies, TISZA (mert ownz).
nadrágot veszek a procrossból mert máshol úgysincs bõszárú
póló, pulcsi meg lesz valahonnan, az nem érdekel
hamár fogyasztók vagyunk: van a pumás plakát hogy srác csaj egymásnak, 2 parfüm alattuk
a babakék az srác parfüm, vagy azis csaj? régen volt rózsaszín meg kék puma, mindkettõ csaj illat, a rózsaszínnek szerelem illata volt

Írta 2005. szeptember 01. - 01:51

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 01. - 01:37

fasza.....
röhej..
ááá...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 01. - 01:36

Az naggyon beteg,hogy ezeknél '97ig nem volt jogsi! Meg is látszik néhány ombrén...Pár hete az orrom elõtt csaptak el egy motorosfutárt, szerencsére megúszta nagyobb baj nélkül.
Írta 2005. szeptember 01. - 01:33

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.