Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mittomén mikor kezdõdik a koncert, legyen mondjuk fél9. Lovasiékat ismerve elõbb úgyse bújnak elõ. A kerület meg fontos része a címnek, nem mindegy mennyit fizetsz a taxiért hazafelé... :)

Most megyek haza, úgyhogy majd 2morrow leszen onlány ismét! Cheers!

Egyébként meg: www.terkepbank.hu - házszámszintû találatokra is képes. Csekk it áut! Na, most már tényleg megyek haza

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lor, azért kiakasztani nem kell... Ez már lehet, hogy pirinyót túlmutat a kalandvágyamon... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 hozzászólás
hello!
ha valakinek megvan kéznél a májusi bikemag, lenne olyan szíves és be tudná scannelni a hayes hfx-rõl szóló cikket? sajna otthon hagytam és most nem ugrom haza érte...
elõre is köszi!
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
attila utca van
1(ez attila ut), 2, 3, 4, 15, 16, 18, 19, 20 es a 22 keruletekben

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De mikor lesz maga a koncert?! És kb meddig tart???

Oksi, autó kilõve... :D Izé, kerületet még nem tudok. MAjd holnap kiderül. Vagy most is kiderülhetne, de az már túlzott felkészülést jelenten, az meg nem én vagyok... :D

AW: ha már online vagy, mé' nem vagyol MSN reá?!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Attila utca? Melyik kerületben? Nem mindegy... hát kocsival már csak azért se, mert parkolni nehéz a közelben, szerintem

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És maga a koncert mikor kezdõdik és meddig tart? Mert most valahol az Attila utcában lesz száálsom. És oda el is kéne jutni valahogy... :D De nagyon úgy néz ki, hogy nem autóval megyek akkor... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
petõfi, pardon. Viszont volt olyan, hogy õk részegebbek voltak, mint mi :) Azé' az má' durva... nem is játszottak túl sokat :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Kokk, ez holnap este Zõd Pardon, margithídbudaihídfõ mellett

petõfi!

Én még nem voltam úgy Kispál koncerten, hogy józan maradtam volna, szóval ez amolyan görbülõs zene :) (Ja, kivéve az A38-on, mert az g*ci szar hely az ilyenekre szerintem)

...õk sem :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
Navigációs szürkület rulez!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én még nem voltam úgy Kispál koncerten, hogy józan maradtam volna, szóval ez amolyan görbülõs zene :) (Ja, kivéve az A38-on, mert az g*ci szar hely az ilyenekre szerintem)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Zolle es kolyok

Holnap Batyi 19:00, jertek :-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elméletileg a holnap estém szabad... :D És ehhez bringa sem kell feltétlenül... NA, errõl még beszélünk!!! Ha nem baj, lehet, hogy csatlakoznék, de nagyon nem görbülhetek, mert szombaton már boroznom kell... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jorus: én majd ZPbe megyek csak, mert sztem elõtte megyek tekerni, és mire átérek a város másik felére az Árpád hídtól az idõbe telik! Majd ha vki az este folyamán esetleg a válladat csapkodja az nagy örömében, hogy Fórumosokra lelt, azé' nem kell ám majd megütni... (már csak azé' is, mert lehet nem lesz teljesen józan :) )

Kokk, ez holnap este Zõd Pardon, margithídbudaihídfõ mellett

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez ma lesz?! Mert holnap dél körül fölmegyek PEstre és szombat meg vasárnap lesz Szentendrén valami fesztivál és ott kell képviselni a pincét (bort árulni)... De holnap nincs programom... ;) A nagy parám, hogy nem tudok gépet vinni. Sux!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jössz 7-re Batyira, vagy majd csak ZP-be?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Megyek is! Lovasi a zisten! Jól láttam, hogy Kispál megint kezd elhízni? Vazze.. a jólét, az! (HVGben volt Lovasival interjú, csodálkoztam is..)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Andrew: ne legyen lelkifurdancsod. ;) Gyere ZP-be.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
ZP-be 100 a beugro mindig. Ha van koncert, ha nincs.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
100 pénz? Jesszus. Ezek befutottak. Nem kell nekik a gázsi, végre örömmel játszanak :)