Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha valaki arra jár 7kor tali a boltban.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Vazze, egyszer gyere Pécsre, komolyan... minnyá keresek képet. Imhol: (copyright by tomidny): http://d-eyes.pganet...en/dscf8451.jpg

Dig, vagyok, megyek, valszeg

király :) de ezek szolíd arcok nagyon :D ez gondolom az egyetemi klub és lenn van a rektor szemmel tartani a népet :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

pld Speed-ben ami van a Westendben és van a Mammut2-ben is.

köszi,placán kivül sehun? akkor marad a westend,õszi sale ha lesz :)

-=B.B.B.=-

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

ahh,nekem is kell dc shoe,egyébként hol lehet kapni Pesten ilyet ?
ha én megyek akkor fekete vans,3/4 gyakorló,fekete póló(in memorian Hugi :( )
legfeljebb még fekete ritchey cap

pld Speed-ben ami van a Westendben és van a Mammut2-ben is.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vazze, egyszer gyere Pécsre, komolyan... minnyá keresek képet. Imhol: (copyright by tomidny): http://d-eyes.pganet...en/dscf8451.jpg

Dig, vagyok, megyek, valszeg

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Na akkor a ki miben jelenik meg jatek nalam oldalzsebes rovid lesz, hozza a kedvenc DC-m :-)

Feltöltött kép

ahh,nekem is kell dc shoe,egyébként hol lehet kapni Pesten ilyet ?
ha én megyek akkor fekete vans,3/4 gyakorló,fekete póló(in memorian Hugi :( )
legfeljebb még fekete ritchey cap

-=B.B.B.=-

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Léggitár, Lovasi-száj imitálás, rekedtre kiabálás.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dig, megvagy! ;) Na, tényleg lépek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na akkor a ki miben jelenik meg jatek nalam oldalzsebes rovid lesz, hozza a kedvenc DC-m :-)

Feltöltött kép

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
szerintem a Kispál csinál annyira energikus zenét(fõleg koncerten)hogy egy pogót megér :) bár én óvatosan csinálom ha egyedül vagyok (szemüveg) ha van vki akkor odaadom jól annak(a szemüveget) :D
azzal én is így vagyok,akinek nem tszik,az ne jöjjön be a hard core ba ;)

akkor a pardon muthafucka ilyen szempontból,sajnálom

-=B.B.B.=-

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Na, goooo... Szal elindultam. HA valami változás van, csörögjön valaki. MEg majd jelentkezem, pölö Farkas barátomnál... :D Akkor este! Csácsá mindenki!

Kokka, megcsörizlek, írd fel az új számom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, goooo... Szal elindultam. HA valami változás van, csörögjön valaki. MEg majd jelentkezem, pölö Farkas barátomnál... :D Akkor este! Csácsá mindenki!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Azért lehet, hogy a Kispál nem húúúzós zenét csinál, de Pécsen az Egyetemi Klubbon a barmok azért pogóznak rendesen, és oda szakadt farmer, szar cipõ kell, mert eltaposnak, fellöknek, eldobnak, megütnek, leütnek stb... Ehhez már én is öreg vagyok :) pedig be tudnám még dobni magamat.. sajnos vagy egy fajta közönség, akiket ha nézel látod, hogy csak arra mennek, hogy kit lökjenek, üssenek, dobjanak.. bár gondolom ez más zenekaroknál is van így..

azért nem ennyire húzós a helyzet...néha van elöl 1-2 nagyon részeg góc ahol a debella fiúkák azt találják poénosnak,h boxerre vetkõznek és verekedõset játszanak,de a tömeg végül mindig legyûri õket

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Azért lehet, hogy a Kispál nem húúúzós zenét csinál, de Pécsen az Egyetemi Klubbon a barmok azért pogóznak rendesen, és oda szakadt farmer, szar cipõ kell, mert eltaposnak, fellöknek, eldobnak, megütnek, leütnek stb... Ehhez már én is öreg vagyok :) pedig be tudnám még dobni magamat.. sajnos vagy egy fajta közönség, akiket ha nézel látod, hogy csak arra mennek, hogy kit lökjenek, üssenek, dobjanak.. bár gondolom ez más zenekaroknál is van így..

Én ha mosh-olok akkor az kemény és leszarom ha megütök valakit, mert a mosh pit-ben csak az maradjon aki bírja;)
Életem legjobb zúzása még a Hegyalján volt szkinhedek atom nagy darab hc-s arcok csak bálnák:D
Kurva jó volt.
Persze ha nézni akarom és hallgatni és csak bulizni akkor nem ütök vágok, de akkor nem is állok az elsõ sorokban..

Ja és Andriskám jöhetnél te is feltéve ha nem vagy Pécsett.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kispálon amúgy szok vala lenni pogo
de most nem lesz.mert ZP.és mert ez annyira vegyesfelvágott ilyenkor,h nem.de kéretik Lmenni 1 PeCsás koncira és csekkolni az elsõ 20-30 sort:)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Érted te hogy mi itt a helyzet;)

;)
lehet h hirtelen megveszem ezeket a kellékeket,nehogy "kiríjjak" a tömegbõl
itt falun úgyis kinéznek mert an 2 bicikli de no kocsi stb,akkor már teljesen depi legyek?:D

-=B.B.B.=-

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

mondjuk egy deci debrõi hárslevelû és tsai jöhetnek,azt szeretem,de már több megüt és azt nem szeretem :) utóljára a szalagavatón ittam keményen 10 éve....:D

Jó hát én sem keményen iszom.
Csak ízlelgetem..
Nekem csak jókedvem volt múltkor, de nem érzetem hogy beütött volna, mármint ha tudnám milyen az:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Majd meglátom.
Én most kapok rá a finomabb dolgokra, holott eddig semmi, nuku, most meg már van kétféle alkohol a földöm amit szeretek:D

mondjuk egy deci debrõi hárslevelû és tsai jöhetnek,azt szeretem,de már több megüt és azt nem szeretem :) utóljára a szalagavatón ittam keményen 10 éve....:D

-=B.B.B.=-

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

állat,a Che póló mer az a tuti.sose értettem h annyi jegyzettel hogy tudnak abszolválni félévet...nekem gépszerkesztésbõl volt v 3 spirálfüzet....
füvet max írtom(növ.védõszert árulunk)
a 3210-t ezután úgy fogom meghirdetni h bölcsész telefon eladó :D

Érted te hogy mi itt a helyzet;)