Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Oroszlán : Júl. 23. - Aug. 22.

Úgy gondolod, hogy született vezetõ vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erõszakos kötekedõ. Hiú vagy és nem bírod elviselni az õszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.

rotfl

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Anyám is jön állandóan ezzel a csontsovány vagy fiam szöveggel.
De ha egyszer eszek és nem hízok....

Cukrászda pedig amióta bevezették a 18 óra után minden féláron akciójukat, standard hely lett hazafele. (Pl 70 forint egy somlói... hmm, 100 egy dobos, 30 a zserbó...) Néha elgondolkodom, hogy hogyan élnek meg.

úgy hogy még a féláron is van kb 20% árrés.....ami ugye nem sok, de még mindig jobb mint kidobni, (ahogy Jorus ecsetelte fentebb) vagy 2-3 hétre bezératni a kricsmit a másnap harmadnap eladott romlott cuccok okozta ételmérgezés miatt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A cuki az úgy van, hogy ami friss cumó meg habos, meg romlandóka, satöbbi, és aznap nem megy el, azt kidobják. Namost, ha kidobják, az 0Ft. Ha féláron adják, akkor meg kígyózik a sor. És a fél ár elvileg 0-tól eltérõ pozitív egész, szal na. :) Amúgy a hátulütõje, hogy egész nap csak kóricálnak, meg turistákból élnek, este meg jön a roham féláron. :D

azaz:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hehe végre egy jó horoszkóp :D

http://okorszem.hu/horoszkop.htm

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A cuki az úgy van, hogy ami friss cumó meg habos, meg romlandóka, satöbbi, és aznap nem megy el, azt kidobják. Namost, ha kidobják, az 0Ft. Ha féláron adják, akkor meg kígyózik a sor. És a fél ár elvileg 0-tól eltérõ pozitív egész, szal na. :) Amúgy a hátulütõje, hogy egész nap csak kóricálnak, meg turistákból élnek, este meg jön a roham féláron. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Aham, tenksz! Szal drauton dzsalnak oxignácék és vérbûl veszi kie. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Anyám is jön állandóan ezzel a csontsovány vagy fiam szöveggel.
De ha egyszer eszek és nem hízok....

Cukrászda pedig amióta bevezették a 18 óra után minden féláron akciójukat, standard hely lett hazafele. (Pl 70 forint egy somlói... hmm, 100 egy dobos, 30 a zserbó...) Néha elgondolkodom, hogy hogyan élnek meg.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
végre még vki aki jól tolja:)

cukrászdában minimum 3-4 sütit kell betolni. úgy fincsi:)
utána meg jöhet a vacsi:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ugyanez vagyok énis :D
amikormeg be-beszólnak, hogy há' de gebe vagy, akkor meg azt mondom, inkább, mint gömböcke ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
fúúúj utálom a csirkét

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tegnap vacsi helyett - aztán mint késõbb kiderült, csak elõételnek - bedobtam a hazafele útba esõ cukrászdában a félárú akciónak köszönhetõen: 1 somlói, 1 képviselõ fánk, 2 hatalmas zserbó, meg egy dobos torta. Otthon meg amikor megéheztem megint 6 tojásból, 2 hagymából, és egy szép adag szalonnából lájtos szkremböldegz.
:-P
És rajtam sem látszik meg. Feltöltött kép

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:) majd ha öreg leszek meglátszik majd bizti:) így most azt ehetek és akkor amikor akarok. éjjeli supersize menü, vagy esetleg zírtól csöpögõ illatos csirke sült tésztával nyamm nyamm.

no elég belõlem ennyi mára:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás
"neem vagyok azon amit írtál:) ha 4* ennyit is megennék ilyenekbõl akkorse látszódik rajtam semmi:)"

de irigyellek vazze :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
erre még emléxem bioszos rémképeimbõl énis:)

neem vagyok azon amit írtál:) ha 4* ennyit is megennék ilyenekbõl akkorse látszódik rajtam semmi:)
egyszerüen megláttam a boltban és megtetszett, felmarkoltam mind2 cuccost, és már ettem is megfelé:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Drauton veszi ki. Tüdõ lenni összeesett állapotban, nem folyadékkal tele. Mint nedves lufi összetapadva. Elsõ levegõvételkor szépen felveszi az alakját, osztán onnantól a felületi feszültség tartja olyan szépen egyben. Aztán olyan szép légmellet lehet kapni (amikor összesik a tüdõ), ha a galeri hátbaszúr....

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
kagebonshiinojotsu
http://fab8689.free....aruto 24bis.jpg

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ebben te vagy a szakértõ, de fájlnév alapján igen

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Endre! Ez az avatar Naruto?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

akkor mán...

ez büntet :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Így igaz. Ha jól tudom a tüdõben ilyenkor még folyadék van, ami születéskor kerül ki. A köldökzsinor rátekeredésnél a probléma nem is az szokott lenni, hogy megfolytja a gyereket, hanem, hogy nem jut rajta elég oxigén a gyereknek..