Fotok?

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakNE ÍGY! NE ÍGY!
igy szokott lenni:-D
defektet is csak a kapuban kaptam mostanában...(lekopogom!)
ilyen ez:-D
10re ottvagyunk Al, a lányt meg a moszkván vesszük fel utána.
Let the people speakConorral úgy beszéltem meg (mert neki így lenne jó), hogy pont 10-kor szedem fel a Borároson. Nagy Ford Transittal jövök, így ha valakinek karika szállítási gondja van, akkor fel tudjuk dobni, csak hozzon vagy szerezzen gumipókot, bár nálam lesz 3 db. Ehhez viszont akkor találkozni kell valahol, mondjuk talán pont a Moszkván, ha már úgy is megálltok ott.huh,akkor:d
VV: 10kor megyünk az óbudai hosszúházsortól, a bmxes pályától, majd egyik emberkét a moszkván szedjük fel még.
onnantól hüvi, solymár, pvvár, tokod.
jöttök akkor? vagykorábban akartok?
Izgi mizgi holnap beégek Tokodon aztán holnapután nagyon:D
Királyság.
Let the people speakUgyis imitalsz egy alibi esest, ahogy LCS szokta, es vegignezed velunk a versenyt
![]()
Holnap én is csatlakozom hozzátok, irány Tokod. A szombati céges munkát végül is lemondták, így mindkét nap megyek. Szombaton Conorral, vasárnap pedig Vole is csatlakozik hozzánk. Bár tekerni most nem fogok (szigorúan csak fotozóm), de legalább személyesen is megismerem a fórumos brigádot. Tegnap a CM-en látásból már megismertem néhányotokat, (Dig, Iljics, thez, zolle, Endroo, Sala) Bikertriggerrel, Al-al és a Bikemag-os "szerzõi" csapattal tekertem végig az eseményt, így ti is láthattatok.