Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Írta 2005. szeptember 29. - 00:19

2 óra futkosás után sem találtam bringabótot, ahol kicserélték volna a kereket mára, végül egy építkezésrõl kiszólt egy melós hogy mennyekmábe. Amikor megláttam az 5 kilós kalapácsot, kissé megijedtem, de gondoltam a keréknek már mindegy, szal hadd szóljon. 5 perc alatt kikalapálta a kereket a szaki, jó hogy 10000 8as volt benne, de akkoris, legalább forgott...
Vissza meló, hátsófék ugrott, telefonálok, elémtoppan egy faszfej, húznám a féket jobb kézzel, nincs, átnyúlok jobb kézzel a bal fékre (LÁMA!)-->PEREC:D A legdurvább, hogy olyan 25ös tempónál röppentem át a kormány felett, és talpra estem, vagy fassetuggya, de karc nélkül megúsztam. Elsõfék viszont kapott.
Volt még pár apróság: lemerült a rádióm, emiatt egy kisnyugdíjat el kellett telefonálnom, 25fokhoz öltöztem 10-15 helyett, szal szép nap! Még ilyet sokat!
Írta 2005. szeptember 28. - 23:12

"Szivem szerint bezaratnam a topicot es banolnek mindekit 1 honapra. Livestrong-al kezdodott, aztan divat lett. Szerintem egy kerekparos max livestrong-ot hordjon, azzal legalabb tamogat is egy alapitvanyt es a rak kutatast. Az egyeb szilikon szarokkal pedig csak cegeket tamogattok akik ebbol kivannak meggazdagodni. Reszemrol okadni tudnek barmely mas ilyen karkototol. Azt remeltem legalabb ezen a forumon normalis mindenki, tevedtem. Sok sikert a szines szarokhoz."
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 28. - 23:05

Írta 2005. szeptember 28. - 23:03

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 28. - 23:00

Let the people speak
Írta 2005. szeptember 28. - 22:57

Az 1.) pontnál mintha leragadtunk volna.Még mindig úgy érzem, hogy nem tudod megkülönböztetni a véleménykinyilvánítást és az egyenesen sértõ stílust.Pedig pont erre próbáltam rávilágítani.
A saját véleményem magamról(persze szubjektív), hogy abszolút látom az árnyalatokat.Azt viszont nem értem, hogy egyáltalán hogy jön ide a fekete-fehér.Én pontosan az alapján ítéllek meg amit látok.Nem ismerlek személyesen, a fórumon meg szerinted melyik oldaladat látom?Szóval nincs is lehetõségem arra hogy valami mást is érzékeljek belõled.De szerintem pont úgy kéne írkálni, hogy az a kicsi amit magunkból mutatunk másoknak, ne ilyen következményekkel járjon és ne oltásokból álljon.Akármit mondsz, az hogy nem normális igenis sértõ.
Igazából most bukott ki belõlem ami fórumon sokszor zavart, a lekezelõ,tré modor.És téged találtalak célpontnak, voltak hozzád hasonló beszólások is, de persze továbbra is tartom az eddig leírtakat, nem akarok visszavonulni.
Írta 2005. szeptember 28. - 22:56

Let the people speak
Írta 2005. szeptember 28. - 22:54

Azért ne gondold azt, hogy hozzád hasonlóan most fogok megismerkedni ezzel a stílussal! Eddig is elég állat módon nyomtuk, csak mi a Pilisben és a Börzsönyben, nem a Janin. Esetleg szombaton mutathatok érdekes helyeket a Pilisben. Meg Trigger is. Lobogna a hajad rendesen.Onnan, hogy leirtad a biconal mi van es mi nincs
En a pancelra gondoltam es a buksidat vedo full face-re. Node, az "aggodas" a lenyeg. Annyit mar lattam beloled, hogy nem leszel idiota
Köszönöm, hogy testi épségem szíveden viseled.
Írta 2005. szeptember 28. - 22:51

"Nagyon ki akarod mar probalni
De bazz, mivel neked nincs vedo cuccod, esszel toljad, mert ha eltorod magad akkor, hogy jossz majd pilisbe?"
Honnan tudod, hogy nincs? Lábvédõ, csuklórögzítõ, jó kesztyû vagyon. Alkarvédõ még nincs, mert csak október végén/november elején jön nekem való méretben a 661-hoz. Páncél még nem kell, de ha meglesz az új keró, újítok azt is. Full face-t meg ma is néztem, és úgy néz ki, hogy jövõ hónapban meg is veszem, mert sikerült kiválasztani (661 lesz az is, mert az tetszik a legjobban, és ráadásul az ára is kedvezõ).
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 28. - 22:49

Honnan tudod, hogy nincs? Lábvédõ, csuklórögzítõ, jó kesztyû vagyon. Alkarvédõ még nincs, mert csak október végén/november elején jön nekem való méretben a 661-hoz. Páncél még nem kell, de ha meglesz az új keró, újítok azt is. Full face-t meg ma is néztem, és úgy néz ki, hogy jövõ hónapban meg is veszem, mert sikerült kiválasztani (661 lesz az is, mert az tetszik a legjobban, és ráadásul az ára is kedvezõ).
Írta 2005. szeptember 28. - 22:43

1. Nem hulyezek le mindenkit, sem eloben, sem forumon. Viszont ha valamirol van velemenyem, azt nem tartom magamban. Es ha azt gondolom valamirol, hogy baromsag, akkor azt kozlom is.
2. A korodat azert mereszeltem emliteni, mert en is voltam annyi. Es tudom, hogy az ember kesobb mar rajon, hogy nem minden fekete es feher. (ha ezt valaki nekem 3 eve mondja, akkor elkuldom a halalba, hiszen minden fekete vagy feher). Tehat lehet, hogy neha ugy kell fogalmazni, hogy a masiknak rosszul essen, ha csak igy lehet elerni a kivant celt, ami neki jo.
3. Nem feltetlenul kell bennem a rosszat keresni es akkor talan nem tunik nemely velenyem oly kemenynek. Pl. Burce is olyan, mint Te (csak idosebb

Reszemrol itt kivanom lezarni a temat, ez nem azt jelenti, hogy kimondom az utolso szot (tok jo, hogy azert magyarazkodom, mert alapbol felreertened), hanem azt, hogy en leirtam mit gondolok es tobbet mar nem tudok hozzatenni a temahoz.
Tudom még kicsi vagyok, majd rájövök hogy muszály bunkónak lenni.Vagy legalább is jó szöveg. Majd én is ezt mondom annak aki fiatalabb nálam.A bunkóság idõvel jön meg?Így sem akartammár idõsebb lenni, nem hoztad meg a kedvem.
Amúgy lehet, ogyha ismernélek tudnám hogy jó fej vagy.Nagyon könnyen elõfordulhat.Csak teljesen más dolog, amikor idegeneknek azt írkálod hogy hülye.Kis udvarriasság, csak az alapok.Ezt tanulni sem kell, jobb esetben az emberrel születik.Rosszabb esetben nem.
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 28. - 22:36

:Dmer jó.
faszfejre?:--)
Mara is ezt mondtak. Meg tegnapra is. En meg bicoztam esz nelkul es nem lattam esot. De tudod mit, ha ugy nez ki szombaton, hogy gubanc lesz, akkor most az egyszer elnezem, hogy nem jossz velunk pilisbe es mentek janira. Nagyon ki akarod mar probalni

Nézegetem a Meteorológiai Szolgálat honlapját, és ott vasárnapra mindenféle záporokat, meg esõs idõt jósolnak.
Addig minden reggel és este mise, és hányjad a keresztet szaporán, mert...
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 28. - 22:34

Nem hulyezek le mindenkit. Te nem akarsz megerteni es egyaltalan nem ismersz. De ettol fuggetlenul lehet az a velemenyed, hogy faszfej vagyok. Magasrol nem erdekel. Akikkel tokodon voltam vagy a pilisben vagy a kispal koncerten vagy a plakat kiallitason, stb. azok mar ismernek. Erdekes modon egyik sem tart parasztnak. De mondom, nem kell szeretni, meg van hozza a jogod. Aztan majd az elet teged is megtanit par dologra, csak ahhoz meg kell par ev. Pl. nem minden arany ami fenylik.
Tudom még kicsi vagyok, majd rájövök hogy muszáj bunkónak lenni.Vagy legalább is jó szöveg. Majd én is ezt mondom annak aki fiatalabb nálam.A bunkóság idõvel jön meg?Így sem akartammár idõsebb lenni, nem hoztad meg a kedvem.
Amúgy lehet, ogyha ismernélek tudnám hogy jó fej vagy.Nagyon könnyen elõfordulhat.Csak teljesen más dolog, amikor idegeneknek azt írkálod hogy hülye.Kis udvarriasság, csak az alapok.Ezt tanulni sem kell, jobb esetben az emberrel születik.Rosszabb esetben nem.
Barátom. Ha gondod van Al-al, azt az érintett topicban rendezzétek le, ne itt. Itt senki sem kiváncsi rá.
Csak arra gondoltam, lehetne figyelni néha a stílusra is. Dehát végül is csak egy "kicsi" tépi a száját értelmetlen dolgokról.Na, mind1, leírtam amit akartam.Ennyi.
Írta 2005. szeptember 28. - 22:33

A nagy irogatás közben errõl lemaradtam. Akkor meg visszavontam.az érintett topic bezárodótt, az üzenõfal, meg kb. erre van.
Írta 2005. szeptember 28. - 22:32

Nézegetem a Meteorológiai Szolgálat honlapját, és ott vasárnapra mindenféle záporokat, meg esõs idõt jósolnak.Akkor imadkozok a jo idoert
Amugy a sracok janira allandoan mennek, ha kell ha nem. Meg annyit agresszivkodhatsz, hogy a fuled is kette all.
Addig minden reggel és este mise, és hányjad a keresztet szaporán, mert...
Írta 2005. szeptember 28. - 22:32

az érintett topic bezárodótt, az üzenõfal, meg kb. erre van.
hidd el nagoyn jól tudja VV is csak vértszív!

Írta 2005. szeptember 28. - 22:31

Barátom. Ha gondod van Al-al, azt az érintett topicban rendezzétek le, ne itt. Itt senki sem kiváncsi rá.
az érintett topic bezárodótt, az üzenõfal, meg kb. erre van.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 28. - 22:31

Írta 2005. szeptember 28. - 22:30

Írta 2005. szeptember 28. - 22:29