Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nem,valójában töritanár,de úgy tervezem,h majd 2. diploma töri/filós tanári lesz.
illetve addig FEBen (Felvételi Elõkészítõ Bizottság) tanítok,az is töri
mondjuk ez még messze van,szal sok minden le7 még
alkotmányjog tényleg érdekel,meg vmennyire a kereskedelmi jog is.

tjah és ha neadjisten politikus leszek akkor Thez megtanul busszal járni:D
csak azért,h még lehetõsége se legyen 1 szép csillagos este Lütni a Golffal ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mindent jobban tud mindenkinél szal...:-)

jólfizetõ viccesmunka:D

Kala: énis arra használom amire a bicó nemjó.
azaz mindenre ami nem sport.

de amúgy ez a röhej!
luxus elmenni bevásárolni autóval. nem azért mert az autó a luxus(mint amikor feltalálták az autót) hanem mert a benzin az.
LOL!

ja és most a vidéket arra mondtam ami nem belváros. mert oda nemkõ annyira.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
szép...és télleg jogász szeretnél lenni?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ELTE AJK Jogász szak
Jog- meg Államtörit még tanulunk,sõõõõt:)
de ezeken kívül a fentiekbõl áll minden
amiknek totál semmi köze a joghoz csak fix ideájuk,h inkább 1 világnézetet és általános tudást/mûveltséget adjon az 1etem
szakosodás ugyanminek:)
ergo vehetjük meg a BTK-s karok getzi drága könyveit csak mert 1 héten van 2 óránk adott tárgyból,amit a Körúton rendesen tanítanak az erre a szakra jelentkezett diákoknak
tjah áthallgatást persze nem szeressék h a sokkal lazább BTK-n abszolváljam a tárgyakat inkább felveszik a saját karukra is a megfelelõ tanarakat:)

Thezcsi: azért vidéken péel földmûvelõknek asszem támogatott a diesel ( ezzel futnak a dögök...RÁÁÁÁÁBA!:D )
ott a trick az,h mindenhová kerékpárral járnak és csak akkor veszik elõ a kocsit,ha már tényleg kell és nincs más megoldás az utazásra
legalábbis felénk falun így néz ki a képlet

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
"Láttam az ördögöt enni kért
Hát adtak neki hordták a vért
A kezekben lábak a fejekben tárak
Aranyat mértek emberért
Rohanó tüzek harcra sarcok
Fénytelen szemek beesett arcok
A jóllakott még kért - ez rá vall
A gonosz meg röhögött teli pofával"

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:D

arra utalok hogy az autó NEM luxus.
sõt, vidékre KELL.

tehát veszek egyet röhejes áron.
tehát eddig nem vagyok gazdag
kifizetem a kötezelõt, szintén olcsó. (monjam h röhejes? havi 3e)
tehát még mindig nem vagyok gazdag
súlyadós csekket még nem is láttam
de ha jönis, akkorse vagyok gazdag, mer azis félévre vagy 6e ft lesz(havi 1e???)
na és most jön a turpisság:
tehát eddig van autó, törvényesen, el is tartom, és gazdag sem vagyok még (látszólag)

olyan kibekúrt drágán adják a benzint, hogy ha már elmegyek vásárolni, akkoris egy rohadt millernek látszom. hogy ki tudom fizetni. de nem én vagyok miller, hanem az állam tolvaj. mert meglop engem, és utána nem cisnál semmit a pénzembõl.
érted:D

tehát akinek autója van, annak ugyanúgy jól jön a 20%, viszont az rohadtul nem hogy akkor 10 millió ember kenyerének leolcsózását kb a 2-3 millió autóson hajtsák vissza(nemtudom mennyi autó van) mikor az elöbb kifejtve akinek autója van az NEM gazdag. se nem szükségszerüen jómódú.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
te mit tanulsz kala?mármint ez mien felsõoktatási intézmény / szak ..
Expinálom a pinarámát.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ezt most nem értem:)
pontosabban,ha yól értem,pontosan uazt mondod,amit én:)
néha bonyolultabb vagy mint a Statisztika TK-m
ne kérdezd,miért tanulunk minden lófaszt (mikroök,makroök,statisztika,statgyak,szociológia,pszichológia,latin,filozófia [elõadás,szeminárium,alternatív filo és fakultatív filo],KGT alapok és a hab a tortán; ANTROPOLÓGIA:D )
csak jogot nem:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ergó nem hoznak be többet, mert ugyse vesz senki.

viszont.
durva dolog hogy egy autó lassan LUXUS lesz. és nemjó felfogás! pont ez a röhej.
és em az autó eltartása a sok pénz, sõt! negyedévente még én is kibírtam 9 ezer forintot.
csak itt jön az amit te mondassz. autóm van, akkor annyira nem lehetek szegény
én inkább azt írnám hogy autóm van, de épp ezért nem tünök szegénynek, mert az állam elintézte hogy csak azok tudják kifizetni a benzint akik nem szegények....

két oldalról megközelítve. 22es csapdája vagy mi is...

és az autók számából kiindulva....
ahol autó van, ott már vissza is szedték a pénzt. de érted, ha nem úgy harangoznák be hogy hejj de jófejek vagyunk, nem kell többet fizetnetek ennyi adót, stb stb.. akkro még nem is tünnének ennyire ***fejnek. gr.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Kínai lánclevél
Te elolvasz és kügyed továb 300 barát - lesz nagy-nagy szerence! Kici barátnak kici szerence, szok barátnak szok szerence! Szok, olcó...

Egyépként hányasz lábad van?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nem biztos,h ez rossz 5let,ha belegondolsz,kenyér mindenkinek kell,míg benya nem éppen,és ha már benzint veszel,akkor annyira csóró nem le7sz,mert kocsid is van,ellenben a meglehetõsen drága kenyeret a létminimum környékén élõknek is ki kell csengetni :-/
meg ha nagyon pofátlanul alakul a benzinár,akkor beindul a benzintúrizmus,ami nem yó az államnak ergo csökkentik majd.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hát jah.
és most az adócsökkentést(továbbra is csak kampány, csak az emberek nem látnak a szemüktõl) is az autósokon hajtják be.. ergó NEM ADNAK SEMMIt. vagyis igen. egyik kezükkel csökkentik a kenyér árát, másikkal meg visszaveszik pl az autóban utazásban ugyanazt. hát köszönöm. jó ez így, inkább ne nyúljanak hozzá.

Kala: odáig stimmel hgoy amcsik egy picit többet akarnak venni. senki más. sehol máshol felvásárlási láz...
azaz minden marad a régi, cska az amcsik +2 hajónyi olajat kértek. napuff.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

az hogy jött a kis forgószél elvitt egy várost ezért gyorsan felvitték az olaj világpiaci árát.
miközben ide pl NEM amerikán át jut az olaj.
tehát ott hiánycikk?(ez kamu) akkor legyen miatta OTT magas az ára
de nehogymár itt..
csak a régi lemez amugy.

nagggggyon 1szerû,ha belegondolsz abba,h ez alapvetõen VILÁGpiac,ahol verseny van
ott felmegy az olajár (tök mind1,h miért,nagyobb haszonkulcs,hurrikán,kamikaze arab,stb)
akkor a többi Ladó nézi,h vazz mi olcsóbban adjuk,amikor ha megemelnénk mi is az árakat,kifizetnék a népek,mert tuti nem lenne olcsóbb,hiszem az USAban is most Melkedett.
plusz számold bele azt is,h ilyen hatására megindul a felvásárlási láz h huhh csak még nekem jusson az olcsó benyából Lugrok gyorsan a kocsival és telenyomom
nagyobb kereslet uakkora kínálat növekvõ ár

tök LOL kinyitottam a KGT tankönyvemet és pont ilyen példát hozott yópár leckében

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
azt azért tegyük hozzá h az usában többek közt azért is olcsó a benzin, mert szar minõségû...nagyon alacsony oktánszámu...ezért van az h a bmw m5 euban 507LE odaát meg 400valamennyi...

szerintem a legszebb h ue az adó a benzin-en útalapba megy ha jól tom...ahhoz képest út az sehol..lassan romániában jobbak az utak mint nálunk :(
Expinálom a pinarámát.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
az hogy jött a kis forgószél elvitt egy várost ezért gyorsan felvitték az olaj világpiaci árát.
miközben ide pl NEM amerikán át jut az olaj.
tehát ott hiánycikk?(ez kamu) akkor legyen miatta OTT magas az ára
de nehogymár itt..
csak a régi lemez amugy.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
milyen válságosdi van éppen? kb 1 hete nem olvastam a híreket... :-/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
majdkiredül.
csak nemtom mi a fasznak csinálja már megint az a köcsögország itt a válságosdit. és mér szopok én MIATTUK.
ketsegek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szaud-Arábia csinál6 olajválságot,de az nekik se yó hosszú távon,ha nincs kinek Ladni a fõ exportcikket,hamar megszünnek õk is gazdag országnak lenni:)
és akkor már hiába ülnek ott a begyújtott kút boldogan lobogó lángjánál és nézik,ahogy a természeti kincs is odavész
készlet pedig van,nemcsak hordóban,de Alaszkában is,csak nekik van eszük és nem túrják fel elsõre a földet,amíg van máshol is.késöbb,mikor Lfogy,majd le7 tõlük venni...:P

ha én lennék állambácsi én is rápakolnék ugyanennyit,csak másféle ideológiával;inspirálandó a környezettudatosságot,és csak a közlekedési vállalatoknak,önkormányzatoknak lenne kisebb a kulcs
mondjuk gondolom azonnal mindenki közlekedési vállalatot akarna alapítani,de mind1:)
különben is ez 1 erõsen véges erõforrás és ha vmibõl kevés van és sok Mbernek kell,akkor az ára megy fel.ennyi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
az oroszból kábelen jövõ olaj? várj, EGY?
:P

csak nekünk persze be kell adni hogy ausztriából jön már benzinként vonaton. mi meg elhisszük:)

nemtom jól érvelsz e, mert szvsz pont most nincs úgy amit írsz... se készlet, se semmi, csak sír a sok osotba ember szája ott:P és a büdös életben nem lesz övék az arab országok bármelyike. mostjuk ezt ki tudja, kiszámíthatatlan egy ország.
az ottaniak nem hagyják. ha már úgy érzik hogy végre, akkor robbantanak újra 25-öt....

nem csak a mol a hibás.
de miért kell 160% adót rápoakolni?
miért nem kap ezis 25%-ot mint pl a KÓLA.
csak ezt nem mi isszuk hanem az autó.

jahogy akkor nem tudná az állam szponzorálni az uj audikat.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
esõ(autó :) )mentes szép napot Nektek

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy