Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Írta 2005. szeptember 30. - 14:14

amugy igazság, ez a hét durván gyorsan elment.
hétvégén meg bico...
tök zsír, süt a nap, minden szárad..
már csak el kell állnia a szélnek.
mer szélben sem bicó mint ahogy esõben sem:P
Írta 2005. szeptember 30. - 14:13

nem is voltam boldog a dologtól..

szerintem simán bejöttem volna dolgozni...
Írta 2005. szeptember 30. - 14:09

Írta 2005. szeptember 30. - 14:08

Most szólt a barátnõm, hogy péntek van...

azt hittem, hgoy szerda...
tegnap kedd érzésem volt..
bazz
Írta 2005. szeptember 30. - 13:25

a többi nem annyira..
Írta 2005. szeptember 30. - 13:25

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. szeptember 30. - 13:23

zenéit az élõ dalokig....többit má nem...király, szeretem ákos zenéit, szövegeit...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 30. - 13:22

hát én egy darabig vittem, aztán leszoktam róla....mostmár ha nem váltok tipust, és eccer veszek újat, akkor max 1x megy márkaszervízbe hogy szerepeljen a számítógépben azt annyi...maradok a jó kis bevált szervízeseimnél..eddigi garanciális cucc egy féltengely szimmering volt...azt meg 100xosan megfizettem a szervizdíjakon....Aki a garancia idon tul markaszervizbe viszi, az meg is erdemli. Barmely szerelo megcsinal egy olajcseret 1 ora dijert. Mondjuk 2000Ft. Aztan persze ehhez jon egy olajszuro, legszuro (vasarlas utan benzinszuro is) es az olaj ara. Nekem is meger ennyit, hogy nem kell ganyolnom, ala fekudnom, levenni a retek szurot, stb. Legalabbis olajcserenel illik lecserelni a szuroket is. Meg mondjuk nem az utcara engedni a ganet.
Írta 2005. szeptember 30. - 13:19

úgyhogy azóta utolsó hangos dalt és valami véget ért-t hallgatok:)
Írta 2005. szeptember 30. - 13:18

Forró betonon hasalok
Távoli hang csak a gyász
Lassan lüktet egy ér
Fellobog halkan a láz
Sima tenyér a hátamhoz ér
Ó csak játszik a szél
Tudom, már messze vagy rég
Bennem minden halk szavad él
király, szeretem ákos zenéit, szövegeit...
Írta 2005. szeptember 30. - 13:13

nyilván a panelba nem fogod megcsinálni
de betonon simán

Forró betonon hasalok
Távoli hang csak a gyász
Lassan lüktet egy ér
Fellobog halkan a láz
Sima tenyér a hátamhoz ér
Ó csak játszik a szél
Tudom, már messze vagy rég
Bennem minden halk szavad él
Írta 2005. szeptember 30. - 13:10

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 30. - 13:05

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 30. - 13:04

nem ismered a benzinkutasokat....pld kicsit melegítve bontva remekül origivá tehetõ a megbontott mûnyag flakon kupakvannak olyan benzinkutak, ahol olyan a kiírás, hogy "itt vásárolt olajjal ingyenes olajcserét végzünk"
vagy az nem pálya?
Írta 2005. szeptember 30. - 13:02

vagy az nem pálya?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 30. - 12:48

olajszûrõ kuka
majd mindent replace with spare #XXXXXX (HP szerver ártalom)
aztá belecsurgat olaj
nemtom a szervizbe mér ennyire drága, de az télleg rablás
Írta 2005. szeptember 30. - 12:39

vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 30. - 12:38

FIGYELEM! ÁLLATOK ÉLETVESZÉLYBEN!
Kedves olvasók!
Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a ceglédi önkormányzat hetven gazdátlan kutyát fog rövidesen lemészároltatni. Az ok: a városi állatmenhely megtelt, nincs helyük további állatok befogadására, az üzemeltetõ alapítványnak pedig nincs pénze új ketreceket építeni.
Cegléd önkormányzata mindössze két hét haladékot adott, hogy a menhely elõteremtse az új kifutók építéséhez szükséges másfél millió forintot. Ha ez nem sikerül, mind a hetven kutyust elaltatják vagy agyonlövetik. Az alapítvány két telefonszámot hozott létre. Az egyik szám emelt díjas, amit felhíva egy perccel 240 forint + ÁFA összeggel támogathatjátok a ketrecek építését. A másikon pedig lehet jelentkezni egy-egy kutya örökbefogadására, vagy nagyobb összeget felajánlani.
06 81 320102 - az adományvonal
06 20 5398209 - az örökbefogadó forróvonal
Kérem mindazokat, akik tehetik, hogy egy-kétezer forinttal járuljanak hozzá a gyûjtéshez. Akik a menhely építésében tudnának segítséget nyújtani, ezzel csökkentve a költségeket, szintén jelentkezzenek.
Egyúttal szeretnénk felhívni a ceglédi önkormányzat illetékeseinek figyelmét, hogy sokan vannak ebben az országban, akik úgy gondolják, egy kutya élete sokkal többet ér, mint egy nagypofájú aktabuzié. Óvatosan bánjanak a rendeleteikkel, mert bizony sok állatkínzót agyonvertek már ebben az országban.
Szeptember 28-át írunk. A másfél millió forintnak október 11-ig kell összegyûlnie. Küldd el ezt a szöveget minél több ismerõsödnek e-mailben! Köszönjük.
A stílus pedig Tomcat

vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 30. - 12:34

Írta 2005. szeptember 30. - 12:17

2k2-es, szerintem már nem garos.hú az fainha már nem garanciális (bár akkor is intézhetõ a pecsét) tok egy q. jó szervízt..
csak pego/citroennel foglalkoznak,mindent tudnak, rezsi óra dijuk fele mint a márkaszervízé és kibaszott korrektek, castrol olajat használnak.....és mindent meg tudnak csinálni...(amit lehet javítanak, nem csere ész nélkül - 40-50 rugós lengõkar csere helyett szilentblokk csere 5ért pld)......

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy