mégcsak nem is nõ? vazz mi lett belõled:P
sdlr geg, csak nem lehet videózni vele:P
mégcsak nem is nõ? vazz mi lett belõled:P
sdlr geg, csak nem lehet videózni vele:P
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speaksztem tudom mire jo a forum, de ezen most nem akarok lovagolni..
csak az zavar hogy beirok valamit, Te meg nagy ajnározva, mint aki nemtudom mit hisz, jol leolt mert hogy én kis pöcs miket irok, és majd jol megmondod ide a frankót, mert hogy a bicikli a minden, és hogy mér nem vallom be hogy másra költöm meg ilyenek... nevetséges. ennyi. én nem az "ujgazdagpöcsvagyok alámtoltak egy bicot vazzemeguntam csá" tipus vagyok, tegyünk különbséget.
amugy tök nyugodt vagyok, vissza van véve.. ámen.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakA sárgán lefele a a dupla fa kidõlésnél az elsõn még átrántottam a biciklit egy 15-ös tempónál, de majdnem akkorát zúgtam (pattogtam a nyeregben), hogy a következõnél inkább megálltam..hát az aszfalttal párhuzamosan mentünk le, csak az erdõben..én fönnakadtam egy kidõlt fán...aztán a patakparton azon a vastag gyökéren is...Hozé felugratott 1 kb 40 centi magas fahídra, ilyenek..ja és nem hagytuk ki a bonusz patakátkelést sem...
és itthon az új térképen megtaláltam az erdészeti utat is ahol lejöttünk (a dagonyásat)