Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Írta 2005. október 10. - 10:51

- ???
- Õ igazából Gollam, csak megszerezte a gyûrût!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 10. - 10:48

Let the people speak
Írta 2005. október 10. - 10:47

Írta 2005. október 10. - 10:26

vendég_Charon_*
Írta 2005. október 10. - 10:24

Írta 2005. október 10. - 08:53

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. október 10. - 08:21

Írta 2005. október 10. - 08:05

Írta 2005. október 09. - 20:59

Nem új, csak korábban nem említettem, mert akkor még úgy gondoltam, hogy egy öszvér géppel megoldható mindegyik bringás szakág iránti szeretetem. De mióta élesben láttam, majd kipróbáltam a DH-t, azóta tudom, hogy ez nem fog menni. A Serpens megmarad CC-s gépnek, és mellette építek egy lightos DH gépet. A váz egyébként egy Turner Six Pack, és ha minden jól megy, jövõ tavaszra meg is lesz...szép ember!
Õ az új szerelem? (mármint a gépállat)
Írta 2005. október 09. - 20:55

Na persze! Meg én vagyok a nyári mikulás földig érõ szakállal.
Let the people speak
Írta 2005. október 09. - 20:32

Õ az új szerelem? (mármint a gépállat)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. október 09. - 20:27

szerintem akit Valeria le fog rugdosni arról a Turner bicajrólValéria!
- ki ez a fazon az avatarodon?
-Voltál ma a Börzsönyben, ha igen merre jártatok?
( mi voltunk tegnap, Nógrádi vár - a nagyhideghegyi parkolótól fel a turistaházig köves mászás 10km. - az inóci lefelé... jól esett...)

http://forum.bikemag...&page=708&pp=10
7079 es post
edit : na elkéstem, hogz ay illetékes helzett pofázzak...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 09. - 20:27

- A rider-t S. Travis-nek hívják, de a lényeg, ami alatt van.Valéria!
( mi voltunk tegnap, Nógrádi vár - a nagyhideghegyi parkolótól fel a turistaházig köves mászás 10km. - az inóci lefelé... jól esett...)
- Nem voltam a Börzsönyben, mert ma délelõttre is volt egyéb, családi programon. Viszont délután mentünk egy kis Janihegyet, Hûvösvölgyet, HHH-t. Jó volt.
Írta 2005. október 09. - 20:23

de tokodon katál tõlem...még tart a hatás.
Írta 2005. október 09. - 20:20

Szerintem hárman (thez, zolle és tAmS) bedobták azt az üveg Cragganmore-t, amit tegnap ajánlottam, és most heveny alkoholmérkezésben félrebeszélnek. Valószínûleg még füveztek is közben.
én nem kaptam abból a tablettából ott se voltam:D
Írta 2005. október 09. - 20:19

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. október 09. - 20:17

Persze, nem is azt mondtam, higy ilyen nem létezett, hanem hogy másmilyen lovakon mentek. Más lóval lehet ugratni és szántani, hogy szélsõséges legyek.De lehet, hogy csak a gerince mentén volt hosszabb, mint egy fûzõ. Lófûzõ. :-))
Valahogy csakráültek azok a páncélos lovagok a lóra. (Láttam filmen (dokumentum, nem kosztümös), hogy úgy emelték be õket a nyeregbe, de azt nem nagyon figyeltem, hogy milyen a nyereg.
Pl az amerikai típusú lovakkal csinálnak egy egy olyan fékezést, amikor a ló gyakorlatilag leül vágta közben. A ranch-en dolgozók azt mondták, hogy "európai" lóval nem lehet megcsinálni, mert teljesen más az izomzata..
Írta 2005. október 09. - 20:14

Írta 2005. október 09. - 20:13

Logikus, de azért van benne bibi. Ha hosszabb volt a nyereg, akkor jobb lehetett az eloszlás, ellenben a ló nem tudott mozogni, mert gátolta a nyereg a lábát.. Ha szélesebb volt, akkor meg nem sokat segített az eloszláson, mert a mostani nyergek is felfekszenek a lónak az oldalára, így a terhelés nem oszlik el jobban, attól, hogy szélesebb a nyereg, hisz a lovon ugyanakkora felületen van rajta.
Más kérdés, a lovaglási stílus, mert az amerikai fajta és a magyar is teljesen máshogy terheli a lovat, nincs huppanás, jórészt csak együtt mozgás..
Az én logikámban mi a hiba? Kéne egy lószakértõ..
De lehet, hogy csak a gerince mentén volt hosszabb, mint egy fûzõ. Lófûzõ. :-))
Valahogy csakráültek azok a páncélos lovagok a lóra. (Láttam filmen (dokumentum, nem kosztümös), hogy úgy emelték be õket a nyeregbe, de azt nem nagyon figyeltem, hogy milyen a nyereg.
Írta 2005. október 09. - 20:07

Logikus, de azért van benne bibi. Ha hosszabb volt a nyereg, akkor jobb lehetett az eloszlás, ellenben a ló nem tudott mozogni, mert gátolta a nyereg a lábát.. Ha szélesebb volt, akkor meg nem sokat segített az eloszláson, mert a mostani nyergek is felfekszenek a lónak az oldalára, így a terhelés nem oszlik el jobban, attól, hogy szélesebb a nyereg, hisz a lovon ugyanakkora felületen van rajta.Az, tényleg.
Más kérdés, a lovaglási stílus, mert az amerikai fajta és a magyar is teljesen máshogy terheli a lovat, nincs huppanás, jórészt csak együtt mozgás..
Az én logikámban mi a hiba? Kéne egy lószakértõ..