Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Feltöltött kép

Valami ilyet. :D

Ááá, nem is hasonlít.. :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na zt nem kellett volna mert slager lesz :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Mi amúgy a nagyobb családon belül csak a gyerekeknek veszünk ajándékot, így is sokat kell gondolkodni.

veszünk?
nem a jézuska hozza?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Van hugod? :) Nekem air- u-turn reba kellene. Mindegy, hogy SL, race vagy team, azon belul. De nyilvan egy remote lockos team lenne az igazi. :D

Rábasztál, csak bátyám van, de már van felesége.. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Feltöltött kép

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
hát én meg mint névre mondtam, hogy a reba az új, így az azért nincs olyan nagy akcióban, mert azt még jövõre is jól el lehet adni.
viszont ha még új neveket akarsz behozni, akkor kell vmit csinálni azokkal a régi vasakkal amik csak úgy halmozódnak fel a raktáradban...

En ugy ertettem, hogy azokrol a modellekrol van szo, amik akcioban vannak. Es az altalam emlitettek '05-os darabok. Ahogy a reba is. A duke is az mondjuk, csak a psylo '04-es. Es meg ami miatt akciosak, hogy duke es psylo ugye mar kifuto modell. Viszont a jelenlegi reba is az, mivel a '06-os mar uj. Tehat ezert ereztem jogosnak, hogy az is legyen akcioban, mint a '05 duke... De ha csak kotekedsz, akkor minek tepem a szamat...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Van hugod? :) Nekem air- u-turn reba kellene. Mindegy, hogy SL, race vagy team, azon belul. De nyilvan egy remote lockos team lenne az igazi. :D

Hú, annyi rokonom van, hogy nem is tudom nyilvántartani.. :) Te melyik ágon is kerültél a családba? :D

Enyim Paripa

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

En ugy ertettem, hogy azokrol a modellekrol van szo, amik akcioban vannak. Es az altalam emlitettek '05-os darabok. Ahogy a reba is. A duke is az mondjuk, csak a psylo '04-es. Es meg ami miatt akciosak, hogy duke es psylo ugye mar kifuto modell. Viszont a jelenlegi reba is az, mivel a '06-os mar uj. Tehat ezert ereztem jogosnak, hogy az is legyen akcioban, mint a '05 duke... De ha csak kotekedsz, akkor minek tepem a szamat...

Kéne csinálni egy "vigyázz, harapós Al" szmájlit. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Hú, annyi rokonom van, hogy nem is tudom nyilvántartani.. :) Te melyik ágon is kerültél a családba? :D

Én már úgy megyek vásárolni a férjemmel. Nézd, milyen szép ez a nyaklánc! Látod azt az órát? :) Csak általában nem esik le neki, hogy ezeket én nem csak úgy megjegyzem, hanem fel akarom hívni valamire a figyelmét. :-)
Azért volt, hogy megjegyezte mire vágyom. Így lett szkennerem, meg nyomtatóm. :D

Mi amúgy a nagyobb családon belül csak a gyerekeknek veszünk ajándékot, így is sokat kell gondolkodni.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

...akkor minek tepem a szamat...

Al, ne a sajátodat tépd.. :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

ne add fel!

(segítek: pl avid juicy-val vagy bb7-el, 160as tárcsákkal be tudnád lopni magad a szívembe ;-))

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

háááát.
sid mondjuk ~95 óta van? boxer is? psylo 01? ó bébi tudod, hogy szeretlek, és szükségem van rád, veled áááááálomodom, és szaladnék hozzád!

világbéke hangulatom van.

vagy csak a karácsony közeleg?

:-)

Enyim Paripa

Let the people speak

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
ne add fel!

(segítek: pl avid juicy-val vagy bb7-el, 160as tárcsákkal be tudnád lopni magad a szívembe ;-))

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Hú, karácsony... Már most tudom, hogy nem fogok értelmes ajándékokat kitalálni senkinek..

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

De gyunnek a '06-os REBA-k. Es nekem REBA kell. :) Amugy ezen okfejtes alapjan kiesik a sid es boxxer is.

háááát.
sid mondjuk ~95 óta van? boxer is? psylo 01? ó bébi tudod, hogy szeretlek, és szükségem van rád, veled áááááálomodom, és szaladnék hozzád!

világbéke hangulatom van.

vagy csak a karácsony közeleg?

:-)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás

Schladmiiiiiiing lassan indulás.
Jó hétvégét mindenkinek.

csináljatok videót :D... csócsózás legyen ;-)
és igyatok sok sok STROH-t. ;) a Literes 80százalékosból ;)
...na mennyé.
Jégeralsót rakd be! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Dig vazze pakoljál, mert belefagy a seggedbe a szussz, ha helyette fórumozol...

Aktuális civil

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jó szórakozást a snidlingi bandának:)

oszt ésszel, és ne fagyjatok szét a bõ 2 fokban:D

hehe, télikabát télikesztyû kutyafüle:P

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Schladmiiiiiiing lassan indulás.
Jó hétvégét mindenkinek.;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Régebben a távot is néztem rendesen, de kezdek hozzászokni, hogy mi mennyi, szóval már nem olyan érdekes..

Edit:
Thez: ja-hogy-ja, értem, azmás.. :D