Ááá, nem is hasonlít..
Valami ilyet.

Valami ilyet.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakveszünk?Mi amúgy a nagyobb családon belül csak a gyerekeknek veszünk ajándékot, így is sokat kell gondolkodni.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Rábasztál, csak bátyám van, de már van felesége..Van hugod?
Nekem air- u-turn reba kellene. Mindegy, hogy SL, race vagy team, azon belul. De nyilvan egy remote lockos team lenne az igazi.
En ugy ertettem, hogy azokrol a modellekrol van szo, amik akcioban vannak. Es az altalam emlitettek '05-os darabok. Ahogy a reba is. A duke is az mondjuk, csak a psylo '04-es. Es meg ami miatt akciosak, hogy duke es psylo ugye mar kifuto modell. Viszont a jelenlegi reba is az, mivel a '06-os mar uj. Tehat ezert ereztem jogosnak, hogy az is legyen akcioban, mint a '05 duke... De ha csak kotekedsz, akkor minek tepem a szamat...
Hú, annyi rokonom van, hogy nem is tudom nyilvántartani..
Te melyik ágon is kerültél a családba?
Let the people speakEn ugy ertettem, hogy azokrol a modellekrol van szo, amik akcioban vannak. Es az altalam emlitettek '05-os darabok. Ahogy a reba is. A duke is az mondjuk, csak a psylo '04-es. Es meg ami miatt akciosak, hogy duke es psylo ugye mar kifuto modell. Viszont a jelenlegi reba is az, mivel a '06-os mar uj. Tehat ezert ereztem jogosnak, hogy az is legyen akcioban, mint a '05 duke... De ha csak kotekedsz, akkor minek tepem a szamat...
Hú, annyi rokonom van, hogy nem is tudom nyilvántartani..
Te melyik ágon is kerültél a családba?
Hú, annyi rokonom van, hogy nem is tudom nyilvántartani..ne add fel!
(segítek: pl avid juicy-val vagy bb7-el, 160as tárcsákkal be tudnád lopni magad a szívembe ;-))
háááát.
sid mondjuk ~95 óta van? boxer is? psylo 01? ó bébi tudod, hogy szeretlek, és szükségem van rád, veled áááááálomodom, és szaladnék hozzád!
világbéke hangulatom van.
vagy csak a karácsony közeleg?
:-)
Let the people speak"Milyen állat, aki bennem él?
háááát.De gyunnek a '06-os REBA-k. Es nekem REBA kell.
Amugy ezen okfejtes alapjan kiesik a sid es boxxer is.
Schladmiiiiiiing lassan indulás.
Jó hétvégét mindenkinek.
Aktuális civil