Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
mit nem érdemlek meg?
ez nekem jár :D
sõt, örülj hogy megkértelek rá :)

tényleg köszönöm, már csak vektorossá kéne csinázni :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Akkor a legkozelebbi tura utan megyunk hozzatok pitezni? :)

pedig a dobogókõi almáspite legendásan q.jóó...csak asszony csinál jobbat...sütött is 2 tepsivel...:)

ja sapit elfelejtettem..kell

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ja. Lehet, hogy sapi nem is kell. Csak az izzadsag miatt gondoltam ra. Amugy nem vagyok fazos, ezt mar eszrevettetek. :) Meg jo, hogy nem ettetek, mert akkor duplan ideges lennek. Kar, hogy lemaradtam, pedig tok jo tekeros ido volt ma. :(

pedig a dobogókõi almáspite legendásan q.jóó...csak asszony csinál jobbat...sütött is 2 tepsivel...:)

ja sapit elfelejtettem..kell
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

köszi LL, isten vagy!

szívesen, bár baromira nem érdemled meg.. ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem mindig eleg ha uvoltok. VIGYAZZ es a leheto legagresszivebb fejjel nyomulok, mindig felreallnak. :) Az a titka, hogy olyan jo mely es eros hangon kell uvolteni a vigyazzt, hatasos.

Már aki. A fiatalokkal nincs is gond, szétugranak, röhögnek, ámulnak, bíztatnak. De felettük! Se lát, se hall Dömötör... Értelmetlenül néznek ki a fejükbõl, leblokkolnak, belépnek eléd, ha konvojba megyünk, akkor egyikünk elmegy, utána belépnek a következõ elé, stb... Ilyenkor figyelünk, igyekszünk nem állat módon menni, nem megijeszteni õket, ennek ellenére beszólnak, játsszák az erõs embert, pofákat vágnak, és hasonlók. Ez a csapat kulturált emberekbõl áll, mindig szólunk, hogy még hányan jönnek utánunk, megköszönjük, ha elengednek, nem üvöltözünk, nem emlegetjük a felmenõket, nem takarunk be néhány barmot (bár egyesek megérdemelnék), mégis néha kinyílik a bicska a zsebünkbe. Mivel szinte mindegyikünk 190 cm körüli, nagydarab emberke, nagyon nem emberkednek velünk, max. a szájuk nagy, ezért komolyabb atrocitásra még nem került sor, de ha így folytatják, elõbb vagy utóbb kiosztásra kerül néhány lángos.

LL

Ezt nyomtasd ki emlekbe :)

köszi LL, isten vagy!

Enyim Paripa

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
köszi LL, isten vagy!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ja. Lehet, hogy sapi nem is kell. Csak az izzadsag miatt gondoltam ra. Amugy nem vagyok fazos, ezt mar eszrevettetek. :) Meg jo, hogy nem ettetek, mert akkor duplan ideges lennek. Kar, hogy lemaradtam, pedig tok jo tekeros ido volt ma. :(

pedig jóóó volt....majdnem ettünk dobogókõn almás pitét...csak a végén Ray térde rakoncátlankodott kicsit...de így is lett egy kellemes 50-es ..

al , télre nortvév termogatya, valami windstopperes dzseki meg egy termo mez...kesztyû..neked elég :)

terembe menjen akinek van monotóniatûrése...nekem nincs

Enyim Paripa

Let the people speak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
:air: :no:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Se lát, se hall Dömötör...

khhhmm
ezt kikérem magamnak.. :D
( ha nem értitek miért, nem baj..:))

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

a "vigyázz!"-ra szoktak hallgatni.

Már aki. A fiatalokkal nincs is gond, szétugranak, röhögnek, ámulnak, bíztatnak. De felettük! Se lát, se hall Dömötör... Értelmetlenül néznek ki a fejükbõl, leblokkolnak, belépnek eléd, ha konvojba megyünk, akkor egyikünk elmegy, utána belépnek a következõ elé, stb... Ilyenkor figyelünk, igyekszünk nem állat módon menni, nem megijeszteni õket, ennek ellenére beszólnak, játsszák az erõs embert, pofákat vágnak, és hasonlók. Ez a csapat kulturált emberekbõl áll, mindig szólunk, hogy még hányan jönnek utánunk, megköszönjük, ha elengednek, nem üvöltözünk, nem emlegetjük a felmenõket, nem takarunk be néhány barmot (bár egyesek megérdemelnék), mégis néha kinyílik a bicska a zsebünkbe. Mivel szinte mindegyikünk 190 cm körüli, nagydarab emberke, nagyon nem emberkednek velünk, max. a szájuk nagy, ezért komolyabb atrocitásra még nem került sor, de ha így folytatják, elõbb vagy utóbb kiosztásra kerül néhány lángos.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
a "vigyázz!"-ra szoktak hallgatni.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
zolle: http://cgi.ebay.ca/V...1QQcmdZViewItem

edit: http://www.gasstuff....images/76-2.jpg

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Azzal nincs is gond, hogy túristaút, de azért lehetne ott emberi módon is közlekedni, és nem úgy, mint egy megvadult marhacsorda. Az idõ meg pont szar volt, amíg ott voltunk, akkor kezdett csak tisztulni, és kikukucsnálni a napocska, amikor visszaindultunk.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Szerintem nem lesz elég a csengõ. Túl halk. Ma pld. csak kétszer kellett végigüvölteni az utat a Nagy Villámtól a visegrádi hajóállomásig, mert annyi volt a túrista. Hogy ezek mi az istent csináltak ebben a felhõs, hideg, tejfölös idõben a fellegvárnál, nem tudom. Talán valaki el tudná magyarázni, hogy megértsem? Mindegy, toltuk, mint az állat, egy 50-et megint mentünk eresztésben. Viszont erõsen elgondolkodtam egy sûrített levegõs vagy valami hasonló kürt beszerzésén, mert ez nem állapot.

ööö csak egy halk megjegyzés kedves Drusza, végül is az túristaút, ott meg gyalogoké az elsõbbség....
és azér vannak ennyien mert a "sportos polgár" azt hiszi hogy ha felmászott a dunától a fellegvárig akkor õ már okleveles kiránduló, és ezzel büszkélkedhet...ma meg jó idõ volt ehhez...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
japp, régi kadett
kellene rá egy ATS Cup, és csá
vagy egy ronal turbo
vagy egy pirelli :)

VV, dallamkürt kell, mert az tökjó paraszt:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Na, hát csengetni nem lehet indulatosan, azért vettem. Üvölteni még így is tudok, szerintem fogok is.

Szerintem nem lesz elég a csengõ. Túl halk. Ma pld. csak kétszer kellett végigüvölteni az utat a Nagy Villámtól a visegrádi hajóállomásig, mert annyi volt a túrista. Hogy ezek mi az istent csináltak ebben a felhõs, hideg, tejfölös idõben a fellegvárnál, nem tudom. Talán valaki el tudná magyarázni, hogy megértsem? Mindegy, toltuk, mint az állat, egy 50-et megint mentünk eresztésben. Viszont erõsen elgondolkodtam egy sûrített levegõs vagy valami hasonló kürt beszerzésén, mert ez nem állapot.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
regi opel kadett avgy mi
a felni bassza el az egeszet

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
japp, de lehet h ennél picit sötétebb lesz a szürke
kell rá 76 logó, moon logo, stp logo, meg vaskereszt
meg woerthersee treffen felirat is :D

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
+ vaskereszt? :)
Bringába szexi lesz, de eza autó nemteccik...

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Faxa egy nap volt a mai... Felkeltem idoben ( http://forum.bikemag...postcount=16030 ) de sok ertelme nem volt. Elindultam 10:00-kor (egyebkent rovid naciban es rovid mezben, de volt nalam pulcsi a hatizsakban) es a hev megalloban derult ki, hogy nincs hev bekasig. Na, kiraly, akkor tekerunk. El is ertem a romai vegere (10km) erre csorog a mobilom, hogy hol vagyok mert ok nalam es meglepetes latogatas. Faxa akkor tunes haza. Vegul tekertem 20km es ertelme semmi nem volt. Es meg csak nem is esett jol mert varosban, lampakkal tuzdelve es nagy iramban hisz siettem. Most elhuzok egy forro furdobe...

ps.: de legalabb ket kozepkoru no orult neki, hogy arra fele bringaztam mivel az egyikuk city bike-jan nem volt meghuzva a gyorszar es allandoan elmozdult a kerek. Megalltam es meghuztam neki, mert nem vagta, hogy mukodik. Csuszopapucsos kontras gep volt. Es persze a kitamasztotol alig fertem hozza a gyorszar szarahoz.

pedig jóóó volt....majdnem ettünk dobogókõn almás pitét...csak a végén Ray térde rakoncátlankodott kicsit...de így is lett egy kellemes 50-es ..

al , télre nortvév termogatya, valami windstopperes dzseki meg egy termo mez...kesztyû..neked elég :)

terembe menjen akinek van monotóniatûrése...nekem nincs