ez nekem jár

sõt, örülj hogy megkértelek rá

tényleg köszönöm, már csak vektorossá kéne csinázni

pedig a dobogókõi almáspite legendásan q.jóó...csak asszony csinál jobbat...sütött is 2 tepsivel...
ja sapit elfelejtettem..kell
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakpedig a dobogókõi almáspite legendásan q.jóó...csak asszony csinál jobbat...sütött is 2 tepsivel...Ja. Lehet, hogy sapi nem is kell. Csak az izzadsag miatt gondoltam ra. Amugy nem vagyok fazos, ezt mar eszrevettetek.
Meg jo, hogy nem ettetek, mert akkor duplan ideges lennek. Kar, hogy lemaradtam, pedig tok jo tekeros ido volt ma.
köszi LL, isten vagy!
Már aki. A fiatalokkal nincs is gond, szétugranak, röhögnek, ámulnak, bíztatnak. De felettük! Se lát, se hall Dömötör... Értelmetlenül néznek ki a fejükbõl, leblokkolnak, belépnek eléd, ha konvojba megyünk, akkor egyikünk elmegy, utána belépnek a következõ elé, stb... Ilyenkor figyelünk, igyekszünk nem állat módon menni, nem megijeszteni õket, ennek ellenére beszólnak, játsszák az erõs embert, pofákat vágnak, és hasonlók. Ez a csapat kulturált emberekbõl áll, mindig szólunk, hogy még hányan jönnek utánunk, megköszönjük, ha elengednek, nem üvöltözünk, nem emlegetjük a felmenõket, nem takarunk be néhány barmot (bár egyesek megérdemelnék), mégis néha kinyílik a bicska a zsebünkbe. Mivel szinte mindegyikünk 190 cm körüli, nagydarab emberke, nagyon nem emberkednek velünk, max. a szájuk nagy, ezért komolyabb atrocitásra még nem került sor, de ha így folytatják, elõbb vagy utóbb kiosztásra kerül néhány lángos.
köszi LL, isten vagy!
Let the people speakpedig jóóó volt....majdnem ettünk dobogókõn almás pitét...csak a végén Ray térde rakoncátlankodott kicsit...de így is lett egy kellemes 50-es ..
al , télre nortvév termogatya, valami windstopperes dzseki meg egy termo mez...kesztyû..neked elég
terembe menjen akinek van monotóniatûrése...nekem nincs
Let the people speakSe lát, se hall Dömötör...
Már aki. A fiatalokkal nincs is gond, szétugranak, röhögnek, ámulnak, bíztatnak. De felettük! Se lát, se hall Dömötör... Értelmetlenül néznek ki a fejükbõl, leblokkolnak, belépnek eléd, ha konvojba megyünk, akkor egyikünk elmegy, utána belépnek a következõ elé, stb... Ilyenkor figyelünk, igyekszünk nem állat módon menni, nem megijeszteni õket, ennek ellenére beszólnak, játsszák az erõs embert, pofákat vágnak, és hasonlók. Ez a csapat kulturált emberekbõl áll, mindig szólunk, hogy még hányan jönnek utánunk, megköszönjük, ha elengednek, nem üvöltözünk, nem emlegetjük a felmenõket, nem takarunk be néhány barmot (bár egyesek megérdemelnék), mégis néha kinyílik a bicska a zsebünkbe. Mivel szinte mindegyikünk 190 cm körüli, nagydarab emberke, nagyon nem emberkednek velünk, max. a szájuk nagy, ezért komolyabb atrocitásra még nem került sor, de ha így folytatják, elõbb vagy utóbb kiosztásra kerül néhány lángos.a "vigyázz!"-ra szoktak hallgatni.
ööö csak egy halk megjegyzés kedves Drusza, végül is az túristaút, ott meg gyalogoké az elsõbbség....Szerintem nem lesz elég a csengõ. Túl halk. Ma pld. csak kétszer kellett végigüvölteni az utat a Nagy Villámtól a visegrádi hajóállomásig, mert annyi volt a túrista. Hogy ezek mi az istent csináltak ebben a felhõs, hideg, tejfölös idõben a fellegvárnál, nem tudom. Talán valaki el tudná magyarázni, hogy megértsem? Mindegy, toltuk, mint az állat, egy 50-et megint mentünk eresztésben. Viszont erõsen elgondolkodtam egy sûrített levegõs vagy valami hasonló kürt beszerzésén, mert ez nem állapot.
Szerintem nem lesz elég a csengõ. Túl halk. Ma pld. csak kétszer kellett végigüvölteni az utat a Nagy Villámtól a visegrádi hajóállomásig, mert annyi volt a túrista. Hogy ezek mi az istent csináltak ebben a felhõs, hideg, tejfölös idõben a fellegvárnál, nem tudom. Talán valaki el tudná magyarázni, hogy megértsem? Mindegy, toltuk, mint az állat, egy 50-et megint mentünk eresztésben. Viszont erõsen elgondolkodtam egy sûrített levegõs vagy valami hasonló kürt beszerzésén, mert ez nem állapot.Na, hát csengetni nem lehet indulatosan, azért vettem. Üvölteni még így is tudok, szerintem fogok is.
NE ÍGY! NE ÍGY!
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
pedig jóóó volt....majdnem ettünk dobogókõn almás pitét...csak a végén Ray térde rakoncátlankodott kicsit...de így is lett egy kellemes 50-es ..Faxa egy nap volt a mai... Felkeltem idoben ( http://forum.bikemag...postcount=16030 ) de sok ertelme nem volt. Elindultam 10:00-kor (egyebkent rovid naciban es rovid mezben, de volt nalam pulcsi a hatizsakban) es a hev megalloban derult ki, hogy nincs hev bekasig. Na, kiraly, akkor tekerunk. El is ertem a romai vegere (10km) erre csorog a mobilom, hogy hol vagyok mert ok nalam es meglepetes latogatas. Faxa akkor tunes haza. Vegul tekertem 20km es ertelme semmi nem volt. Es meg csak nem is esett jol mert varosban, lampakkal tuzdelve es nagy iramban hisz siettem. Most elhuzok egy forro furdobe...
ps.: de legalabb ket kozepkoru no orult neki, hogy arra fele bringaztam mivel az egyikuk city bike-jan nem volt meghuzva a gyorszar es allandoan elmozdult a kerek. Megalltam es meghuztam neki, mert nem vagta, hogy mukodik. Csuszopapucsos kontras gep volt. Es persze a kitamasztotol alig fertem hozza a gyorszar szarahoz.