Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
nem tudja valaki, hogy az Oakley cuccok kisker és nagyker ára között kb. mekkora különbség van? (fõleg ruha, nem szemcsi ;) )
When the day is through, all I want to do is slow down...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Aki ébren akar maradni...
http://www.seizurerobots.com/
:-)

Aki nem alszik el, az epilepsziás lesz. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Hú, ez durva.. :D

Én egyszer aludtam el a bilentyûzet felett.. Arra ébredtem, hogy sípol, mint az állat.. Adatrögzítettem éjjelente egy kis plusz pénzért az egyetem alatt és még dos-os volt a rögzítõ program. Nem akarta elfogadni a homlokos space-t számok helyett.. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Aki ébren akar maradni...
http://www.seizurerobots.com/
:-)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
volt már nekem is hogy á csak ledõlök
úgy elaludtam mint annak a rendje

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

nincs is durvább, mint amikor úgy ébredsz föl, hogy a billentyûzet nyoma ott a homlokodon. :-)

neeem..
a gép melletti ülõgarnitúrára feküdtem le "2percre", csak aztán... :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
nincs is durvább, mint amikor úgy ébredsz föl, hogy a billentyûzet nyoma ott a homlokodon. :-)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a kajákkal nemtudtatok felizgatni, mer elaludtam a postom után :)
aztán hajnalban felébredtem és átmentem az ágyikóba :D
de 9kor felébresztettek...

olyan vagyok, mint a mosott szar..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Valahol a fórumon volt egyszer egy több milliós telefon/internet/mobil számla, de nem találom.
Valaki tudja merre?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
elhagyásilag...már az összerakásnál Lgurult a szemétje bele az avarba...15 perc térdelés után feladtuk,és Lindultunk lefelé,vittem kézben a bringát (olyan volt úgy,mint 1 összetört halott) ahol 1 újabb zárt kapuval találkoztunk:D
visszafelé agybajt kaptam és megfenyegettem Istent h nem lesz ez így jó és lám azonnal beletenyereltem a csavarba:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lezúzásilag, vagy elhagyásilag?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
az utolsó 3 óra ki volt világítva,és meglehetõsen kis helyre korlátozódott; a budai Várra
bementünk a szûz hóba a siklónál/turulnál,és találtunk ~5-6 bezárt kaput,ahol nem tudtunk kimenni,persze sehol senki,a legvégén mindig vissza kellett cécózni a turulhoz.Ott lementünk VOLNA a szerpentines gyalogúton keresztbe levágva mindent,de 2 méter után kurva nagy segges lett belõle,és Mléxem,h onnantól kezdve megállíthatatlanul csúsztam olyan 20 métert egészen a betonig:) Kicsit kiakasztó látvány volt,h a bitzó fennmaradt,ráadásul kiesett hátsókerékkel :D Itt sikerült az anyát is elhagyni ami 20 perc tenyerelést jelentett a havas avarban...

valaki drukkoljon,h megmaradjon a cucc köv 7ig!:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

a legjobb nyugtató a szakadó hóban történõ nájtrájd:)

Egyetértek! De nem kell ahhoz sötét, elég, ha szakad úgy, hogy az utat éppen megtaláljad. :-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehehe... Nyári gumma rulez. :D Én reggel jót ökörködtem, bár nem mondom, hogy sima ügy volt... De szerencsémre feltalálták a KÉZIFÉKET! :D Csak lendületet kell szerezni, aztán go! Na meg persze elkerülni a buzi suzukisokat, mert a megállás sem a legjobb móka ilyenkor. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
fááááááááááááááááááááááááááááááááááááák di júeszéj
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
üzenem a sok buzi autósnak hogy ha nem tud vezetni pláne hóban nem, akkor ne üljön kocsiba
most emiatt _busszal_ nem fogok beérni soha melóhelyre
mer vmi fasz beborult suzukival az árokba 5 centi hótól
úristen

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
itt épp nemtom,nem akarom felhúzni a redõnyt mert 30 óra ébrenlét után (amibõl 20 volt a serény munka,10 pedig ride) most Ltiplizek az ágyikóba pihentetni

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Pécsrõl jelentem hogy HAVAZIK,ha már a hó témánál vagyunk..:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
HÓ van:D
jeje

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
tjah pesten is leesett az elsõ HAV!
úgyhogy miután kicsit kiakadtam hirtelen felindulásból nyomtam tegnap 11-tõl ma reggel 5ig 1 kis hav-rájdot az átépített geminivel
volt seggen csúszás
és volt csavarkeresgélés a sötét semmiben
de amúgy yó volt
a legjobb nyugtató a szakadó hóban történõ nájtrájd:)