Perszem azért fogom magázni elõször..
De nem érdekel ha esek mert fel leszek öltözve és elõször nagyon fogok vigyázni aztán meg mégjobban;)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Indította
b
, 2002. február 15. 11:47
Írta 2005. február 04. - 20:11

Írta 2005. február 04. - 20:07

hát én azzal kezdtem a motoros pályafutásomat, hogy eldöntöttem a kezembe adott motort.
ugyanis átbillent a másik oldalára a súlypont, miközben barátkoztam vele a rutinpályán. (mz volt egyemismeg, 125-ös)
ezzel csak azt akarom mondani (amellett, hogy láma vagyok, de ennek ellenére is '96 óta van jogsim motorra, '97 óta korlátlan kategóriában) hogy simán eldõlhet azért, és alatta maradhastsz, pölö egy lassú kanyarodásnál megcsúszik az elsõ kerék, kész a baj....

ezzel csak azt akarom mondani (amellett, hogy láma vagyok, de ennek ellenére is '96 óta van jogsim motorra, '97 óta korlátlan kategóriában) hogy simán eldõlhet azért, és alatta maradhastsz, pölö egy lassú kanyarodásnál megcsúszik az elsõ kerék, kész a baj....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. február 04. - 19:53

Mivel javarész terepen használom majd, mert oda való és persze eshetek meg átmehetnek rajtam 10-en de azért nem fogok pályán kezdeni csak terepen, megismerem a motort stbstb aztán ha már valamennyire érzem akkor megyek pályára óvatosan...
De azon röhögtem hogy rámdõl:D ülök a fûben és egyszercsak a motorok fogják magukat és rámdõlnek..
Ja és a védõket nem hiába találták ki;)
De azon röhögtem hogy rámdõl:D ülök a fûben és egyszercsak a motorok fogják magukat és rámdõlnek..
Ja és a védõket nem hiába találták ki;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. február 04. - 19:46

de izé...
ha nem csak garázsból ki - garázsba be használod, hanem terepen...
akkor azér ha ez a vas rád dõl/esik/mittomén kicsit nagyobbat üt.
kis lábtörés, kis kéztörés..
ha nem csak garázsból ki - garázsba be használod, hanem terepen...
akkor azér ha ez a vas rád dõl/esik/mittomén kicsit nagyobbat üt.
kis lábtörés, kis kéztörés..
Írta 2005. február 04. - 19:44

Nem, csak eléggé félõs vagyok;)
Persze az úton elbaszhat egy kamion de magamra vigyázok ahogy tudok..
Persze az úton elbaszhat egy kamion de magamra vigyázok ahogy tudok..
Írta 2005. február 04. - 19:35

Írta 2005. február 04. - 19:29

Majd elválik..
De végülis tök mindegy, majd én leszek riki kárlmájköl akkor fog számítani..
De végülis tök mindegy, majd én leszek riki kárlmájköl akkor fog számítani..
Írta 2005. február 04. - 19:23

jó kérdés...
én alapvetõen a kis és erõs motor lennék, mind autóban mind mociban, de ennek hosszútávon megvannak a hátrányai is... de hát kékfehér jóaz.
de hogy a ktmek megbízhatatlanok? nem értek hozzá, de valahogy a dakaron az elsõ 30 motor mégis ktm.
pofára yamaha
én alapvetõen a kis és erõs motor lennék, mind autóban mind mociban, de ennek hosszútávon megvannak a hátrányai is... de hát kékfehér jóaz.
de hogy a ktmek megbízhatatlanok? nem értek hozzá, de valahogy a dakaron az elsõ 30 motor mégis ktm.
pofára yamaha
Írta 2005. február 04. - 19:17

Írta 2005. február 04. - 18:44

Írta 2005. február 04. - 18:36

hát igen, ez most olyan vélemény volt tõlem, mikor a lámától megkérdezik, hogy Stinky, vagy AC.
nah vajh' melyiket mondja...
nah vajh' melyiket mondja...
Írta 2005. február 04. - 18:28

Pofa alapján persze, mert trendi meg dögös, de sokan nem szeretik és biztos van alapja, fõleg hogy nem fikázós arcok mondják..
Persze még lehet hogy az lesz, bár a motoros fórumon mindenki a Yamahára voksolt..
Persze még lehet hogy az lesz, bár a motoros fórumon mindenki a Yamahára voksolt..
Írta 2005. február 04. - 18:21

Írta 2005. február 04. - 18:19

Eltolom a fogasig aztán eltolom a sípályához aztán legurulok satuval és megyek haza hogy izomlázam van;) pont mint a bringával:D
Írta 2005. február 04. - 18:01

miért szerinted valaha is beindítja ? Eltolja a fogasig azt majd együtt v..rjük rá.

Írta 2005. február 04. - 17:19

yamaha.
amugy nem mindegy, min töröd szarrá magad?
amugy nem mindegy, min töröd szarrá magad?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. február 04. - 16:06

Hát kabrióBAN lehet motorON meg mégjobban lehet;)fleg ezen a hodályon..
tudtam hogy ezt fogod beírni;)ez az igaz szerelem, olvasok a gondolataidban:puszika
tudtam hogy ezt fogod beírni;)ez az igaz szerelem, olvasok a gondolataidban:puszika
Írta 2005. február 04. - 15:37

Akkor már inkább egy jó kis kabrió, abban lehet ... :sex:
dig: hát persze és majd te fõzöl, mosol, takarítasz és jársz a gyerekért az iskolába
dig: hát persze és majd te fõzöl, mosol, takarítasz és jársz a gyerekért az iskolába

Írta 2005. február 04. - 15:03

http://www.mcnews.co...ck_rhf_1024.jpg
Õt is szeretném majd, ha már lesz saját keresetem veszek egy ilyet és átérzem:D
cöcö
endroo te kis hamis, mit szól a párod?Vagy szeretnél bevonni a családi életbe?
Õt is szeretném majd, ha már lesz saját keresetem veszek egy ilyet és átérzem:D
cöcö

Írta 2005. február 04. - 14:59