Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
albertfish: vitatkozhatunk akár még évekig is ezen a témán, de javaslom a haverjaidnak, akik akkora ászok hogy le tudják írni a "nevüket", hogy minnél elõbb keressenek maguknak más elfogaltságot. Ha olyan baromi tehetségesek festékkel és nagy nyomású levegõvel, akkor kitûnõ szakma lehet számukra az airbrush. piaca is van és elég jól meg is fizetik és a tulaj direkt kérni fogja hogy ugyan fújkálják össze már a cuccát. ha elég szerencséssek akkor még pucér csajokra is pingálhatnak. de azt soha senkinek nem fogod tudni bemagyarázni, hogy bármilyen magán- köz- egyéb tulajdonú felület felkérés nélküli "csinosítgatása" támogatni való dolog. az hogy ebbõl egyes médiák pénzt kovácsolnak az ugyanolyan mintha lenne hogyan törjünk fel autót magazin. a sok kics köcsög meg persze majmolja a "nagy gurukat" és próbálkoznak iskolapadon, buszablakon, mindenfelé alkoholos filccel. ha le akakr tenni valamit az asztalra akkor meg fújja szépen le a saját háza oldalát vagy ha nagy nyílvánosságra vágyik béreljen egy reklámtáblát a nyugatinál aztán fújja le minden héten másmilyenre. ha meg túlteng benne az adrenalin "rögtön ott a jobb keze, alsó madárfogás, csak a végén nem kell szakítani ..." (in memoriam by Hofi)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jaja.
jönnek a rövidlábú nadrágjaikban, s teleamerikázzák a fõutcát. hû, aztán jól odaírtuk.
tisztes demokráciában odakéne utána térdelteni, aztán hedsát... az agya legalább lejön a falról. kutyaszaratók dettó.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en ~16 eves korom ota folyamatosan dolgozom.
tehat pont
nem erdekel muveszet vagy nem

vegyen teglat csinlajon habarcsot
huzzon fel egy falat a sajat tulajdonan es ott azt csinal amit akar.
ra is verheti utana a falra.

nem erdekel nappal vagy ejszaka csinalja
de koz teruletene ne csinalja
ha megrendelesre megy akkor ok
amugy nem

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
itt szülõk pénzén vett festék van, meg a középületek falait is a szülõk pénzén festik.
És mert a többségnek más a véleménye attól még lehet beszélni ról,hisz azt teszük.
Jah és ha vkinek autók összezúzásához van tehetsége akkor azt is érsük meg?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem tom mien alapon megy ez hogy miröl lehet itt "szabadonfutni",de ha valmitol valki mérges lesz akor arrol nem lehet többet beszélni?!

igen az biztos rosz ha valki oszebasza a kocsidat.

mint már mondtam nem a "grefitis vagyok bazze"tipusú emberekrõl beszéltem.

hanem a firkászok keménymajárol akik pl a linkelt képeken is vannak.
nem lehet nem elmeni amellet hogy van tehetsége a srácnak.
rongálás ide vagy oda...

de ha Te festesz egy hasonló szintet,parálva éjszka akor tedd idézõjelbe a tehetséget.
mert ez meg nekem nem tetszik

senki nem beszél a free dologról...
itt nem errõl szolnak a dolgok.
itt nincs szülõk pénzén vett bicigli és azzal feszités pizzazabálás közben.
itt az van amit leteszel...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
pff....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en is szivesen megjelolnem azt a sracot aki esetleg osszefirkalja a haz falat.
mert en is terjeszkedem, minnazallat.

nemet tanarunk mondta jart ausztraliaban.
egyesz varosban nem latott semmit ami szurta volna a szemet
csak egy falon az :"itt jártunk!" felirat volt amit furcsalt

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
PL:http://eldar.cz/upst.../italy/tish.jpg
Ez is egy szép téglafal lenne mogotte a zöld fák. vazze
de ez a "tehetségs" srác összebassza

k*rva free

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

http://eldar.cz/upst.../italy/tish.jpg

ez a jó. mármint most a rajz tök mind1, az url tetszik (érteni).

cseh weboldalra feltöltött kép feltehetõen olaszo-ból, amit egy magyar rajzolt.

@rob: a most már pedig két külön szó. nekem is vannak - lesznek hibáim, elõre kérem ne szólj érte léci.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

tagelés..
hát igen egy kényes kérdés alapvetõen egy csunyitó,városlakók-firkászok ellentétet szülõ cucc,de mint a kutya a ki terjeszkedik és jelöli a területét,valahogyez is ugy mûködik

Csak a kutyában ez ösztön, valamint nem foghatja fel, hogy nemkénne.
ellenben ugye az emberrel.. ?!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

tagelés..
hát igen egy kényes kérdés alapvetõen egy csunyitó,városlakók-firkászok ellentétet szülõ cucc,de mint a kutya a ki terjeszkedik és jelöli a területét,valahogyez is ugy mûködik

miért van területe? szerintem ezt inkább hagyjuk, mert kurvamérges leszek hamar. ez mindenféle szempontból rongálás. érted? biztosan nem tag-elték még össze a kocsidat, de majd ha igen, akkor rájössz, hogy a másik "free" arc "területjelölésének" is van határa. és az a határ a szobaajtaja. mert maximum annyi az öve.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem a fos ugy ocsmány szarokról beszélek

láttatok már mást is vagy csak szart?!
mert annak nicns a városban helye az biztos!!!

de ahány csunya szürke ház van pesten és budán ne mond hogy azokat nem dobja föl egy jol sikerült panelrajz.

tagelés..

http://eldar.cz/upst.../italy/tish.jpg

ehez hasolókrol beszélek...

egy magyar srác aki valmire vitte már

csak ugye a nagy szinészek a kis szinházban effektus

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
a kisebbség azért van, hogy elnyomják. máskülönben, hogyan lázadhatnának? szivességet teszünk nekik, erre vágynak.

egyébként nekem tetszik, de lakóépületre ne, meg egyébkéntisgettó máv vagon összefestett ablakát bámulni belülrõl nem egy szép élmény. na
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
adrenalinnal nem lehet magyarázni valamit, és nemlesz tõle legális sem.
ennyi erõvel az szerinted normális, hogy ha nekem az okozna adrenalint, ha gyalogosokat gázolnék el kamionnal? ugyanaz a szint.
egyesével törném el a kezét mindnek, aki oda fest, ahova tilos.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
vigyázz mert mingjárt jön a szöveg hogy demagógok vagyunk vagy elnyomjuk a kissebbséget...

:D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
egyéPként:) mi vagyunk többen, tehát nem vagyunk kötelesek megindokolni, hogy miért ne fessék össze azt ami mondjuk mást zavar, ha össze van festve, pl azért mert k*rva sokat fizetett azért, hogy valamilyen szine legyen és az nem mondjuk egy nagy "KPCGA" felirat. vagy akármi.

vagymondjuk képzeld el, hogy veszel festéket drágán, lefested amit akarsz erre jön vmi barom és mert azt képzeli, hogy õ a zarc meg a free összeb*ssza. pl azt amiben éppen laksz akár.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
és mivan ha én azt tartom nagy kaladnak,hogy leh*gyozom a bejáratiajtótokat?
nagyából egy szint.

Ha kaladnra vágysz keresd máshol vagy mondjuk sétálgassatoka a város egy sötétebb részében. Az hidd el izgibb:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a Graffitivel nincs bajom.
amit olyan épületre fújnak, ahova nem kénne, azzal van.
akik tegelnek, azokmeg... na, annak mi értelme?
mert arra senki ne mondja nekem hogy mûvészet.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
van ennek egy iszonyatos adrenalin bombája...
farkasszemet nézel a fallal,fejedben az ezerszer átgondlt mozdulatok,csak a megfelelõ idõre vársz
állsz éjszka a szakdó esõben,társaid már az elsõ betüket töltik,te még csak az outlinet húzod az utolsónak.
szakad az esõ,kopog a kapucnidon,közben hallod a sziszegõ kanna hangját,füledben érzed a szived verését,érzed a festék szagát....

másnap kimnetek fotozni és jót derülsz az esti parádon...

valmi ilysemi érzés

legeyn az egy egyszerû bombing,vagy egy 8szinû panel

és legál fal peste csak a fila van ha jó tudom,az meg már réges rég betelt külföldi vagy lokál "pro"k rajzaival...

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Mi baj van a grefesekkel tök jó arcok.Csak ne firkáld össze a rajzukat. EgyéBként ez , hogy tartozik ide?Na mindegy.:D

Jah és még annyi,hogy ne legyenek morcik mert összefirkálják a rajzaikat.
Õk is ezt teszik csak elõtte a fal egyszínü volt...
úgyhogy az õ felfogásuk alapján is joggal lehetünk mérgesek rájuk.
nem?