Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jol szót elõttem fölszólaló földim

AW:nintendó klubbokban van hasolnó keresõben keress rá.googli biztos kidob valmit

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szerintem nem a tehetséges emberek, akiknek van némi érzékük az élethez és tudják mit hova a zavaróak, hanem a majmolók, akik azt hiszik ez trendy és attól menõk, hogy feltagelik magukat az olyan helyre is, ahova a szomszéd Lófasz Józska nem meri...
Igen, ennek megvan a megfelelõje a baseball sapkában a Tettyén ugráló és babakocsiknak bepofázó bringások személyében is..

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egy jó fontos kérdés: tudja vki, hogy hol lehet, ha lehet egyáltalán X-boxhoz játékot kölcsönözni Pesten? (vagy akár Budán)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem gondoltam hogy itt arol lesz szó hogy ezt el kell fogadni...
egész végig arrol próbáétam beszélni hogy ezek tehetséges emberek akik egy olyan dologgal foglalkoznak ami törvénysértõ.
ez van

Endroo,nyugodtan leht normális hangnemben beszélni látod más is tud.
Rob,remélem nem lett baj hogy mégegyszer el kellet mondanod.

ez egy vita fórum és enm értem mért gond ha fölhozok valmit

nekem tetszenek az igényes szép panelrajzok(nem panel házon lévõ rajzot jelnet).

senki nem akrtam errõl megszõzni.
ez a graffiti egy olyan dolog ami van régóta és kiirtani ugy sem lehet,igy el kell viselni.
jobbat még nem találtak ki

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mikor jövünk Pestre vonattal van egy jóóóóóó hosszú betonkerités, végig van festve, kurva jó képek vannak rajta, tényleg, szoktam nézegtni õket, mert jók! De a házakon nem viselem el. Ilyen szinten nem lehet az emberek pofájába szarni, és vigyorogni, hogy izé, te ezt úgysem érted. Mert akkor pofánvágom, de azt meg õ nem érti. Ez ilyen. Érdekes.. Pécsen is vannak ilyen lurkók.. egyesével mindegyik meghúzza magát, egyesült erõvel meg beszólnak, ki érti ezt?

Egyébként meg van ahol jól néz ki.. Pl. NewYorkCityben :) az úgyis messze van tõlem, hát NEM ÉRDEKEL :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
elmondtam egyszer, elmondom még egyszer: a terület-megjelölés határa a szobaajtaja. (ha van neki) a többi NEM AZ ÖVÉ. innentõl meg nincs mirõl beszélni.
lor mondta jól: vegyen téglát, építsen falat, azt festheti.

bruce: köszi, most már tudom.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem Márió csúnyán egyedül maradtál a véleményeddel. Ugye érzed, hogy ez nem véletlen?

Egy ember azt vallja hogy a szoba közepére szarni jó dolog. 6milliárd meg azt hogy nem. Vajon miért? szép dolog a vélemény vállalása, meg a kitartás az elvek mellett, de egy idõ után erõltetett kapálózás lesz belõle. Akkor már inkább okosabb dolog csendben maradni, és hallgatni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nekem az nem tetszik, hogy az állitólagos graffitinek hivott festét már mindenhol ott van. Komolyan, a vonatokat mi a faszért kell összefújni, vagy ha mégis, akkor miért rondán? És miért kell úgynevezett tagekkel összefirkálni a vagonokat, amik egyébként is rondák, meg mocskosak. Miért kell frissen felépitett házakra felfesteni, hogy "Orbán Viktor monnyon le!" Akármekkora mûvészet, de lehet, hogy nem illik a képbe az akármilyen jó szinesen megfestett felirat az új ház oldalára, mert ha mégis, lehet, hogy akkor úgy épitették volna. Miért kell ezeken átnézni, miért kell a kutyaszaros utcán bosszankodni, miért kell a csecsemõ felett kocsival áthajtani? Ez az egész ország baszik a közös dolgokra. Ha nem az õ házát festik össze, akkor szarik rá, de ha az övét, akkor fel kell jelenteni mindenkit! Az egész el van baszva

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
szerintem mindenki érzi, hogy hol nincs helye az ilyen rajzoknak. azt a téglafalat pl nagyon nem kellett volna összerondítani. sétálgatnál ott a csajoddal, romantika stb de a neonzöld BTKF felirat szerintem kevésbé romantikus, mint a vörös téglafal a leomló bokrok alatt. drótkefét az ilyennek, oszt' sutuljálj!

hja ésmég:

az ilyen, ha gondol egyet, megtölti kannáját...

:)
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
JAJ nincs nõ nincs sírás
lelécelés rocks

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
ZsM: :D

Mifelénk van egy csomó falterület a mezõn vagymin, ahol csak a sínek (villamos, voncsi) mennek, ott szépen tele is vannak firkálva a szürke felületek, ami még adrenalinos is, mert ha jön a villamos, akkor csak a soványabbja fér el a fal és a szerelvény között. :D Viszont a házakat nem fújkálják össze, mióta párszor csúnyán kiegyenesítették, majd meghajlították a "mûvészek" kezét. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
összefûzve a két témát: a grafittiseknek letörném a kezét és feldugnám a seggükbe.

Aktuális civil

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
anál, orál, párcserés, többszereplõs, beöltözõs...
lányok természetessége, egyenes és fordított aránya...

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Ok témaváltás:Jó dolog dugni nem?;)

honnan tudnám? fiatal vagyok még ahhoz. csak az orál! :D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
genya,

itt ûlök "komplex tervezésen", tanár: gyorsul ez a világ, mint az állat

a design kb frankeinstein és drakula 50 éves unokatestvére, belassúlva de egyébként jó arc, csak fárasztó hallgatna órák hosszat

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

dig: bakker próbálok témát váltani te meg ... :o

Ne válts témát;)
Ok témaváltás:Jó dolog dugni nem?;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
dig: bakker próbálok témát váltani te meg ... :o

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
aztmondjuk értem, hogy a panellakótelep iszonyat lehangoló. a szines rajzoktól meg iszonyat gettó lesz. csakazért mert vkinek tetszenek a szines rajzok, nem kell az ízlését ráeröltetni másokra. abban asszem megegyezhetünk, hogy a közértbõl hazafele tartó kisnyugdíjas (mittomén 160cm) legalábbis bizarul néz ki a nagybüdös rajz elõtt, detalálnmég Dalit is meghletné márcsak a látvány is (kicsi öreg ember, nagy betonkockák, "extrém" rajzok, ugye milyen messze állnak ezek egymástól a természetben)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

hmm hmm hát ezt is megértük ? kiváncsi vagyok mi tolsz majd a dóri alá. :chin: beszámítás esetleg? ;)

A dóri nagyon jó helyen lesz majd;)

Grefitisek meg szopjanak faszt.
Nem érdekel hogy egy papírlapon szép lenne a rajz, de a házunkon nem szép.
Akármilyen jól is néz ki önmagában.
Rongálás/törvénysértés..én egy házban akarok élni nem egy rajzban.
És az adrenalin meg amit leteszünk.
A gyilkosok szerint észbontóan felemlõ érzés gyilkolni mert érzed hogy a másik ember élete a kezedben vagy.
gondolom a pedofil papoknak is eléggé magas az adrenalin szintje mikor épp molesztál egy kisfiút.
Érted az életérzés a lényeg nem az törvényes e a dolog.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
hmm hmm hát ezt is megértük ? kiváncsi vagyok mi tolsz majd a dóri alá. :chin: beszámítás esetleg? ;)