Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nyau

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát ne is!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaja.

szóltam neki. 3x. beszélgettem is vele. mircikének is szerváltam kakkantó dobozt, meg bele ilyen faszom almot.összeszedtem a csirkeszemmel teletûzdelt népszabit is a sarokból.
elegem lett.
azóta valahogy nincs macskaszar.
mondjuk, igaz, hogy szomszédot kellett volna, ki is fejtettem neki, de sajna törvényeink nem teszik lehetõvé. mondjuk, már cirmiét sem.jaj ,
jójó, legközelebb az injekciós/elaltatóst fogom választani. Ebben mélységesen egyetértek. Télleg nem kellett volna ilyen galád módon átsegíteni mircikét, mintha sziciliai lettem volna.mondjuk, nincs messze az idõ amikor feldobja valami birka a: "elaltathatjuk-e kedvenceinket akkor amikor akarjuk-avagy: állateutanázia-mit szól hozzá a pápa? kérdést...
Bár, van némi gyanúm, miért csipázzák náluk annyira a cicmiceket... ;) nyami
de ezt inkább nem feszegetem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ott a pont... Egyet értek... De sokan nem, ugye, kedves macskaírtó...?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Sajnos tenyleg alapveto gondok vannak kishazankban. Ez a komunistaszombat dolog is egy elkepzeles, de szerintetek hanyan aldoznak a keves kis szabadidejuket, hogy non-profit dolgokat muveljenek? Oszinten szolva en magam sem mennek, amig egy kisabb tarsosag ossze nem verbuvalodik. Sokan azt valljak, hogy " en nem szemetelek, nem teszek kart a kornyezetemben, szoval miert en dolgozzak a suttyok helyett."Ebben is van valami, de akkor a szutykos kornyrezetet viseljuk el? Mas kerdes az is, hogy a megbizottak miert nem vegzik rendesen a munkajukat. A varosgazdalkodasi szervek. Tul sokat nem tudok a kozugyekrol es az emberi jogokrol, de pl szerintem nem lenne rossz otlet, ha a sitteseket vezenyelnek ki kozmunkara. Kis parlagfuirtas, kis ez-az. (shawshank redemption) Meg ez a tavaszi lkomtalanitas is egy rohgej. Beharangozzak, es 3 het kesessel viszik a cokmokot. Addig meg a parkban rohad, fujja a szel, turkaljak az illetekesek...
A szomszedmacska dologhoz meg annyit, hogy letepnem a kezet annak aki megkinoz egy szerencsetlen kis allatot. Nem szeretem a macskakat, na de azert gondolkodjanak mar. Van kultur megoldas is. Miert kell mindig felsobbrenduen allni masokhoz ? Nem lehet egyenranguan beszelni valakihez? Suliban is mi az elso? "leverem a pofadat kocsog!). no comment

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Remélem érti, akinek értenie kell. Nekünk is van macskánk és én sem szívlelem õket, de nem is errõl volt szó... Csak valaki másokat rendesen megruházna, meg osztja az észt, csak épp magát nem veszi észre. Sztem mindenki mással is ez a baj...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
savanyu 4 prezident
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

És mi a helyzet a nyírjukkiaszomszédmacskáját dologra gerjedõkkel?!?!?! Asszem lenne is körülötte tömeg a focipályán...

hú, hát én azért a szomszéd macskájával, illetve a szomszéddal tudnék beszélgetni.

érted az nem annyira zsír, amikor a terasz lábtörlõn ott a macskaszar, meg nem csak a lábtörlõn, hanem elevel a te kertedbe járnak szarni, na az nem pálya, az nem.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És mi a helyzet a nyírjukkiaszomszédmacskáját dologra gerjedõkkel?!?!?! Asszem lenne is körülötte tömeg a focipályán...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mostanság trendi lett ez az idióta életérzés:
faszig letolt gatya, viszeres semmibe révedõ tekintet, nagy púp a trendi cdtartós hátizsák alatt namiaztánjólelvagyunkbaszva meg hasonlók.
de valahogy tenni senki nem akar senki semmit.holott nemhiszem, hogy mindenhez a GDP meg a tõzsdeindex remek állása kéne.

Nem vagyok egy bolák, de egy-két kommunista szombat ráférne az országra. csak úgy. :chin:
minden-közvetlen-anyagi érdek nélkül. csak a jóérzésért.vagy esetleg a másik jóérzéséért.
fel lehetne takarítani a retket.le lehetne kaszálni a parlagfüvet, el lehetne ültetni egy-ékt fát. fókusz, meg tárgyieszköznyilvántartás/tartozik/követel/melldöngetés nélkül
aztán, humorképp' arab módra tarkón köhinteni a focipályán egy-két vonatdobálót, megkibaszomarekettyésbearégihûtõt alakot.aztán megihatnánk egy sört, as elmehetnénk rájdolni egyet.

én, pl, jelentkeznék, hogyszivesen meghuzom a sinek csavarjait, hóót ingyen mondjuk királd-putnok között, hogy egy 8km-es szakasz ne legyen má' félóra annak a kibaszott vonatnak.

a máv irhat a frímélemre, most vasárnap ráérek.

ja, de olyan nagy kulcsot kérek, mer az enyém csak 32-ig nyílik.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Az az igazán gusztustalan ebben az egészben, hogy a yard is leszarja õket, csak akkor tehet valamit ha tettenérés van. Rá kéne állniuk a kis köcsögökre, elkapni, megruházni, hazavinni, bemutatni otthon a gyereket, h kapjon anyu-aputól is.

Ezt követõen 1 hónapig mentesülne a suliban az uccsó órák alól, mert akkor kellene kezdenie a mûszakot. Ecset-festék, és lehet mázolni, festegetni a környéken napi 6-8 órában. Az osztálytársai szeme láttára:)

Nemtom mi a szarért nem vezetnek be valami hasonlót. Az ilyen kis pubertáns szarházik a világon a legjobban a spanok elõtti beégéstõl paráznak, sztem ez használna.

Van olyan ország ahol ilyesmi van (nemtom melyik): ha ittasvezetésért kapnak el, párszor kötelezõ bemenned a HULLAHÁZBA, ahol hullákat mutogatnak neked.

Na mind1, itthon mindenki beleszarik mindenbe, én meg megint csak felb@szom magam... :wallbange
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 hozzászólás
Télleg. Remélem nyitva lesz a háztartási hazafele....

De félre a tréfát, mulatozást fiúk!
Nem vagyok én véresszájú, de annyi a bunkó manapság, és annyi sokking ér miattuk, hogy ha ilyesmi feljön, egybõl lemegy a vörös köd.
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ne adj ötleteket... és kromofágos vattát dobálni a tagelõkre?!

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 hozzászólás
Á. Az tiszta pazarlás lenne. Egy job hadipuskával akár 4-et is lehet egyszerre.

Na mindegy, nekem van egy tehetséges haverom, festett falra is, otthon, a sajátjára. Aztán vásznon folytatta. Tagelni meg kb olyan jó poén, mint kromofágos vattát dobálni az autókra szerintem.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
szerintem egy graffiti lehet szép. egy teg is. a nem a 12 évesek szintjén ez mûvészet is. viszont hogy k!"%ra nem az utcára - vonatra és egyéb alternatív helyekre való, az biztos. ha adrenail kell neki, menjen ki biciklizni, ejtõernyõzni stb. más embereket miért kell bántani?!
állítson plakátot, fessen arra, azt is sokan fogják látni.
aztán meg mint ZSM is mondta, az amúgy is lepukkant vonatban egy ilyen szaron át kinézni nem túl jó.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem mondtuk, hogy errõl nem lehet beszélni, nagyonis lehet, sõt. ezért van ez a fórumdolog itt.

Azt ne próbáld elfogadtatni velünk, hogy legyünk toleránsak, neadjisten becsüljük meg ezeket az embereket csak azért mert van tehetségük. szarok a tehetségükre. Jól mondja Endroo, menjen airbrushernak, vagy tetoválónak, vagy mittomén, de ne rondítsa ezt az amúgyse nagy formában lévõ országot tovább.

a tegelõk, és egyéb állatfajtákról nem is szólva, azok szimplán csak parasztok. nagyon kevés intelligenciával. Az egyetlen megoldás ellenük a "közelrõl tarkóba". azért mert.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Tudod mi a gáz? Mikor felmásznak a magas épületekre, fõleg ahol régebbi házak állnak egymás mellett, és van szintkülönbség a két ház között, az ottani falakra "szép" tageket felfújnak.. Hogy jó messzirõl látszon már.. Hát a jó büdös k*rva anyjukat

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 hozzászólás
Szerintem, ha valaki kurvára tehetséges, meg minden, fogjon egy darab vásznat, alapozza le, és fessen arra. Aztán oda rakja ahováakarja, tõlem illegálban belógathatja az Ibis hotel oldalára, nem zavar.
De amikor templomot, romkertet, haonlókat fujkálnak a jópofa gyerekek, akkor szívesen csõrehúznám az M1garand-ot, osz amíg kifér, adagolnám az ólmot.
Persze, fujkáljatok össze mindent, dobáljátok el a szemetet, szóljatok be, szarjatok le. Aztán egyszer megunom, és csirketápot csinálok valakibõl.
Milyen már, hogy nem lehet kilátni vonatból? A wc úgy néz ki, mint egy üzenõfal. Egyetlen egyszer hallottam, hogy elgálban ment volna a dolog, a II. ker-ben akarták lefújni azt a bazi nagy kéményt, de a polgi nem engedte.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Köszönöm, megnézzük..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Egy jó fontos kérdés: tudja vki, hogy hol lehet, ha lehet egyáltalán X-boxhoz játékot kölcsönözni Pesten? (vagy akár Budán)

bár nem szeretem a konzolokat de a nyugati és az oktogon közötti szakaszon az út bal oldalán(az oktogon féle a bal) van az egyik házban.
sétálj rajta végig és tutira megtalálod.
Ott vesznek is játékokat.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.