Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Inkább szidjuk egymást, mint a csóróságról beszélni...

Tegnap egész nap hánytam, meg minden bajom volt. Reménykedtem, hogy ÉN leszek az elsõ aki elkapja a mutálódott madárinfluenzát, de nem jött össze. Má tök jól vagyok, pedig a fókuszban, meg az összes híradásban bemondtak volna
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

amúgy miért baj az.. úgy is fel lehet fogni, hogy neki többet ér egy kutya szeretete, mint a pénz... és ez nem feltétlen baj.

nem feltétlen baj, ha azt nem más ember kárára teszi.

amúgy amire konkrétan gondoltam az egy jól megtermett Roti.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
az már durva.

medvének hívják?

amúgy miért baj az.. úgy is fel lehet fogni, hogy neki többet ér egy kutya szeretete, mint a pénz... és ez nem feltétlen baj.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
De az legalább nem engedi be a végrehajtót :D

bptitans.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Jah még a szegény országhoz adalékként:
Nem egy embert tudok mutatni a környezetemben, akinek adósságai vannak. Fütésszámla, Vízszámla, etc.
De mondjuk akkora kutyája van (ofkorsz panelban), amelyik többet eszik mint én.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Személyes kedvencem az akármelyik 3betûs pénzintézmény azonnali hitele, kisbetûs rész: THM: 200-400%

Inkább veszek használtat "nyugatrú" vagy nem veszek semmit, csak kenyeret meg csapvizet (mert azt megengedhetem :D )

Má megint nem nyeretm a lottón, pedig olyan jól beosztottam azt a 4találotost is, lehet "X"-elnem is kellett volna:)
Bírom még azokat is akik hétrõl hétre elhatározzák, hogy nyernek pár trillíárd pénzt azt basznak munkálkodni...

bptitans.hu

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Kiakadt a mûszer? :D

kómásan, gyorsan, kínlódva csináltam, vagy ha nem volt kedvem gondolkodni hülyeségen, akkor random, és mégis nem túl kicsi lett.. (= már pozitív :D)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát ez a hitel n agyon attól függ, hogy mire kell költeni...én semmit nem vettem hitelre, eddig minden a saját tulajdonom...azaz egyszer volt egy jól hangzó hitelkártyám---alig vártam, hogy visszarakjam, és kettévágassam...soha többet a banknak tartozni...
Egyedül a lakás az a dolog, amire muszály lesz...a többire NEM! Kocsiból olcsót veszünk, amire össze tudjuk rakni...fényképezõt akkor vettem, mikor meg lett a lé,objektíveket szintén...bicajt szintén...nem veszek azért tv-t, mert 15 cm vastag...nem veszek olyan dolgokat, amiket a fogyasztói társadalom nagy cégei diktálnak...
Én nem fogok egy banknak tartozni...uzsorakamattal...
Persze vannak akiknek nincsen más választásuk, mert két kis kereset, meg gyerekek...stb, és ha a mosógép beszarik, akkor venni kel...de õk vannak "szerencsére" kevesebben. A többség zsákmányolni szeret...kell mp3 lejátszó,házimozi,plazmatv,hifitorony,tft-s hûtõ,digitgép,dvd lejátszó,számítógép...apámfasza...és mikor kijön az újabb,adjuk el gyorsan, és vegyünk mégújabbat megint hitelre...
És a havi 50, ami megmaradna megy be a bankba...de nekem kell még új telefon...stb...
Az ilyenek szánalmasok a szememben, és megérdemlik, ha mennek majd hozzájuk foglalni...
Az eszem megáll, mikor valaki telefont vesz hitelre....
Bazzz...
De nem csak kishazánkban van ez így:(

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

na hát ez sztem bugos, vagy nemtom.

írok mélt a mensának.

:-)

Kiakadt a mûszer? :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

sok lama veszi fel a hiteleket bazze mindenre
mert most azonnal kell nem erunk ra
aztan igazabol semmi sem a sajatja.

Tényleg megéri vágyni valamire, gyûjteni rá, aztán mire meg tudod venni, már nem is gyártják, vagy csak lepukkantan tudod megvenni, és lehet, hogy belegebedsz a munkába, úgyhogy élvezni már nem is tudod.
Mi sokáig sokmindent hitelre vettünk, mostanában már nem, mert szerencsére néha van mibõl, de ha kell, akkor most is veszünk fel hitelt. Ha véletlenül beledöglenénk a sok melóba (amire a férjemnek sajnos kicsit nagyobb az esélye, mint nekem), akkor meg ott a hitelfedezeti biztosítás, és kész.
Vagy dönthetsz, hogy nem veszel meg hitelre mondjuk egy mosógépet, vagy hûtõt, de akkor csak egy vacakot vehetsz (ha egyáltalán van valami pénzed, amihez nyúlhatsz), ami 1-2 év múlva elereszti fülét farkát, vagy veszel fel hitelt, és megveszel egy olyat, ami valamivel tovább bírja, mint a futamidõ.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ennyire gazdag ez az ország.

te pedig azt nem látod, amikor az emberek 99% költ telefonra/cigire/piára stb-re nyugodt szívvel, nem kis pénzeket aztán amikor kell venni egy zoknit, akkor 50forintér kéne neki...
Miért van az, hogy majdnem mindenki "tudja" hogy mit ér a pénz? csak egy két láma nem?
áá.. tudod ezt így nem lehet elmagyarázni. Egyszer egy pár napra menj el dolgozni egy lehetõleg kisebb boltba. (nem tesco, metro, stb, se árkád, pláza, vagy efféle butikok. ez NEM kerékpáripar)

meg amitõl a szívroham kerülget:

a vasárnapi újságok közül a:
Vasárnapi Dunántúli Napló
A Színes Búlvár Lap
és a Nemzeti Sport
99Ft-ba kerül.

aztán amikor a mezei user ad rá 100Ft-ot és nem tudok visszaadni 1Ft-ot (mert elfogyott, nem vagyok hajlandó levinni 200db 1forintost), akkor úgy kivan akadva mint a csuda.
Az emberek 99,5% ott hagyja azt az 1Ft-ot, vagy még plusz a 100ason felül ad is rá.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

csak azt ilyenkor nem veszed észre hogy az emberek 99%-a NEM kp-val fizet érte, hanem a gázszámla egy másolatával, és egy munkáltatói igazolással?
és utána egy hónapig nem szükségszerüen költekezik mert nicns mibõl?
...

(vagy csak nézzük meg, az autók hány %-a a banké)
sztem simán a rendes autók közül 70 % is megvan...

De senki nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hoyg megvegye az új 5 megás fényképezõt a 106 centis tv-ét vagy a 20 gigás mp3 lejátszót...
Mi kétszer akartunk kölcsönre venni ezt azt, de nem adták meg, így megvettük kp-ra.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

jaham, ezt írtam.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

nem vagyunk szegény ország...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Ez abszólut így igaz.
aztán amikor olyan dolgot vesz az ember, ami _kell_, tehát nem kedvtelésbõl, akkor meg elõadja a nagy halált, hogy õ milyen szegény.

csak azt ilyenkor nem veszed észre hogy az emberek 99%-a NEM kp-val fizet érte, hanem a gázszámla egy másolatával, és egy munkáltatói igazolással?
és utána egy hónapig nem szükségszerüen költekezik mert nicns mibõl?
...

(vagy csak nézzük meg, az autók hány %-a a banké)
sztem simán a rendes autók közül 70 % is megvan...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
azt hogy megszületett.

bruttó jutalékot nettóba számláz le, reklamálunk nek e-mailben, amire 22nap után válaszol, miszerint jóazúgy.
Ugyanazon cég pécsi "munkatársa" megmondta, hogy a csaj tévedett.
áfakörös vállalkozásnak nettó jutalékot ad.........

azt anyámnak meg megint keresztbe vannak az idegszálai.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Üzenem a megnemnevezett fa*szagyú ügyintézõ néninek -oda fel pestre- hogy menjen és szopjon ki egy gennyes kékerest.

Mit vétett?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Végre egy igazi ON!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Üzenem a megnemnevezett fa*szagyú ügyintézõ néninek -oda fel pestre- hogy menjen és szopjon ki egy gennyes kékerest.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
hol és mi nyomódik? pénz a pénztárgépekbe ha jól értem?

vagy már akcióznak?

..szerencsére engem még nem találtak meg...

..bár egy spec enduro 50e hufért érdekelne!!