Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
És ha majd a meki is kiköltözik akkor lesz nemulass;)
A tescot nem értem.
Tekintve hogy a szigethez igazították az árakat.
Viszont kurva finom a mustáros csirke és a húsok.
Persze egynél többször nem érdemes enni egy nap mert semmire sem marad pénzed:cry:
Mondtam már hogy a Korn isten volt?;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Ez az amit evrol-evre jobban utalok a szigetben. Meg azt, hogy a hetijegyekbol 15000 ment kulfoldre es 10000 itthonra.

Én ezt nem bírom: Milli tejbár, HVG Café, Richter Intimzóna, K&H Királyi játékok, Maggi Óriásbogrács, stb.
Már a falra mászok attól, hogy olyan lesz a Sziget, mint a Robotzsaru reklámspotjai voltak. Vagy a Running Man-ben is volt hasonló, ha jól emlékszem.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ez az amit evrol-evre jobban utalok a szigetben. Meg azt, hogy a hetijegyekbol 15000 ment kulfoldre es 10000 itthonra.

azt suggalja,h nem tombolós koncertet akartak összehozni,mert ez nem 1 metal-fest,hanem 1 Sziget nagyon sokféle Mberrel

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Miert, a KoRn jobban meginditott? Pogozni akartam bemenni, de kb kedvem nem jott meg hozza, csapdan legalabb a vege fele ramjott a mehetnek es par szamot vegig is nyomtunk. Na mindegy.

Korn-nál az elsõ perctõl kezdve adta magát h ez olyan konci lesz,h fogjuk a fejünket és sírunk:D Ki ezért,ki azért:)
A számokat nézve mondjuk saját ízlés szerint yól válogatott a KoRn;
a Got the life-fal nekünk a pogó is összeyött mert az eleyén még elöl voltunk yól
de az Another Brick in the wall is pl. azt suggalja,h nem tombolós koncertet akartak összehozni,mert ez nem 1 metal-fest,hanem 1 Sziget nagyon sokféle Mberrel
és ez pl. mindenkinek beyött sztem
meg a Metallica One is
és hozzá dobtak pár olyan saját számot ami mindig üt,és akármilyen változatban hallod hanyatt vágod magad tõle,pl. Somebody someone
továbbra se azt mondom,h nagyon zsír volt a koncert,de pl. ezzel a részével nem volt gond:)

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Hát ha KoRn helyet mondjuk Mudvayne jött volna, akkor tuti felmentem volna... Vagy még 1-2 banda miatt. De a KoRn soha sem hatott rám annyira, hogy miatta FELmásszak pestre :)

Nemtom mit kell annyira odalenni a KoRn bõgõsétõl... Dig nézd meg ezt a koncertfelvételt, aztán utána alkoss véleményt :) (nem KoRn)

http://www.mudvayne....VidFull_300.asx

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
na majd jövõre énis:-)
már kiváncsi lettem, csak idén nem úgy alakult

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Miert, a KoRn jobban meginditott? Pogozni akartam bemenni, de kb kedvem nem jott meg hozza, csapdan legalabb a vege fele ramjott a mehetnek es par szamot vegig is nyomtunk. Na mindegy.

TCSnél én se a hangerõre utaltam,de még nem is a számokra
hanem h olyan pop-osan,lassan adták elõ õket,h azok még 1 speeddel tuningolt klotyóra is csápolva járó gyereket is teljesen hidegen hagytak volna:)

Enyim Paripa

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts
Eddigi legjobb koncert a Toy Dolls volt. Már voltam egy csomón, de még mindig vigyorgok, ha rágondolok. :) Eddig mind jó volt. Még így koradélután is. És Olgáék is élvezték.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
TCSnél én se a hangerõre utaltam,de még nem is a számokra
hanem h olyan pop-osan,lassan adták elõ õket,h azok még 1 speeddel tuningolt klotyóra is csápolva járó gyereket is teljesen hidegen hagytak volna:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mellesleg a KoRn bazi messze volt attol, hogy lenduletes koncertnek nevezzem az oveket. Bar biztos ilyen egy zuzos buli, hogy minden szam kozott 2 perc piheno. Fel ora utan el is untuk magunkat es mondhat barki-barmit, ha nem unom ott maradok megnezni, de nem maradtam es ez magaert beszel. Csak a rajongoik elveztek az fix :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Erre csak azt tudom mondani, hogy pedig jo volt a csapda. Nyomtak a Baj Van-rol, a Jonnek a fergekrol, az ember tervezrol, a konnektorrol, stb. Szoval boven nem csak az uj es plane nem csak a "divatos" szamokat. De egy Baj van vagy a Johny a mocsokban tiszta popularis :-) A Mindig Pentek pedig - fuggetlenul attol, hogy divat lett - szamomra kotelezo darab koncerten. De ez csak azert van igy mert amikor eloszor meghallottam a szoveget, olyan szinten ismertem ra egy volt kapcsolatomra, hogy az hihetetlen es nem en voltam a ferj :-) Eccoval erzelmi kotodes vagymi.

tcs télleg naon unalmas volt, pont azokat a számokat nyomták amiket én nem szeretek..

Az pedig, hogy a Tankcsapda halk volt, nem az o hibajuk. Ahogy az sem a Korn hibaja, hogy a tomeg felenel uvoltes nelkul tudtunk beszelgetni, pedig elvileg az komoly sound lett volna. Egyszeruen Demszky papaek intezik ugyesen, hogy evrol-evre halkabb legyen a nagyszinpad. :(

Enyim Paripa

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
nekem tetszett a tcs, jo kis nosztalgia volt, regnen sokat hallgattam oket....

csak sajna az uj szamokat mar nem ismerem...
Van állásom...:bananadan

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
faszt nem vesztettél;)
Én pld konkrétan középen voltam.
Beszartam a bõgõtõl, és végig énekeltem és tomboltam.
Egyedül az ének volt kevés de hallatszott hogy viszonylag tisztán énekelni a dallamokat John.
Kevés énekkel, és azzal a tíz perces gebasszal együtt nálam top ötös koncert.
Pedig kurva sok mindent láttam.
De persze elfogult vagyok de miért ne lennék az egyik kedvenc bandámmal kapcsolatban akik nem voltam még soha itthon.

Depresszió meg foshányás.
Tommmas:Megtehetik a Kornék és ha zavarja õket hát zavarja.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Hmm úgylátszik akkor nem vesztettem sokat hogy nem mentem föl...

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
tcs télleg naon unalmas volt, pont azokat a számokat nyomták amiket én nem szeretek..korn sosem szerettem, kitsit hisztis bandának tûnik ( mondjuk megtehetik )..pl ezidáig õk voltak az egyetlen akik minket ( =fotósokat ) tsak úgy engedtek be a színpad elé h nem vakuzunk, és tsak 30an vaunk benn egyszerre /szám..jah és tsak két számon lehetnek benn fotósok..akik lemaradnak azoknak holléé..de a legnaobb pofájuk akkor is szerintem a depressziónak van..nem tom mire vannak nagyra, tcs-t másolják, tipikus elõzenekar/rem marad is örökre..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
le7,h se a Thezbõl se belõlem nem görbe bottal jár ki a szar és le7,h épp születtünk,mikor a TCS kezdett
de tudom,h amikor mi hallgattuk nagyban õket,5-6 éve,akkor még egészen más stílusú dalokat nyomtak és a koncertjeik is egészen másak voltak (még)
errõl sztem beszélgettünk már
saját vélemény punktum

Korn zenéit nem attól függõen fogom értékelni,h 1 bal lábbal kelt kritikus mit sír össze róla,vagy akár h saját maguk mit írkálnak a visszaMlékezéseikben.A koncert le7ett volna yobb is,de attól még a zenék ott vannak,ahol.Nem hiába volt J.D.nek hangszalmûtétje párszor...:D

ami nagyon tetszett ;volt 1 kis sátor,ahol Iggy Pop számokat és a feldolgozásaikat nyomták volt Passanger meg Lunachicks:D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
szerintem egy kispált nem lehet elrontani
viszont a kornt már nem szeretem :) gáz ahogy a csávó írja hogy mivolt vele kicsiként
meg az indexes cikk is gáz...
csapdát sem szeretem, lukács is egy álpróféta
bort iszik és vizet prédikál
nemez volt régen, kifejezetten nem ez! lehetett úgy pogózni az elsó 5-10 sorban hogy ne lökj fel egy terhes kismamát, meg 3 fangirlt, akik sikongatva éljeneznek.
cserkó nem volt ennyire muja régen. hallottátok már azt az embert beszélni? én 2x eddig kb
áh mind1

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Tcs gyenge volt, alig lehetett hallani, lazán dumáltunk elöl... :( Mondjuk ennyi év "rajongás" után nem fogom azt mondani, hogy szar volt, csak elmaradt az általam elvárttól (mondjuk már a tokaji sem volt az igazi, de az is jobb volt...)

Kornra meg be kell menni elõre, ott jó! ;)

Ma (tegnap) viszont a kispálék gitárosán (aki nem a Kispál meg nem a Lovasi) Kona póló volt, ami azért nagyban emelte a hangulatom... :D

Világzenei nagyszínpad rulez! Mory Kante rulez!

Ma este Black-Out! yesssz!!! na jóccakát -> /me sleeps
When the day is through, all I want to do is slow down...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Te meg igen kis kolok voltal mikor az a regen volt :-) Szoval ennek megfeleloen. ;-)

A tcs pont h elég álmatag volt...Vagy én Mléxem rosszul vissza a régi koncertjeikre?Régen nem voltak ennyire Pop,poppoppop-pop,mint 1 Roy és Ádám...

Enyim Paripa

Let the people speak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
jah
ott gorbul a szad

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...