2. nem hiszem,h ettõl kellene tartania

amíg a világ ilyen marad addig az emberek a barátjukat is átkúrják h ne õk legyenek megkurrantva
amúgy nagyon pesszimistán látjátok a világot
bár én épp nem találok 1 hátsó IS-PM adaptert
melyik pötch nyúlta le?!? MÁTÉÉÉÉÉÉ!!!
viszont megtaláltam Thez fékpofáját
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
nem le7 kivédeni
én is játszottam már ilyet
h "átvétel elött kibontanám,h ha nem az,akkor vissza tudjam küldeni"
de "csak akkor bonthatod ki,ha már átvetted"
onnantól kezdve azt csinálsz vele a portás orra elött amit akarsz...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
szerintem nem szabad hagynia magát az embernek ezáltal beskatulyáztattani (elég fura mondat....).úgy értem, hogy azáltal, hogy (direkt nem akarok konkrét példákatr írni)lukas sajtot veszek északi szavazó leszek, ha keresztény akkor déli, ha kerékpárral járok, akkor nyugati, ha buzi, akkor meg keleti...stbstb..
tehát ezek a szenyók kisajátítják a hétköznapi dolgainkat, így már egy egyszerû rutin cselekedettel is állástfoglalsz...
persze kicsit sarkítva
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nájn, csak után bonthatod ki
de jó ötlet, szerezzünk mi is egy kis pénzt
Én vagyok az embered.
mergáre cekkert odabaszós nénis
(valószínüleg a linkelõben lévõ "gondolatolvasóbol" továbblépve találtál rá)
ezért mondtam, hogy nemtudok független/mindenkiutáló lenni..
jajdenyagyon utálom a választásokat..ilyenkor annyi, de annyi felesleges, hiábavaló vita születik, sõt esetekben barátságok/haverságok/kapcsolatok/állások mennek rá...pedig nemkéne
blöleblöe