Az már csak hab a tortán, hogy otthon nem kapok pontokat,ha úgy adódik:)
Tegnapelõtt kaptam meg az angol jogsimat....
ma idegbajt kaptam amikor bementem naivan az okmányirodába, jogsit kiváltani
közölték hogy szept 14-e(!!!) a következõ szabad idõpont....:-X
szíjjanak le
en meg a kis turkalt cuccomban beslatyogok
oszt helo.
Én még nem fedeztem fel összefüggést a márkák,a minõség és az ár között...
A leghosszabb ideig 1 "Yomax" névre hallgató cipõ bírta,de azt kinõttem sajna múlt évben.Aztán van 1 pár kb 4 éves Conversem,összesen 4 kellemesen széles lyukkal,a hajlásnál.Mondjuk ahogy rondább lett,úgy lett 1szerre yobb is,mert most szellõzik.
A legrövidebb ideig 1 márkás cipõ,1 Shimano bírta,kb negyed évet:)
Kb leszakadt a talpa,meg a színe is megszünt,ami nem is gáz,mert piros volt.
Pedig van. a minõséghez nincs köze, de ha márkás akkor drága.Én még nem fedeztem fel összefüggést a márkák,a minõség és az ár között...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakoviban és ált isk-ben van csak ez a gizdulás.. valamiben ki kell tudni tûnni, az ilyen pöcsök márban nem tudnak.. szerencsére nem gazdag környéken jártam, tehát nem volt ilyen probléma, a gazdagokat mindneki utálta, mert erre gizdultak folyton.
evvan.
lsd prímó májszter.
hát nem tudom én újpestre jártam szakközépbe, (ami nem volt gazdag környék) és az akkori viszonyoknak (20 éve volt) +felelõen ott ugyanúgy +volt ez a kötsög hozzá állás...oviban és ált isk-ben van csak ez a gizdulás.. valamiben ki kell tudni tûnni, az ilyen pöcsök márban nem tudnak.. szerencsére nem gazdag környéken jártam, tehát nem volt ilyen probléma, a gazdagokat mindneki utálta, mert erre gizdultak folyton.
evvan.
lsd prímó májszter.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lesz Neki az biztos:)lesz még neked össztelós vázad is;)
hmm szal gyûlöltem azt a sulit és sztem akkor utáltam meg ezt a szemléletet és minden változatát is
NE ÍGY! NE ÍGY!
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak