Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Írta 2005. szeptember 09. - 09:51

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. szeptember 09. - 09:50

Vazze, egyszer gyere Pécsre, komolyan... minnyá keresek képet. Imhol: (copyright by tomidny): http://d-eyes.pganet...en/dscf8451.jpg
Dig, vagyok, megyek, valszeg
király

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. szeptember 09. - 09:49

köszi,placán kivül sehun? akkor marad a westend,õszi sale ha leszpld Speed-ben ami van a Westendben és van a Mammut2-ben is.

-=B.B.B.=-
Írta 2005. szeptember 09. - 09:47

ahh,nekem is kell dc shoe,egyébként hol lehet kapni Pesten ilyet ?
ha én megyek akkor fekete vans,3/4 gyakorló,fekete póló(in memorian Hugi)
legfeljebb még fekete ritchey cap
pld Speed-ben ami van a Westendben és van a Mammut2-ben is.
Írta 2005. szeptember 09. - 09:45

Dig, vagyok, megyek, valszeg

ahh,nekem is kell dc shoe,egyébként hol lehet kapni Pesten ilyet ?Na akkor a ki miben jelenik meg jatek nalam oldalzsebes rovid lesz, hozza a kedvenc DC-m :-)
ha én megyek akkor fekete vans,3/4 gyakorló,fekete póló(in memorian Hugi

legfeljebb még fekete ritchey cap
-=B.B.B.=-

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. szeptember 09. - 09:44

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 09. - 09:43

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 09. - 09:42

azzal én is így vagyok,akinek nem tszik,az ne jöjjön be a hard core ba

akkor a pardon muthafucka ilyen szempontból,sajnálom
-=B.B.B.=-
Írta 2005. szeptember 09. - 09:42

Na, goooo... Szal elindultam. HA valami változás van, csörögjön valaki. MEg majd jelentkezem, pölö Farkas barátomnál...
Akkor este! Csácsá mindenki!
Kokka, megcsörizlek, írd fel az új számom.
Írta 2005. szeptember 09. - 09:41

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 09. - 09:37

Azért lehet, hogy a Kispál nem húúúzós zenét csinál, de Pécsen az Egyetemi Klubbon a barmok azért pogóznak rendesen, és oda szakadt farmer, szar cipõ kell, mert eltaposnak, fellöknek, eldobnak, megütnek, leütnek stb... Ehhez már én is öreg vagyok
pedig be tudnám még dobni magamat.. sajnos vagy egy fajta közönség, akiket ha nézel látod, hogy csak arra mennek, hogy kit lökjenek, üssenek, dobjanak.. bár gondolom ez más zenekaroknál is van így..
azért nem ennyire húzós a helyzet...néha van elöl 1-2 nagyon részeg góc ahol a debella fiúkák azt találják poénosnak,h boxerre vetkõznek és verekedõset játszanak,de a tömeg végül mindig legyûri õket
Írta 2005. szeptember 09. - 09:35

Azért lehet, hogy a Kispál nem húúúzós zenét csinál, de Pécsen az Egyetemi Klubbon a barmok azért pogóznak rendesen, és oda szakadt farmer, szar cipõ kell, mert eltaposnak, fellöknek, eldobnak, megütnek, leütnek stb... Ehhez már én is öreg vagyok
pedig be tudnám még dobni magamat.. sajnos vagy egy fajta közönség, akiket ha nézel látod, hogy csak arra mennek, hogy kit lökjenek, üssenek, dobjanak.. bár gondolom ez más zenekaroknál is van így..
Én ha mosh-olok akkor az kemény és leszarom ha megütök valakit, mert a mosh pit-ben csak az maradjon aki bírja;)
Életem legjobb zúzása még a Hegyalján volt szkinhedek atom nagy darab hc-s arcok csak bálnák:D
Kurva jó volt.
Persze ha nézni akarom és hallgatni és csak bulizni akkor nem ütök vágok, de akkor nem is állok az elsõ sorokban..
Ja és Andriskám jöhetnél te is feltéve ha nem vagy Pécsett.
Írta 2005. szeptember 09. - 09:34

de most nem lesz.mert ZP.és mert ez annyira vegyesfelvágott ilyenkor,h nem.de kéretik Lmenni 1 PeCsás koncira és csekkolni az elsõ 20-30 sort:)
Írta 2005. szeptember 09. - 09:32

Írta 2005. szeptember 09. - 09:31

Érted te hogy mi itt a helyzet;)

lehet h hirtelen megveszem ezeket a kellékeket,nehogy "kiríjjak" a tömegbõl
itt falun úgyis kinéznek mert an 2 bicikli de no kocsi stb,akkor már teljesen depi legyek?

-=B.B.B.=-
Írta 2005. szeptember 09. - 09:31

mondjuk egy deci debrõi hárslevelû és tsai jöhetnek,azt szeretem,de már több megüt és azt nem szeretem
utóljára a szalagavatón ittam keményen 10 éve....
Jó hát én sem keményen iszom.
Csak ízlelgetem..
Nekem csak jókedvem volt múltkor, de nem érzetem hogy beütött volna, mármint ha tudnám milyen az:)
Írta 2005. szeptember 09. - 09:29

mondjuk egy deci debrõi hárslevelû és tsai jöhetnek,azt szeretem,de már több megüt és azt nem szeretemMajd meglátom.
Én most kapok rá a finomabb dolgokra, holott eddig semmi, nuku, most meg már van kétféle alkohol a földöm amit szeretek:D

-=B.B.B.=-
Írta 2005. szeptember 09. - 09:29

állat,a Che póló mer az a tuti.sose értettem h annyi jegyzettel hogy tudnak abszolválni félévet...nekem gépszerkesztésbõl volt v 3 spirálfüzet....
füvet max írtom(növ.védõszert árulunk)
a 3210-t ezután úgy fogom meghirdetni h bölcsész telefon eladó
Érted te hogy mi itt a helyzet;)