van itt ilyen hogy 76, elvileg egy amcsi benzincég logója, és kéne belõle nekem rendes felbontású, lehetõleg színhelyes változat.
valaki tud segíteni?
NE ÍGY! NE ÍGY!
meg van bocsi..2en voltunk Raycoon-nal....jó vót...hévet meg én se tudtambocs srácok hogy nem mentem mégse és nemis szóltam, de nemtudtam senki telszámát
nem járt a hév, ez vette el a kedvem, úgyhogy a batyiról bementem a nyugatiba és szereltem a speedwayben 3ig. túrórudiér
há nem tom rajtam lefelé a rövidujjú fölött volt 2 hosszú mez meg egy windstopper és fáztam pedig 55 - nél nem mentünk gyorsabbannem is nagy baromság mert legalább tuti nem izzadsz le max lefelé kevésbé célszerû ereszteni h a menetszél ne szedjen szét
igaz,holnap már 15 fok sem lesz szal sztem ez volt az uccsó ilyen nap
de ma még nem fáztam
kell vennem télire rendes cuccot :-/ vagy marad az uszoda...
nemcsak Te , vörösdagonyánál is volt 2 fakír (legalább 5 fokkal hidegebb volt mint lent) rövidgatya rövidujjú ...brrrryó dolog ez a mez
ma két óra tekerés alatt csak 4en állítottak meg,h fórumosok õk is
viszont csak én voltam olyan vadalma,h 2 réteg rövidujjúba nyomjam
kell termo mez is MOST:)
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Thez: Ez a mattfekete szín ez üt. Nekem fekete lemezfelnis, mattfekete gépem lesz, hálóval ablak helyett. Madmax feeling rulez...
b@ssza meg
azt hittem,yó poén lesz a dogajavítás
de kevés az olyan Mber,aki izgalmasan hüyyye,a legtöbben csak simán azok:)
pölö "állam = fallal körülvett város"
"a pun háborúkat a déloszi szövetség megalakulása követte"
"Buddha a buddhisták messiása"
"Máté Márk Lukács a szinapszisok (!!!idegrendszer,hmm? !!!) azaz 1üttlátók,János nem látott velük 1ütt (!!)"
ráadásul kifolyik a szemem amikor írásszakértõset játszom
de hamarosan kajálok 1 nagyot és húzok fel HHHra kicsit tekerészni,csak még nem döntöttem L h outi vagy terep.de valszeg terep mert outizni laposabb területeken szeressek
Aktuális civil
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy