metroval 25-30perc, busszal 20, biciklivel max 15. ha nem sok lampat kapok el, akkor lehet 10 is. zsir. csak nincs kesztyum

RAUH-Welt
B E G R I F F
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakWuff, en meg nem lattalag nem megzakkanva. Szal ne is ilyesztegess normal allapotban... Ha letezik egyaltalan...
Tin
Semmi olyat nem mondtal, ami utcan nem tortenik meg. Az utcan setalva is leutnek, elveszik es lekopnek virussal.
Let the people speak1, a lancot nem igazan jo dolog mutogatva hordani az utcan sem, ennek kb. semmi koze a tomegkozlekedeshez.
2, nem idealizaltam semmit, csak leirtam a tenyt, hogy mar most sem lehet kozlekedni es par ev mulva majd megkevesbe sem lehet ha ez igy megy tovabb, de azert csak hajra. Tomegkozlekedni meg lehet. Mukodik a dolog, evek ota sikeresen eljutok mindenhova ahova kell...
egyántalán nem jó.
még arra se jó ha sietni akarok
akkor is autó
ha meg nem sietek és tudom hova rakni akkor bicikli
ha meg ez se jó, mer benyára sincs keret, akkor meg szopom a harcibrét ezen a keleti tömegközlekedésen.
és nem kapaszkodok, meg hányok a szagtól, meg az emberektõl.
böá.
Let the people speakNa, én most pont tömegközlekedtem a Lurdyba, és komolyan elgondolkodtam azon, hogy valami dettolt, vagy akármit fogok ezentúl magamnál hordani, és maszkot, meg cérnakesztyût, mert olyan gusztustalan fazonok használják a BKV-t. Az egyik fulldokolva, harákolva köhögött, jónéhány másik meg egyszerûen mocskos, és büdös volt.
HÁrom cigánykölyök meg meredten stírölte a nyakláncomat, egyik kezem a táskámon folyton. Csak azért írom ezt, hogy ne idealizáljuk már annyira a tömegközlekedést, mert nem olyan jó.
Let the people speakA Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Vas. Milyen vas? Mittudom én. Nehezék. Ha kérdezik, te csak mondod, hogy van. Alátét. De mialétét, bazmeg..?!
Alapfilm, nekem legalábbis.. úgyhogy nézd meg
Az a szép, hogy mikor összejövünk és beb*szunk, akkor ilyen társalgás megy egész este, a filmbõl idézgetünkkivülrõl teljesen zakkantnak tûnünk szerintem..
Asszem az uvegtigrises izirajderre gondolt...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Vas? Nem a Róka volt?
Az ilyeneket le kell baszni, oszt kész. Nem kell félni, hogy megvernek, vagy követnek.. jó, én nem félek, mert van fellépésem.. Múltkor, igaz, ez Pécsett volt, egy alkesz figura miután a sörösdobozát kihajította az ablakon, közölte a jónéppel, hogy a legjobb dolog a világon a pinát nyalni, majd fel is ajánlotta ilyen irányú szolgáltatásait két fiatal lánynak (megjegyzem nekik én is felajánlottam volna...
) no, de ekkor már nem bírtam tovább, hogy a nénik is megjegyzéseket tesznek, szóval leordítottam a fejét, aztán meg akart verni, mondtam neki, hogy jó, a következõ megállónál leszállunk és elintézzük.. aztán õ tényleg leszált, mert nem bírta a feszültséget! Én meg jól éreztem magamat
jó a tandemes avatar
mi is csinálunk 1et baátommal köv cmre
az én régim
tökéletes állapot
~120e
érd MSN: jayahari.mari@hotmail.com
többgyermekes családnál volt hû társ,de most mennie kell :-/
és igen,én is örülnék neki természetesen,ha viszontlát6nám...
Az ésszerû jármû és útvonalválasztás lenne a fontos, de mint tudjuk az emberek többsége erre nem képes.
Reggel azon poénkodtak a Tin által is említett gyerekek, hogy ki tud nagyobban fingani/böfögni. Az utasok fele meg alig tudta visszatartani a hányingerét.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.