Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Started by
b
, 2002. February 15. 11:47
Posted 2005. November 21. - 20:36

nem tudja valaki, hogy az Oakley cuccok kisker és nagyker ára között kb. mekkora különbség van? (fõleg ruha, nem szemcsi
)

When the day is through, all I want to do is slow down...
Posted 2005. November 21. - 16:44

Posted 2005. November 21. - 15:25

Hú, ez durva.. 
Én egyszer aludtam el a bilentyûzet felett.. Arra ébredtem, hogy sípol, mint az állat.. Adatrögzítettem éjjelente egy kis plusz pénzért az egyetem alatt és még dos-os volt a rögzítõ program. Nem akarta elfogadni a homlokos space-t számok helyett..

Én egyszer aludtam el a bilentyûzet felett.. Arra ébredtem, hogy sípol, mint az állat.. Adatrögzítettem éjjelente egy kis plusz pénzért az egyetem alatt és még dos-os volt a rögzítõ program. Nem akarta elfogadni a homlokos space-t számok helyett..

vendég_Charon_*
Posted 2005. November 21. - 15:09

Posted 2005. November 21. - 13:45

volt már nekem is hogy á csak ledõlök
úgy elaludtam mint annak a rendje
úgy elaludtam mint annak a rendje
Posted 2005. November 21. - 13:31

nincs is durvább, mint amikor úgy ébredsz föl, hogy a billentyûzet nyoma ott a homlokodon. :-)
neeem..
a gép melletti ülõgarnitúrára feküdtem le "2percre", csak aztán...

vendég_Charon_*
Posted 2005. November 21. - 13:30

nincs is durvább, mint amikor úgy ébredsz föl, hogy a billentyûzet nyoma ott a homlokodon. :-)
Posted 2005. November 21. - 13:29

a kajákkal nemtudtatok felizgatni, mer elaludtam a postom után 
aztán hajnalban felébredtem és átmentem az ágyikóba
de 9kor felébresztettek...
olyan vagyok, mint a mosott szar..

aztán hajnalban felébredtem és átmentem az ágyikóba

de 9kor felébresztettek...
olyan vagyok, mint a mosott szar..
vendég_Charon_*
Posted 2005. November 21. - 12:43

Valahol a fórumon volt egyszer egy több milliós telefon/internet/mobil számla, de nem találom.
Valaki tudja merre?
Valaki tudja merre?
Posted 2005. November 21. - 12:16

elhagyásilag...már az összerakásnál Lgurult a szemétje bele az avarba...15 perc térdelés után feladtuk,és Lindultunk lefelé,vittem kézben a bringát (olyan volt úgy,mint 1 összetört halott) ahol 1 újabb zárt kapuval találkoztunk:D
visszafelé agybajt kaptam és megfenyegettem Istent h nem lesz ez így jó és lám azonnal beletenyereltem a csavarba:)
visszafelé agybajt kaptam és megfenyegettem Istent h nem lesz ez így jó és lám azonnal beletenyereltem a csavarba:)
vendég_Charon_*
Posted 2005. November 21. - 12:13

Posted 2005. November 21. - 12:08

az utolsó 3 óra ki volt világítva,és meglehetõsen kis helyre korlátozódott; a budai Várra
bementünk a szûz hóba a siklónál/turulnál,és találtunk ~5-6 bezárt kaput,ahol nem tudtunk kimenni,persze sehol senki,a legvégén mindig vissza kellett cécózni a turulhoz.Ott lementünk VOLNA a szerpentines gyalogúton keresztbe levágva mindent,de 2 méter után kurva nagy segges lett belõle,és Mléxem,h onnantól kezdve megállíthatatlanul csúsztam olyan 20 métert egészen a betonig:) Kicsit kiakasztó látvány volt,h a bitzó fennmaradt,ráadásul kiesett hátsókerékkel
Itt sikerült az anyát is elhagyni ami 20 perc tenyerelést jelentett a havas avarban...
valaki drukkoljon,h megmaradjon a cucc köv 7ig!
bementünk a szûz hóba a siklónál/turulnál,és találtunk ~5-6 bezárt kaput,ahol nem tudtunk kimenni,persze sehol senki,a legvégén mindig vissza kellett cécózni a turulhoz.Ott lementünk VOLNA a szerpentines gyalogúton keresztbe levágva mindent,de 2 méter után kurva nagy segges lett belõle,és Mléxem,h onnantól kezdve megállíthatatlanul csúsztam olyan 20 métert egészen a betonig:) Kicsit kiakasztó látvány volt,h a bitzó fennmaradt,ráadásul kiesett hátsókerékkel

valaki drukkoljon,h megmaradjon a cucc köv 7ig!

vendég_Charon_*
Posted 2005. November 21. - 12:00

a legjobb nyugtató a szakadó hóban történõ nájtrájd:)
Egyetértek! De nem kell ahhoz sötét, elég, ha szakad úgy, hogy az utat éppen megtaláljad. :-)
Posted 2005. November 21. - 09:58

Hehehehe... Nyári gumma rulez.
Én reggel jót ökörködtem, bár nem mondom, hogy sima ügy volt... De szerencsémre feltalálták a KÉZIFÉKET!
Csak lendületet kell szerezni, aztán go! Na meg persze elkerülni a buzi suzukisokat, mert a megállás sem a legjobb móka ilyenkor.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 21. - 09:53

fááááááááááááááááááááááááááááááááááááák di júeszéj
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. November 21. - 08:36

üzenem a sok buzi autósnak hogy ha nem tud vezetni pláne hóban nem, akkor ne üljön kocsiba
most emiatt _busszal_ nem fogok beérni soha melóhelyre
mer vmi fasz beborult suzukival az árokba 5 centi hótól
úristen
most emiatt _busszal_ nem fogok beérni soha melóhelyre
mer vmi fasz beborult suzukival az árokba 5 centi hótól
úristen
Posted 2005. November 21. - 07:41

itt épp nemtom,nem akarom felhúzni a redõnyt mert 30 óra ébrenlét után (amibõl 20 volt a serény munka,10 pedig ride) most Ltiplizek az ágyikóba pihentetni
Posted 2005. November 21. - 07:33

Posted 2005. November 21. - 07:30

Posted 2005. November 21. - 06:17

tjah pesten is leesett az elsõ HAV!
úgyhogy miután kicsit kiakadtam hirtelen felindulásból nyomtam tegnap 11-tõl ma reggel 5ig 1 kis hav-rájdot az átépített geminivel
volt seggen csúszás
és volt csavarkeresgélés a sötét semmiben
de amúgy yó volt
úgyhogy miután kicsit kiakadtam hirtelen felindulásból nyomtam tegnap 11-tõl ma reggel 5ig 1 kis hav-rájdot az átépített geminivel
volt seggen csúszás
és volt csavarkeresgélés a sötét semmiben
de amúgy yó volt