Jelentkezz be Regisztrálj
Felhasználói beállítások
Írta 2004. november 25. - 14:46
Írta 2004. november 25. - 14:45
VAlószínûleg én vagyok a béna, de én még nem jöttem rá, hog ymiszerint állítja a fórum egy topicról, hog yolvastam-e már, vagy nem..ugyanez a fõlapon lévõ kis papírka-ikonoknál...számomra elég randomnak tûnik.........
Azt is tapasztaltam, hogy tegnapról emlékeztem egy topicra, amit még nem olvastam, ma meg úgy mutatta, mintha már olvastam volna....
:scratchhe
Írta 2004. november 25. - 13:26
Írta 2004. november 25. - 12:50
Mi értelme a Barátok Listájának? :scratchhe
Számodra semmi.
Koncentrálj inkább a tiltólistára.
Írta 2004. november 25. - 12:38
Írta 2004. november 24. - 20:54
az animált smylek nem mozognak... (nem fõ problémám, de biztos más se jó, akkor)
megoldás :confused:
Írta 2004. november 24. - 20:51
Lehessen bejelentkezés nélkül is olvasni!
Délután kicsit elkonfiguráltam, most újra lehet.
OFF
Bruce! Te kértél névváltoztatást? Olvasod a privátjaid? Mer' anno jeleztem vissza...
ON
Írta 2004. november 24. - 20:49
Írta 2004. november 24. - 17:53
Írta 2004. november 24. - 14:32
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2004. november 22. - 17:30
Írtam ZORG nak de semmi válasz.
Flame vagyok és idióta hülye hamm lett a nevem.
Kérlek benneteket, hogy javítsátok ki ezt az apró kis, szinte észrevehetetlen hibát, mert engem nagyon zavar.
Köszönettel: Láng "Flame" Péter
"hamm"
regisztrált: 2004. augusztus 21.
email: .....@send.hu
"flame"
regisztrált: 2002. szeptember 11.
email: .....@westel900.net
Én tõled a .....@send.hu emailrõl kaptam levelet. Magyarul: nem áll módomban módosítani "flame" nevû felhasználónk adatait, csak ha tõle, vagyis az általa regisztrációkor megadott emailcímrõl kapok erre kérést.
Lehetõséged van bármi egyéb, még nem regisztrált nevet választanod, amire módosíthatom a login-neved.
Ha érdekel, reagálj.
Írta 2004. november 22. - 11:43
Írta 2004. november 22. - 11:28
Törölni - eddig - soha nem töröltem figyelmeztetés nélkül, fõleg nem több hozzászólást.
Írta 2004. november 22. - 11:25
csak egy kérdésem volt, hogy mi történt a pécsi topic elejérõl eltünt csomó hozzászólással.Mirõl is....?
Írta 2004. november 21. - 20:15
Kérlek benneteket, hogy javítsátok ki ezt az apró kis, szinte észrevehetetlen hibát, mert engem nagyon zavar.
Kolléga egy hónapja megelõzött, "flame" van regisztrálva, uszkve 7 db hozzászólással. Így már tényleg nem lehetsz Flame/flame. Más esetleg?
Írta 2004. november 21. - 20:12
szerintem hamm néven regelt majd megunta igen rövid idõ alatt (novemberbõl-augusztus = 3hónap) akkor átregelt flame-nek és ugye nem tudja hogy az eredeti regje lett az új fórumba..
pár napja mondjuk énis írtam zOrgnak, de válasz nélkül hagyott.
Mirõl is....?
Írta 2004. november 21. - 20:05
Írtál szombat este mailt. Írtál vasárnap a fórumra.
Azt azért ugye senki nem várja el tõlem, hogy "0-24 rendelkezésre állás" legyen?
Az elõzõ, "átmeneti" fórumban ott volt jóideig a felhívás, hogy mi fog történni a nevekkel.
Röviden: mindenki a REGISZTRÁLT nevét látja viszont a vBulletin konverzió után. NEM sérült az adatbázis, pusztán a YaBBSE motor engedett egy tetszõleges váltogatható "displayed name" opciót. Ennek vége. Egyszer nevet választasz, írsz dolgokat, és azok egy év múlva is "zOrg" (vagy akárki...) hozzászólásai maradnak. Világos és átlátható.
Módosítani mindent lehet. Majd holnap. Mert hétfõtõl péntekig "dolgozom", a többi hadd maradjon hobbi.
Lor:
Custom title kizárólag admin, házigazda, moderátor - és phorumus maximus opció. Így gondoltam ki, csak elfelejtettem engedélyezni. Meg fog történni.
Phorumus maximus:
Sok ÉRTELMES hozzászólás után... Konkrét számadatot direkt nem.