esetleg végigtolni mentés nélkül...
Várom róla a videót
esetleg végigtolni mentés nélkül...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mer' egy állat vagyok !
Patchet fel kell tenni az összeset, kiegészítõként pedig minimum az A.C.E 2 ajánlott a normális játszhatóság miatt ARMA2-höz.
Amúgy modokból, addonokból annyi van, mint csillag az égen. Arra azért figyelni kell, hogy külön könyvtárba rakja az ember ezeket mert egyes szervereken csak meghatározott addonokkal és moddal lehet játszani. Külön rakva meg könnyebb szelektíven indítani a játékot.
Aztán játék közben nem meglepõdni amikor az AI sniper 500-600 méterrõl headshottal kivégez és azt sem tudod merrõl...
Telepítésrõl, modokról, beállításokról, sixupdaterrõl illetve addonsyncrõl pedig a magyar ARMA-sok szívesen felvilágosítanak.
Operation flashpoint megvan nekem is valamelyik vinyón,lehet felpakolom,az armát meg megrendelem. Ja milyen okosítás kell az armára? valami patchre vagy kieg.-re gondoltál?
Arma2re gondoltam, de kell hozzá kis okítás, mert a default gyári csomag az sovány öléggé.
Ha meg teljesen új az ilyen jellegû dolog, akkor OperationFlashpoint: Dragon Rising jó bemelegítõnek, az valahol MW2 és Arma között helyezkedik el a stílusát tekintve, mert elégge fogva van a kezed és pályaszerûségek vannak. Arma-ban nincs semmi csak a csapatod, meg az ellen.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Arma2re gondoltam, de kell hozzá kis okítás, mert a default gyári csomag az sovány öléggé.
Ha meg teljesen új az ilyen jellegû dolog, akkor OperationFlashpoint: Dragon Rising jó bemelegítõnek, az valahol MW2 és Arma között helyezkedik el a stílusát tekintve, mert elégge fogva van a kezed és pályaszerûségek vannak. Arma-ban nincs semmi csak a csapatod, meg az ellen.
Aktuális civil
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
a sorok közül azt olvastam ki, hogy az Arma II az bejövõs nekije
Gondolkozom én is, hogy beruházok rá.
Mondjuk ez a MW2 vs. BadCompany2 vita egy kis Arma session után rögtön értelmét veszti nálam, mert mindkettõ szép és hangulatos, de kb. 10 percig, mert, mint katonásos játék Foche marsall mindkettõ.
Ez a Split/second meg mókás. Kellett már ilyen eléggé.
Aktuális civil