nekem is az a bajom a lfs-sel, hogy a grid meg a tdu sokkal szebb. es szivesebben jatszok olyan jatekkal ahol egy gyonyoruen kidolgozott Skyline-t vagy lambo gallardot vezethetek mint egy olyannal ahol egy golf 2 utanzat rohangal korbe a palyan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
Jó ez az LFS, csak ne lenne ilyen elképesztõen ronda...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level). GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
ez jo hir. mert amit jatszottam parat az mind ugy nezett ki, hogy aki az elso sorbol indult az nyert, akik mogule az mind feladta. ugyanis egy par barom jo otletnek tartja, hogy az elso kanyarban 4-5 embert felpasziroz a falra vagy a soderagyba kuld.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
tegnap már nem volt erõm utánanézni, hogy miért nem indul az Undercover, szóval ma leszedtem hozzá, ami kell... és MOST már JÓ! NAGYON tetszik! 640X480-as felbontáson persze:D na megyek, pörgetem tovább;)