Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Írta 2004. december 21. - 08:51
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2004. december 21. - 02:10
Írta 2004. december 21. - 02:06
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2004. december 21. - 01:56
nemtudom, hogy végig értem-e vagy mi..
game completion statusom 67% vagy mennyi
legutolsó futamom valami gonosz kopasz bácsi ellen volt, aki GTO val gyütt megnyertem visszarak a térképre de semmi verseny
?
Írta 2004. december 21. - 01:53
Mátrix meg szubjektív, mint minden de én akkor is király vagyok;)
ez a lényeg!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2004. december 21. - 00:29
Mátrix meg szubjektív, mint minden de én akkor is király vagyok;)
Írta 2004. december 21. - 00:23
utólag a 3 nem is rosz, mert összeáll a kép, meg van benne egy két jó jelenet, de az 1 feelingjét utol sem érik.
simán nézhetõ kategória, csak nem olyan jü, mint az 1. szvsz.
jah hl2 ügyben meg várom conor felmentését remélem a privit megkapta
remélem lesz olyan jó mint az 1...
Írta 2004. december 21. - 00:00
Írta 2004. december 20. - 23:59
Én mátrix fanatikus vagyok szóval én elfogult vagyok, megértem az összevisszának tûnõ hablatyokat is mert van bennem egy adag sci-fi meg misztika is szóval nekem simán befogadható volt..persze ízlések és pofonok de a második részt a harmadikkal együtt kellene levetíteni egy átlag mozibajárónak..
Bocs, de ez a legszánalamsabb duma amit a Mátrix fanok szoktak mondani !
A Mátrix 1 császár, a 2-3 pedig ZS kategória. (márcsak azért is, mert a ZS miatt csinálták meg ! )
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2004. december 20. - 23:58
jah nálam is nagyon bejövös a mátrix trilógia
és láttátok hogy a sw is kkészül!?!?!?!?!?
május körül asszem......
nem biirom ki!!!!
Hát én se bírom ki, annyira gáz az új trilógia...
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2004. december 20. - 23:46
amugy sem nagyon szeretem az olyan filmeket, amiken gondolkozni kel...
Az orokseg & Roncsfilm rlz :]
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2004. december 20. - 22:47
és láttátok hogy a sw is kkészül!?!?!?!?!?
május körül asszem......
nem biirom ki!!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2004. december 20. - 22:12
én az egyet mentés nélkül végigviszem;)mohpa megvan nekem is de még nem tettem fel majd megnézem hogy fut aztán drótolok..de addíg is elkezdem megint az isteni játékot hard fokozaton is;)
Mátrix uralkodik.
Írta 2004. december 20. - 22:06
amugy sem nagyon szeretem az olyan filmeket, amiken gondolkozni kel...
annak ellenére, hogy nekem is fenn van az iso hl2, még mindig nem vettem a fáradtságot, hogy feltelepítsem. valahogy nem fog meg a sok jövõutazásos téma....
bezzeg megvan a hohpa (medal of honor pacific assault) és a gépem éppen teljesíti a MINIMUM konfigot. vaze.... négyegész valamennyi giga az iso, meg majd ugyanennyit rak fel minimum installnál. basszus nincs is annyi helyem
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 20. - 21:38
De a három meg katartikus volt fõleg hogy a film elõtt dobott ki az akkori barátnõm és együtt néztük meg a filmet:D
Írta 2004. december 20. - 21:36
Írta 2004. december 20. - 21:35
ez is olyan mint a mátrix második része olyan érzésed van hogy nincs vége és kurvára várod a harmadik részt;) remélem nem hat év múlva jön ki;) mert nem akarok a gyerekem mellett hl3-at tolni;)
Hát a Mátrix 2 végén én nem pont ezt éreztem...
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2004. december 20. - 21:33
hmm ööö hát izé
sima isobol kellett kimásolni, installállni nem kellõs fajta. asszem olyan, mint dignek.
hát a ruszki oldalon se találtam megoldást, pedig abban reménykedtem.
namind1, keresgélek vmit, hátha megy
Ezzel is lehet játszani, de nem fogod tudni végigjátszani scripthibák miatt, csak akkor ha valaki akinek eredeti vagy normális -mint Dignek- verziója van segít Neked különbözõ savegame-ekkel, szóval szeritnem felejetsd el ez a verziót és szerezz be egy normálisat, azzal SEMMI gond nincs és simán végig is tudod játszani, plussz tudsz vele online is játszani !
Mer' egy állat vagyok !