Akkor a kérdés már csak az mikor?
nem muszáj szombaton lennie, de gondolom akkor tuti mindenki ráér.
-vole
-tam
-rob
-Dig
-Jorus(?)
-én
Ez eddig 6 ember a kilenc gépre...
Síkítson aki még akar jönni.
Szerintetek nem jut?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Indította
Zap
, 2004. november 11. 16:52
Írta 2005. január 14. - 13:52
Írta 2005. január 14. - 13:43
de lediplomáztam, de most kiegészítõ egyetemi képzésre járok. hogy a fõiskolai mellé egy egyetemi diplomám is legyen elcsé szerint túlképzett leszek. igaza van. lehet, hoyg abbahagyom valamikor. bár az drága móka lenne.
szóval tanulok.
egyhatot viszek, ha kell. megvan a legújabb peccs is, meg online fix, meg online crack, meg amit akartok külön gép alap. saját fülhallgató akkor is alap, ha ott van. saját egér is alap bár az enyém csak görgõs, de sok egér egyszerûen nem áll a kezemre...
szóval tanulok.
egyhatot viszek, ha kell. megvan a legújabb peccs is, meg online fix, meg online crack, meg amit akartok külön gép alap. saját fülhallgató akkor is alap, ha ott van. saját egér is alap bár az enyém csak görgõs, de sok egér egyszerûen nem áll a kezemre...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_Charon_*
Írta 2005. január 14. - 10:21
Colin rulz - abba én is beszállnék. Van egy logitech joyom, avval nyomom, szal nekem ennyi elég.Majd lehetne McRae-t is nyomni így...mióta nem vagyok IBM-es nem megy a FPS:(
Ha összejön Thy, szólj már rám, hogy legyen ellenfeled is
Fpsben meg leragadtam a q3-nál. De azt néha feszültséglevezetésként melóhelyen is nyomom.
Írta 2005. január 13. - 22:56
Jorusnak akad
Rave: nekünk van 1.6 telepitõ. majd viszünk. meg majd akkor korábbra megyünk. (hogy legyen gépünk külön)
Rave: nekünk van 1.6 telepitõ. majd viszünk. meg majd akkor korábbra megyünk. (hogy legyen gépünk külön)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 13. - 21:10
Mode-ra nem lehet ölni max magadat;)
Valami pörgõs metál kell meg hatalmas hifi amit majd Jorus hoz.Neki talán van.
Valami pörgõs metál kell meg hatalmas hifi amit majd Jorus hoz.Neki talán van.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. január 13. - 21:06
most 18-án kezdek sulival
Nem diplomáztál Te le ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. január 13. - 20:58
zene van Depeche Mode:)
Lassan asszem 50* megy a devotional DVD Vasárnap reggel 8-21-igy és azóta minden délután 2-tõl este 9-ig.
Jól vagyok egyébként;)
de lehet hozni, csak a gépeknél nincs hangfal
Lassan asszem 50* megy a devotional DVD Vasárnap reggel 8-21-igy és azóta minden délután 2-tõl este 9-ig.
Jól vagyok egyébként;)
de lehet hozni, csak a gépeknél nincs hangfal
Írta 2005. január 13. - 20:55
Írta 2005. január 13. - 20:54
Sokak szerint az itteni pizza nem pizza hanem korteszta, arra pedig jo lesz nekem a kecsap Anelkul nekem szaraz...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. január 13. - 20:52
a castleben hogy kell trainingelni?
ohh megvan... és ha van bombás cumóm, akkor hogy tudok még nyilast gyártani? thx
ohh megvan... és ha van bombás cumóm, akkor hogy tudok még nyilast gyártani? thx
Írta 2005. január 13. - 20:51
OFF bár van itt on?
A kecsap nem való egy jól kitalált pizzára.megöli az ízeket.
Persze egy csomó pizzautánzat ehetetlen a vörös szósz nélkül.
Nekem is szerezz kocsit Rave!!!
Vigyek zenét?
A kecsap nem való egy jól kitalált pizzára.megöli az ízeket.
Persze egy csomó pizzautánzat ehetetlen a vörös szósz nélkül.
Nekem is szerezz kocsit Rave!!!
Vigyek zenét?
Írta 2005. január 13. - 20:49
Az 1.6 -ot szerintem erdemes feltenni, legalabb a sima CS-bol legyen meg a legujabb.
Rave, szerezz valami kocsit addigra
DonPepe jo lesz. A Pizzahut utan ott a legjobb a pizza ugyis Majd viszunk kecsapot
Rave, szerezz valami kocsit addigra
DonPepe jo lesz. A Pizzahut utan ott a legjobb a pizza ugyis Majd viszunk kecsapot
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. január 13. - 20:47
Tõlem mást is játszhatunk..
De ha CS akkor az legyen az alap és elõre legyen lebeszélve hogy mit ne legyen sértõdés hogy nem játszunk a Barbie Fashion Designer-el ugye rob?
De ha CS akkor az legyen az alap és elõre legyen lebeszélve hogy mit ne legyen sértõdés hogy nem játszunk a Barbie Fashion Designer-el ugye rob?
Írta 2005. január 13. - 20:47
ha van olyan veriziód, amin lehet 8-an nyomni egyszerre, egy éjszakára feldobhatjuk...
Írta 2005. január 13. - 20:45
Majd lehetne McRae-t is nyomni így...mióta nem vagyok IBM-es nem megy a FPS:(
Írta 2005. január 13. - 20:42
Írta 2005. január 13. - 20:22
Csak legyen egy fix játék hogy tudjam mit gyakoroljak;)Hogy ne én legyek az esti frag.
Írta 2005. január 13. - 20:21
Van fülhallgató, csak nem minden gépen. Egér is van mindenhol, csak nem oylan pontos valszeg mint ahogy sokan azt szeretnék szerintem.
8 gép van egymás mellet, szerintem elférünk simán 80 nm2-en valahogy, ha többen is vagyunk.
DonPepe is szállít éjjel is asszem egy 1000 plusszért, mondjuk 10 embernek nem tétel.
Vole:
te mikor láttad a renátát utoljára?
augusztus óta pihen, és várja a feltámadást, ami talán hamarosan eljön.
Lehet addigra meglesz.
Ahogy nézem 1.5 van fent, de ha valaki elhozza az 1.6 10 perc alatt rájuk tudjuk dobálni.
8 gép van egymás mellet, szerintem elférünk simán 80 nm2-en valahogy, ha többen is vagyunk.
DonPepe is szállít éjjel is asszem egy 1000 plusszért, mondjuk 10 embernek nem tétel.
Vole:
te mikor láttad a renátát utoljára?
augusztus óta pihen, és várja a feltámadást, ami talán hamarosan eljön.
Lehet addigra meglesz.
Ahogy nézem 1.5 van fent, de ha valaki elhozza az 1.6 10 perc alatt rájuk tudjuk dobálni.
Írta 2005. január 13. - 20:15
Na ha foglalni kell akkor én egy gépet a VIP szekcióba kérnék;)
Kérek kábelt most csóró vagyok.Megköszönöm.Szájra puszi meg uzi.
akkor nekem is gyakorolnom kéne?
Jó lenne tudni mit;)Illetve melyik CS.
Rév?
vole:Neked "kakaóálló" gép lesz?
Kérek kábelt most csóró vagyok.Megköszönöm.Szájra puszi meg uzi.
akkor nekem is gyakorolnom kéne?
Jó lenne tudni mit;)Illetve melyik CS.
Rév?
vole:Neked "kakaóálló" gép lesz?
Írta 2005. január 13. - 20:13
Egy csalad egy gep, majd cserelgettek
Egy pockgep szinten lefoglalva
Addig probalok gyurni kicsit CS-re, de a sok lama csalo miatt elborul az agyam 5 perc utan, es kikapcsolom...
Egy pockgep szinten lefoglalva
Addig probalok gyurni kicsit CS-re, de a sok lama csalo miatt elborul az agyam 5 perc utan, es kikapcsolom...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!