Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Indította
Zap
, 2004. november 11. 16:52
Írta 2005. június 09. - 11:37
nemszabad warezolni.:no:
de szinte barmelyiken sztem. csak lehet, h fizetõs lesz. vagy dc.
nezz szet.nem nehez
atw.hu
uw.hu
.............
de szinte barmelyiken sztem. csak lehet, h fizetõs lesz. vagy dc.
nezz szet.nem nehez
atw.hu
uw.hu
.............
Írta 2005. június 09. - 11:30
heroes 3 melyik warez-n van fennt
?
?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2005. június 09. - 11:26
jaja, nekemis. kb 1 ora mulva mar nyomom .
kivancsi vagyok ra....
kivancsi vagyok ra....
Írta 2005. június 09. - 10:57
warez oldalról. bár nekem megvan cd-n asszem.
jön a gta sa jeeee
jön a gta sa jeeee
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. június 09. - 10:06
hereoes 3-at nem tudjátok honnan lehet letolteni ?
thx
thx
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2005. június 03. - 13:32
Megvan mortimerJátszani nem sikerült ellenfelek ellen ellenben a Dust-on az összes dobozt és hordót szétkardoztam.
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. június 03. - 13:19
hogy magyarázzam meg a Carma II-nek h nekem nem NT-m van,hanem XP-m?
Írta 2005. május 30. - 14:31
Játszani nem sikerült ellenfelek ellen ellenben a Dust-on az összes dobozt és hordót szétkardoztam.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. május 30. - 14:10
a cs-nek beépített lámaérzékelõje van. ezzel hívja fel a figyelmedet, hogy reménytelen lúzer vagy
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. május 30. - 14:04
mert nem tanulsz...
Kuss:D
Tényeket nem közlünk.
Írta 2005. május 30. - 13:57
Írta 2005. május 30. - 13:19
Miért lehet az hogy elkezdek CSézni erre kb fél percenként leteszi a tálcára a progit?
Kurva idegesítõ..arról nem is beszélve hogy nem tudom milyen program erre Visual C++ Libary-t írva kilép.A HL2 is.
Mi a fatyért?
Kurva idegesítõ..arról nem is beszélve hogy nem tudom milyen program erre Visual C++ Libary-t írva kilép.A HL2 is.
Mi a fatyért?
Írta 2005. május 30. - 09:44
A Doom 3 kiegészítõ lemezének kisebb a gépigénye, mert rendesebben optimalizálták a srácok.
A Halonak szerintem kifejezetten magas a gépigénye a látványvilághoz képest.
A Halonak szerintem kifejezetten magas a gépigénye a látványvilághoz képest.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. május 30. - 08:52
mert a valvenál a játékélményre az idnél meg a segítsük az nvidiát meg az atit eladni még több kártyátra helyezték a hagsúlyt régen is a doom a hentelésrõl a hl meg a sztoriról szólt. de halo is jó, bár a távirányított bogarakkal való hentelést az sem veri.
ha a sztori a lényeg akkor ff.
ja és doomot nem játszok, mert nem veszek csak azért 80 ezerért egy videokártyát hogy ne szaggasson lépten nyomon. amire aztán tehetek 3 ventillátort meg vezethetem bele a csappfolyós nitrogént mert még azt is túl kell húzni ha azt akarom hogy a kiegészítõ lemez is fusson.
ha a sztori a lényeg akkor ff.
ja és doomot nem játszok, mert nem veszek csak azért 80 ezerért egy videokártyát hogy ne szaggasson lépten nyomon. amire aztán tehetek 3 ventillátort meg vezethetem bele a csappfolyós nitrogént mert még azt is túl kell húzni ha azt akarom hogy a kiegészítõ lemez is fusson.
Írta 2005. május 30. - 08:41
iljics: ha a hl2-nek nem szép a grafikája akkor vegyél rendes kártyát tudod a voodoo rush már nem menõ
ATi X800 XT 256 MB nem jó ?
Félre vagyok értve, szép a grafika, de nem kiemelkedõ és technológiailag nem elõremutató szemben a Doom 3-mal ahol viszont maga a játék lett gyenge !
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. május 30. - 08:11
Nekem a HL2 a tökéletes FPS jelenleg.
Lehet hogy nem a legszebb, de a történet méltó folytatása az elsõ résznek.
Mellesleg nekem katartikus élmény volt az elsõ játék a HL2-vel tekintve hogy akkor újítottam fel a 98'-ban összerakott gépem:D
És ugye a fizika..még ha sok helyen kijátszható is, de pl a doom3-at veri amit azért végigtoltam mert az alapsztori tetszik ott is csak kicsit B-kategóriás a játékélmény.
Lehet hogy nem a legszebb, de a történet méltó folytatása az elsõ résznek.
Mellesleg nekem katartikus élmény volt az elsõ játék a HL2-vel tekintve hogy akkor újítottam fel a 98'-ban összerakott gépem:D
És ugye a fizika..még ha sok helyen kijátszható is, de pl a doom3-at veri amit azért végigtoltam mert az alapsztori tetszik ott is csak kicsit B-kategóriás a játékélmény.
Írta 2005. május 30. - 06:23
iljics: ha a hl2-nek nem szép a grafikája akkor vegyél rendes kártyát tudod a voodoo rush már nem menõ
révi: mikor megyünk lanolni?
révi: mikor megyünk lanolni?
Írta 2005. május 29. - 21:53
phü ma waroztunk 2-t és nagyon jól ment a klánnak :spoko:
wiking powa
wiking powa
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. május 29. - 21:16
jedy academy vagy star wars knight of the old republic
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. május 29. - 20:58
szép, de ezen kívül semmi
a doom 3 meg a maga módján nagyon szép, de szintén használhatatlan... mint játék.
a hl2 cserébe elég jó (azért nem 1)
a doom 3 meg a maga módján nagyon szép, de szintén használhatatlan... mint játék.
a hl2 cserébe elég jó (azért nem 1)