Hát ez beteg játék bazzeg:D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Indította
Zap
, 2004. november 11. 16:52
Írta 2005. június 15. - 15:53
Írta 2005. június 15. - 15:42
Írta 2005. június 14. - 20:39
@AGA
nem hagy kijelentkezni a gép...
amúgy kala v'ok
hol/merre melózol? mert holnap irányba veszem Csepelt és ha arra vagyvagy legalábbi nem túl messze tõled,akkor viszem neked a cédét...
írj mailben 1 telszámot (kalaius@freemail.hu)
nem hagy kijelentkezni a gép...
amúgy kala v'ok
hol/merre melózol? mert holnap irányba veszem Csepelt és ha arra vagyvagy legalábbi nem túl messze tõled,akkor viszem neked a cédét...
írj mailben 1 telszámot (kalaius@freemail.hu)
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2005. június 14. - 16:42
Azt én csak olvasni tudom, de az e-mail szerintem megfelel erre a célra
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 14. - 16:38
Hát,6ig Lméletileg én is dolgozom :-/
Hmmm,hamarosan ráveszem magam,h töröljek privit,és akkor áttérek a privátolásra,h ott beszéljük meg:)
Hmmm,hamarosan ráveszem magam,h töröljek privit,és akkor áttérek a privátolásra,h ott beszéljük meg:)
Írta 2005. június 14. - 16:34
Kala: Kerekperrel megyek . Holnap dolgozom egész nap, holnapután is lehet. Hol, mikor?
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 14. - 16:28
ma elég kevés az esélye,h yó lészen,holnap inkább:) Kerékpárral vagyolsz vagy békávé?Ha yól olvastam,akkor ugyebár Csepel felõl,ez aztat jelenti,h pl. Duna mentén zsír lenne tali,ill. vmikor tervezem is,h becaplatok Csepelre a 7en,ha arra kapok ma konkrét idõpontot,akkor a HÉV megállónál is tudunk taleee
Írta 2005. június 14. - 16:20
hát volt egy molotovkoktél-ablakon-bedobálós küldetés az eleje fele, és ott ki kellett menteni az égõ házból egy csajt. majd kiirták, hogy mostantól õ a csajom. dejó. és van egy piros szivecske a térképen, de hiába megyek oda, nem történik semmi. biztos megcsal a kurva
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. június 14. - 16:20
Pontezt akartam megtudni MA valahol az 50-es villany végálomásánál? Vagy mi van neked közelebb? Addig megkeresem a cd-t meg kiírom haver gépével.
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 14. - 16:17
Írta 2005. június 14. - 16:13
Írta 2005. június 14. - 16:08
meg kruzer bicaj is van. olyan pimpes.
a csajomhoz hogy lehet bemenni? neki kell a virágot odaadni?
a házban meg lehet oldszkul c64-style videojátékkal jáccani. lol játék a játékban
a csajomhoz hogy lehet bemenni? neki kell a virágot odaadni?
a házban meg lehet oldszkul c64-style videojátékkal jáccani. lol játék a játékban
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. június 14. - 14:45
skill bol is rengeteg van.
jah, van valahol egy monti. az eggyik gazdag dombon egy kis "palota" garazsajtaja elott.
...biztos van tobb is.
jah, van valahol egy monti. az eggyik gazdag dombon egy kis "palota" garazsajtaja elott.
...biztos van tobb is.
Írta 2005. június 14. - 14:34
vannak benne mindenféle skillek driving swimming biking cycling shooting fegyverenként
monti is van, nem csak bmx?
monti is van, nem csak bmx?
Írta 2005. június 14. - 14:16
naja, azon lenne meg mit javitani. viszont egyszerre tobb helikopter is jon, nem ugy mint vc-ben. meg az a hulye sugarhajtasu mittudomen micsoda vadaszgep :-)
+hala istennek lehet uszni vegre.
+hala istennek lehet uszni vegre.
Írta 2005. június 14. - 14:11
engem egyedül a rendõrök AI-je zavar, még mindig nincsenek jó kis üldözések, mint a Driverben... Inkább teljesen balfaszok, akik ha mennek, mennek, hiába áll elõttük bármennyi autó/korlát/épület keresztbe.
Aktuális civil
Írta 2005. június 14. - 14:06
viszont a jarokelo autok/jarmuvek kimondottan agresszivek a vc-hez és a sima 3-hoz kepest. olyan tomeg karambolok szoktak lenni, hogy csak nezek. es telleg korul kell nezni a zebranal ha at akarsz menni, mert siman kilapitanak
ja, meg montival at lehet bunnyzni 2 autot hosszaban :-D
ja, meg montival at lehet bunnyzni 2 autot hosszaban :-D
Írta 2005. június 14. - 14:02
Nekem a legjobb eddigi GTA:SA jelenetem:
Egy este elvetõdtem az egyik faluba, gondoltam leugrok a közeli vízpartra megnézni. Éjjel értem oda, köd terjengett és felsejlett egy móló (teljesen péntek 13 feelingje volt). Kimentem a végére és mit találtam ott? Egy üres tolószéket. Elõször csak néztem, aztán a lehetséges variációkat lefuttatva az agyamban leesett, hogy hogy kerülhetett oda... hehehe
Egy este elvetõdtem az egyik faluba, gondoltam leugrok a közeli vízpartra megnézni. Éjjel értem oda, köd terjengett és felsejlett egy móló (teljesen péntek 13 feelingje volt). Kimentem a végére és mit találtam ott? Egy üres tolószéket. Elõször csak néztem, aztán a lehetséges variációkat lefuttatva az agyamban leesett, hogy hogy kerülhetett oda... hehehe
Aktuális civil
Írta 2005. június 14. - 14:02
es ps-en nem szar?
pc-n inkabb jatszhatobbnak tunik. iranyitas, ilyenek.
pc-n inkabb jatszhatobbnak tunik. iranyitas, ilyenek.
Írta 2005. június 14. - 13:54
aza baaaj hogy PSen már végigtoltuk haverral majnem, úgyhogy mostmár nemis vicces
WOW valaki?
WOW valaki?