"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Aktuális civil
VGA-t cseréld, NV 6600GT AGP-re + venned kell rá egy rendes VGA hûtõt, vagy ha találsz használtan 9800Pro-t az is jó vétel és ma már elég jó az ára is.
Ezeket meg valaki vegye meg tõlem azonnal:
ASUS A7N8X Deluxe 2.0 Golden Edition alaplap, 1,5 év garancia - 10e
AMD Barton XP 2500+@3200+ (11*200MHz), Spire Falconrock II hûtõvel - 15e
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Aktuális civil
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Aktuális civil
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
sos...
valkienk van morrowind trib cd nélüli inditója!?!??!
nem találom sehol a cdm...
Mer' egy állat vagyok !