Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Írta 2006. május 17. - 10:01
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 17. - 09:41
Írta 2006. május 17. - 03:33
reszidok nalam:
30.7x helyett helyett 31.2-3x
1:04.6x helyett 1:05.7x
es a vege 31 vege helyett 33. kozepe.
elozoben hl-ben 1:31.76-ra futotta, ebben 1:33.35, bar tobb mint 2 hete hozza sem nyultam a gamehez erettsegi miatt :S
nah gogo gyakorolni
Írta 2006. május 17. - 00:09
bikkmakk server él, admin jelszó '***' (LL TUDJA, õt basztassátok! ), rakjatok rá valami publik jelszót, aztán írjátok ide be, vagy csak használjátok arra az admin jelszót hogy a güntereket rugdaljátok ki
Írta 2006. május 16. - 21:35
részidõk passz
az új az még nem versenyképes.
a többiektõl azt hallotam hogy olyan ~1másodperccel lett lassabb.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 16. - 15:03
Írta 2006. május 16. - 02:30
ll, mit mész xfg-vel bl1en az új peccsel?
második estém volt a peccsel (szumma max ~5óra)
1:34:76
chili (akivel eddig még mindig egy idõket tudtam autózni ) 1:33végénél tart, akörülit várok el magamtól is
nem probáltam ki.. Bikmakk szerver él még?
Írta 2006. május 16. - 00:31
tegnap megvolt a bajnokság elsõ futama, 7. helyõl rajtoltam, és az 5en értam célba, elég jóvolt, izgalmas
replaye meg stat:
http://www.lfs-leagu...5fe.php?event=1
(én a 7-es poolban voltam)
Írta 2006. május 15. - 23:52
LFS:
miért lehet az hogy megyek verdával egyenesben, piciket korrigálok aztán elrántodik hirtelen, és nekivágodok a falnak...????(vagy megcsuuszik eccerûen a fara?)
bill.el tolom.... másnál ilyet nem tapasztaltam...
cs
az lfs az hangsúlyozottan szimulátor..
namost bill-el autót vezetni, kb mint kalapáccsal csiszolni :-)
egérrel probáltad már?
sokaknak bevált azzal.
megaztán nem árt, ha van saját setupod aza utóhoz.. bár a tünet gyári set-tel se normális
Írta 2006. május 15. - 22:34
http://hrp.planetduk...om/?page=screen
kicsitfel lett turboozva...
doomot is megoperálhatnák hasonloora
LFS:
miért lehet az hogy megyek verdával egyenesben, piciket korrigálok aztán elrántodik hirtelen, és nekivágodok a falnak...????(vagy megcsuuszik eccerûen a fara?)
bill.el tolom.... másnál ilyet nem tapasztaltam...
cs
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Írta 2006. május 14. - 23:38
iszonyat jó
megcsúszás, ellenkormányzás, sokkal keményebb odafigyelés köll.
ja és 100% ungarische nyelvû. (hátránya, hogy *********)
Írta 2006. május 10. - 18:48
Hello
Na, nekem viszonylag egyszerû kérdésem lenne.
Mellyek a legjobb bringás játékok PC-re és XBOX-ra (ezekkel rendelkezem, de az XBOX lenne a jobbb, azért a PC-s is érdekel). Fontos hogy tényleg bringás játék legyen, nem holmi GTA meg olyasmi amiben tövbbek között bringák is vannak. Nem. Olyanokat keresek amik olyanok mint a Tony Hawk csak bringákkal (lehet BMX -es, DH-es, bármi csak cécós ne....).
Fontos hogy kiírja trükkök nevét meg viszonylag normális legyen.....játszottam már párszor havernál a Dave Mirra nem tom melyik részével, de annyira nem vagyok képben.....szal mit keressek Dave Mirra, Downhill Domination (asszem csa Playstation 2-re jelent meg, de javítsatok ki...), Matt Hoffmann......melyiknek melyik a legjobb része (gondolom mind megéllt vagy 3 részt....). SzóvaL?
Ami van PC-re az a Matt Hoffman és a Dave Mirra, bazi régi mindegyik. Downhill Domination PS2 only. X-Box-ot passzolom. Google.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. május 10. - 18:33
Írta 2006. május 10. - 18:19
Bringás játék az tök oan, mint az USB-s pina.
azt most tokre nem akarom elkepzelni, hogy milyen az usb pina bluetooth fasz is van?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. május 10. - 18:13
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. május 10. - 18:09
engem erdekel a dolog, bar mostansag az erettsegi miatt nem jatszom tul sokat, pl 1 hete 1 kort sem mentem.. nemtom h mondtam-e mar, van csapatszerverunk, 24/7, akinek kedve tamad, jojjon. hetvegen ragyurok arra az 1:33.35-re, már 1:33.15 a wrnah, valamelyik licences lfs-es arc nem szeretne indulni egy ligában?
http://www.lfs-league.com/
ebbe ni, én már neveztem, és gondotlam ha lenne innen valaki, akkor akár csapatban is indulhatnánk
versenyek általában kéthetente vannak vasárnap, és azthiszem egy idényben 12 van (a weboldalon van versenynaptár is)
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2006. május 10. - 17:11
Most komolyan itt a nagy bringások fóruma és senki nem játszik bringás játékokkal...ezt nem hiszem.....na, gyerünk, lelkesebben. Adjatok már játékcímeket, kinek mi tetszik és miért???
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2006. május 07. - 17:46
Na, nekem viszonylag egyszerû kérdésem lenne.
Mellyek a legjobb bringás játékok PC-re és XBOX-ra (ezekkel rendelkezem, de az XBOX lenne a jobbb, azért a PC-s is érdekel). Fontos hogy tényleg bringás játék legyen, nem holmi GTA meg olyasmi amiben tövbbek között bringák is vannak. Nem. Olyanokat keresek amik olyanok mint a Tony Hawk csak bringákkal (lehet BMX -es, DH-es, bármi csak cécós ne....).
Fontos hogy kiírja trükkök nevét meg viszonylag normális legyen.....játszottam már párszor havernál a Dave Mirra nem tom melyik részével, de annyira nem vagyok képben.....szal mit keressek Dave Mirra, Downhill Domination (asszem csa Playstation 2-re jelent meg, de javítsatok ki...), Matt Hoffmann......melyiknek melyik a legjobb része (gondolom mind megéllt vagy 3 részt....). SzóvaL?
Írta 2006. május 07. - 00:00
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. május 06. - 23:55
baromi régen autóztam..
egyiknap kéne megin.