Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezt mar tul sokszor mondtad el, szerintem takargatsz valamit... :D

valld be na. nyugodtan. quake vagy wow?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Ralph:
A második linkrõl reg. nélkül is simán leszedtem ezt (bár nincs game a gépemen):
"In idem flumen bis non descendimus"

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Lord_Leslie : google kidobva.
És olyankor mi van,ha regisztrálok az Általad linkelt oldalra és még akkor sem engedi letölteni(???)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
http://www.cheathapp...ad.asp?ID=22331
24 houses, 59 cars, 100% road open, 4 bikes, $197 billion in money, 196 points for clothes, hitchhiker pass, car deliver pass, W12 car open, Ford Mustang GT, bonus house "Walmaealamae Haven of Peace". This savegame is a work in progress and will be updated as more of the game is completed.

http://www.cheathapp...ad.asp?ID=22280
1.9 billion in money, many sports cars owned and a couple of million dollar houses owned for around 30 cars. Not for use in online or multiplayer mode. MAKE A BACKUP OF YOUR SAVEGAME FOLDER BEFORE OVERWRITING!

dobd ki a googled. ;)
nekem volt vagy fél perc :-)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
A Test Drive Unlimited játékhoz keresnék mentett állást.
;-)
afféle hobby játékos vagyok,aki inkább kipróbálná a játékban szereplõ jármûveket,minthogy versenyezgessen.
( a google nem nagyon segített )
Köszi!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
jatszik halo 2 valaki itt...
en igen es nem nagyon szeretnek ellene lenni...
kar, hogy a kepminoseg szar

Sei, soku Si.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a második L is nagy ám te.. ;)
meg tedd hozzá, hogy L_L non_Steames
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
mondtam én :D:D

milyen néven jáccol?? szólj rám MSNen, meg L_l-re, csinálunk bikmakkos csapatot.

L_l meglepõ módon Lord_leslie néven jáccik, jómagam meg Fostalicska néven (nem röhög, története van).
Meguntam az aláírásom....

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Szuperjó ez a Gun Game! Nem is tudtam, hogy ilyen is van :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van hogy a skineket nem engedi az anticheat ami a szerveren van...
egy ideig én is skinezgettem a source-omat, de letettem róla.
most meg játszani se tudok :)

amugy a source és az egyhat közt nem csak a kinézet a különbözõ, hanem a fizika is. tök máshogy kell mozogni, máshogy kell lõni...
a falon át tunkolás meg ilyen: van akik nagyon nyomják, a team3d source-ban is ugyanugy mint 1.6-ban. van, hogy bejön, van hogy nem. a profik általában tudják, hogy hova kell állni, és mit kell lõni, még akkor is, ha nem látja hogy ott vagy. aztán ha nincs ott sneki, akkor ellõtt 20-30 töltényt. nagy só, köv. körben vesz megint.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en nem hasznalok skineket, mert sztem baromsag. es kevesebb az fps-ed tole.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Thx.
Azt hittem, vannak packek, és nem kell egyesével átpakolni õket. :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
skineknek hivjak oket, es letolthetoek nagyobb portalokrol. pl cs.hu meg csnation meg ilyenek. van ezer fele

lol felmentem badboys dm szerverre, es jatszottam kicsit, aztan probabol meirtam, hogy rank, erre kiadja, hogy en vagyok az elso :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Steamre 1.6-ra van valami jó mod, ami kicseréli az emberkék kinézetét? Barátomnál nézem, tök részletesen meg vannak csinálva az emberkék (lehet, hogy CZ-bõl vannak?).
White Horse

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Én is Source-on küldöm..általában GB UK serveren...meg néha ha kedvem ugy tartja akkor különféle gg pályákon vagyok megtalálhato..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
1.6

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
1.6
Meguntam az aláírásom....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en source

smalla 1-2, cs2hu, lamas, bad boys

bemelegitesnek meg Team muppet [uk] vagy bad boys deathmatch

RAUH-Welt
B E G R I F F

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
CS Source-on játszotok általában vagy 1.6-on?

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Magellanboy, Rémhörcsög, én is ET-zem...már elég rég óta, szal szívesen csatlakozok hozzátok! Rémhörcsög, te All Seeing Eye-t használsz v. a beépített szerver-keresõt? Hol szoktál nyomulni?