Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Indította
Zap
, 2004. november 11. 16:52
Írta 2007. december 15. - 13:16
nekem csak 1.5 van...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. december 15. - 13:13
Írta 2007. december 15. - 13:07
Ma délután autóznék (lfs), ha van kedvetek, szóljatok
5ig meló.....
fuck me, i'm famous!
vendég_Charon_*
Írta 2007. december 15. - 13:03
Írta 2007. december 15. - 12:39
Ma délután autóznék (lfs), ha van kedvetek, szóljatok
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
vendég_Charon_*
Írta 2007. december 15. - 12:39
Írta 2007. december 15. - 12:30
jaja
etalon setup
sajna pedálom szarakszik, se full gáz (ugy 90-95%) se full fék (~80%)
etalon setup
sajna pedálom szarakszik, se full gáz (ugy 90-95%) se full fék (~80%)
fuck me, i'm famous!
vendég_Charon_*
Írta 2007. december 15. - 12:23
Kösz a linket, holnap letöltöm a demot.
demo - s1 - s2 ugyanaz, csak az aktiválás kérdése
(régebbi verziókhoz volt törés, azzal single player és hotlap módban lehetett mindent kipróbálni - ez sokaknak meghozta a kedvét az s1/s2 licence váaárlásához, bár az alap is veszett jó)
a legtöbben az alap elsõkerekes autóval nyomjuk a blackwood pályán,
majd valaki tol egy normális setupot hozá, mert amivel jön, az szinte semmire sem jó
raz - marha jó amit tõled kaptam, rátoltam még egy kis fékerõt, csak a fara kicsit könnyen csúszik még
Írta 2007. december 15. - 00:22
Aaaz!!
GTR 2 vel nyomtam 1-2 hónapig tavaly, csak hát nem onlány, meg billentyûzettel viszonylag hamar meguntam... Inkább ET
De elég jó volt...
GTR 2 vel nyomtam 1-2 hónapig tavaly, csak hát nem onlány, meg billentyûzettel viszonylag hamar meguntam... Inkább ET
De elég jó volt...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. december 15. - 00:07
Van valami másik szimulátor is, én azzal toltam, az is rettenetesen élethû. A neve nem jut eszembe, segítene vki? Mindig a GTA-ra gondolok, pedig az nagyon nem az. De ez is vmi 3 betûs... Ja, és nem lfs
GTR? Nekem a gépigény miatt kimaradt. Még.
Hasznos link: www.hsw.hu
GPL-hez elkészült már a '65-ös, '68-as és '69-es addon. Komplett modellekkel, fizikával (1,5l motorok, vagy szárnyak). Meg pályák rogyásig. Szerintem megunhatatlan.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Írta 2007. december 14. - 23:20
Kösz a linket, holnap letöltöm a demot.
Talán GPL, azaz Grand Prix Legends.
Kevés játék volt, ami nem autós, sport és stratégiai és sokat játszottam vele, ilyen a Dungeon Siege (meg volt még a Mohaa, Wolfeinstein). Olvastam, hogy van már 2. része. Netán játszott vele valaki? Érdekelne a véleménye róla, mert az elsõ rész kimondottan tetszett.
Talán GPL, azaz Grand Prix Legends.
Kevés játék volt, ami nem autós, sport és stratégiai és sokat játszottam vele, ilyen a Dungeon Siege (meg volt még a Mohaa, Wolfeinstein). Olvastam, hogy van már 2. része. Netán játszott vele valaki? Érdekelne a véleménye róla, mert az elsõ rész kimondottan tetszett.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2007. december 14. - 23:01
Jó lehet ez az LFS, ha meglesz a gép lehet én is beszerzem Bár lehet inkább 1 jogsi kéne valami szakadt kocsival egybekötve...
Van valami másik szimulátor is, én azzal toltam, az is rettenetesen élethû. A neve nem jut eszembe, segítene vki? Mindig a GTA-ra gondolok, pedig az nagyon nem az. De ez is vmi 3 betûs... Ja, és nem lfs
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. december 14. - 22:41
www.lfs.net
De a GPL sem rossz. Itt a felturbózott verzió demóban:
http://www.bhmotorsp...m/download/6447
De a GPL sem rossz. Itt a felturbózott verzió demóban:
http://www.bhmotorsp...m/download/6447
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Írta 2007. december 14. - 21:48
Honnan tudok ehhez a játékhoz, amit élethû szimulátorként emlegettek (amirõl a köridõs adatok érkeznek) egy demo verziót letölteni ? Bár a kormányom a Need for Speed Porsche verzió óta nem nagyon mûködik
6 %-on vagyok a karrierben, inkább dominálok mindenhol, nem akarom elhamarkodni a játékot Szóval nekem még drift nyereményautó nem jött.
Impreza pályaversenyre (grip), mazda rx8 tuning gyorsulásra, meg egy batár amerikai (nem tudom megjegyezni, mind ugyanolyan) driftre. De egy 67-es shelby gt 500-ra fáj a fogam
6 %-on vagyok a karrierben, inkább dominálok mindenhol, nem akarom elhamarkodni a játékot Szóval nekem még drift nyereményautó nem jött.
Impreza pályaversenyre (grip), mazda rx8 tuning gyorsulásra, meg egy batár amerikai (nem tudom megjegyezni, mind ugyanolyan) driftre. De egy 67-es shelby gt 500-ra fáj a fogam
vendég_Charon_*
Írta 2007. december 14. - 20:55
Írta 2007. december 13. - 23:03
driftre használd azt a kocsit amit megnyertél. az egyik pontiac gto, én a játék eleje óta azzal driftelek.
Az ingyen kocsi javítás nem nagyon fog elfogyni, én 38%körül járok és még a játék eleje óta 20-30 között mozog a számuk.
Az ingyen kocsi javítás nem nagyon fog elfogyni, én 38%körül járok és még a játék eleje óta 20-30 között mozog a számuk.
Írta 2007. december 13. - 22:59
Jól meg kell gondolni milyen kocsit veszek, mivel a töréseket (ha elfogy az ingyen javítás) fizetni kell, ami nem kis összeg, így nem marad túl sok pénz kocsi vételre és tuningra. Érdekes, hogy körversenyekre, drift-re, gyorsulásra, meg sebességméréses versenyre külön-külön kell egy kocsi. Mindegyiket külön tuningolni..
RX8-at néztem, nem tûnik rossznak, s2000-es ebben a verzióban már nincs.
RX8-at néztem, nem tûnik rossznak, s2000-es ebben a verzióban már nincs.
Írta 2007. december 13. - 21:59
rx8 nem lehet rossz választás az elõdekbõl kiinduva.. meg mazda mx3, honda s2000
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. december 13. - 21:58
Pro Streetben drift-re nagy batár 70-es évekbeli amerikai erõsebb, vagy a jóval kisebb, kezelhetõbb japán (eclipse, rx8 stb.) ajánlott ?
A legutóbbi verzió, amivel játszottam (underground2) még nem tartalmazott american muscle autókat, tehát nincs tapasztalatom a driftelési képességükkel.
A legutóbbi verzió, amivel játszottam (underground2) még nem tartalmazott american muscle autókat, tehát nincs tapasztalatom a driftelési képességükkel.
Írta 2007. december 11. - 19:34
ahh.. azthittem drágább...
ilyent kérek karácsonyra.. na lécci lécci...
http://www.pixmania....dalok-es-s.html
ilyent kérek karácsonyra.. na lécci lécci...
http://www.pixmania....dalok-es-s.html
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi