Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
akkor este nálad tali? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

... mert alig több az a pénz, amit egy hónapra kajára, bulira, sörre, stb... be kell osztanunk....

Mert csíra gémernek nem a bebaszáson, meg a tincitáncin jár az esze.

Aztán meg lehet hõbörögni a üzletben történt Hájpoláson, de Ti is ott voltatok... :)

Mellesleg tetszetõs a játék, kicsit ki tudtam még próbálni éjszakai mûszak elött, s mára már az MP is mûködik elvileg.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
576 kbyte @allee vagy m iaz az új sz-r:

eladó: - sziasztok, ti milyen játékokkal játszatok fõleg?
én: - hát, az autósakat szeretem, meg CS meg CoD4.
haver: - CoD, és tudom, nektek már van az MW2-bõl
eladó: - jaja, fel is raktam a gépemre hátul, ha gondoljátok, nézzétek meg, ha akartok vásárolni. most 10ezerbe kerül, és ultrabrutáljó stb..

abszolút gamerfejû gyökér srác mellettünk, lelkesen: - én már tegnap megvettem, végig is toltam már 2x, és óriási stb..

az egész bolt errõl pofázott, meghogy xbox360 mw2 edition csak hetvenér'.mi meg ott húztuk a szánkat, hogy hát éppenséggel nincsen feles 10k-nk, mert alig több az a pénz, amit egy hónapra kajára, bulira, sörre, stb... be kell osztanunk....

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Engem ezek a hentelõs' játékok nem nagyon kötöttek le eddig. Lehet, hogy ki kellene próbálnom egy újabbat :)

A Mohaa-nál és a Wolfeinsteinnél leragadtam (valahol 2000 körül lehetett). Mondjuk Mohaa-t apum és végigjátszotta a hathatós angolfordítási (õ semmit nem tud, én so-so, szóval vak vezet világtalant) segítségemmel.

A Colin Dirt ausztrál pályára, a 7 szakaszból 3-nál rekordot döntöttem, de agyilag lefáraszt annyira figyelni kell.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
KELL!

csak ehhez már kéne uj gép :(

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Milyen 3 óra singleplayer?! 5! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

http://index.hu/tech...t_adatforgalma/

:) Szerintem azért lett 11 Giga, hogy ne legyen kedve az embereknek az 500seed-15000leech torrenteket megnyitnia se. Fõleg 3 óra singleplayerért. :)
Szóval majd 1 hónap múlva megnézem, Hans Zimmer zenéje miatt fõleg.

Aktuális civil

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
http://index.hu/tech...t_adatforgalma/

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
PC-n nincs F1-es játék régóta, úgyhogy passz. Konzolon lehet, hogy cserélgeti a textúrákat pályánként. :)

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az utolso F1 jatekban a brawn autok matricazasa milyen alapon ment? csak mert nem volt ket futam nagyjabol amin ugyanazok a matricak voltak rajtuk :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
F1 2002 :)

Mer' egy állat vagyok !

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Használhatóbb grafikájú, élethûbb irányítású Forma 1-es játék volt mostanában? Utoljára talán egy 99-essel játszottam.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor jo. a CoD5 elfut rajta szepen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
CoD MW2-nek? Szerintem elég lesz, az engine még mindig a Quake 3 mutációja és kb. ugyanaz mint a World at War alatt.

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nemjau, a tv a masik sarokban van. nem birok eleulni a geppel egyutt, az iroasztal meg nem hiszem hogy elbirna a sulyat :)

masik problemam viszont

2magos c2d 2.66ghz, 4giga ram, 512es 8800gt eleg ennek a jateknak egyaltalan 1680x1050 felbontasban? mert mostanaban nem terveztem alkatreszt venni

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

De holnap jön az új COD

:D

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

viszont ahhoz van 42" kepernyo... :)

Kösd rá a PC-t is! ;)

Mer' egy állat vagyok !

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Igen, nem a legjobb konzolon FPS-ezni.
PS3-ra vannak játékok, amik alapból kompatibilisek USB eszközökkel (bill, egér), de ezt persze nem írják oda sehova. Meg lehet kapni átalakítót is, amit sokan fikázzák és drága is...
A Killzone 2 és a Bad Company pont nem támogatja, köcsögök :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en a 4et PC-re vettem meg. azota is nyomom onlajn, mar majdnem olyan sokat jatszok vele mint a CS-vel :)

most ezzel a MW2-vel bajban leszek, mert nem tudom eldonteni hogy PC-re vegyem meg vagy xboxra. xboxon jo autossal jatszani, de FPS-t sokkal jobban tudok WASD-vel. es nincs gold accountom se.

viszont ahoz van 42" kepernyo... :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Messze van még az a március...
De holnap jön az új COD

ja, ez elég durva game lesz. sima 4-et nem tolja vki x-en keresztül?