Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Legfrissebb GT5 képek: All Games Beta: Gran Turismo 5

Megjelenés "valamikor az év végén" optimisták szerint, realisták szerint inkább "when its done".

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
tdu-t imádom, zseniális. majd' 2 éve nyomom, ma már tényleg nem korszerû, de tetszik, hogy nagyon hosszan el lehet bíbelõdni vele, ma is döntögetem az idõket :), bugom soha semmi nem volt, de a túl sok cheat-elõ zavar.
jöhet a 2, abban remélem jobban megoldják a csalás-védelmet, meg, hogy több autómárka legyen.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ja igen, mentési bug-gal én is szívtam sokat. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de jo volt az is, csak nagyon bugos es a grafikaja mai szemmel nezve mar nem az a hude valami kategoria. a mentesi es egyeb hibak miatt 3szor kezdtem neki es egyszer sem tudtam befejezni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Test Drive Unlimited nem jött be? Valós 1 órás verseny 300km/h körül, körbe a trópusi szigeten. :cool2:

Idén jön a második rész:

Test Drive Unlimited 2 k

"Ha minden igaz, az elsõ részbõl megismert autók mellett sokak álma teljesül, hiszen végre terepre is merészkedhetünk az off-road jármûvek kínálatának köszönhetõen (pl.: Hummer, VW Touareg, Audi Q7, buggie-k és enduro-k is lesznek). A játéktér 1500 négyzetkilométerre növekszik és mintegy 2400 kilométernyi, nem teljes egészében aszfaltozott úthálózat áll rendelkezésünkre. Ebbõl mintegy 800 km rallypálya. Minderre pedig a napciklusok váltakozása, a dinamikus idõjárás (esõ, köd, vihar,stb.) és számos online versenymod teszi majd fel. Úgy legyen!"

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
egy par open wheel verda van benne, de nekem mindig jobban bejott amikor a skylineokkal meg nsx-ekkel lehetett nyomulni, mint a vezethetetlen prototipusok meg hulladek amcsi muscle-ok.

a drifteles is nagyon el van benne talalva.

nemtom miert hagytak ki belole az evo-t, az kicsit bantott, meg hogy volt benne GT2-es porsche, de megvenni nem lehetett

es az online jatek is jo volna, csak nem voltak felkeszulve hogy mennyi kilokdosos idiota van

de ezekkel egyutt is a legjobb autos jatek pc-re amivel valaha jatszottam. torony magasan
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Így valahogy, plussz a GRiD-ben is elõfordultak formagépek emlékeim szerint, vagyis túl sok munkát nem feccöltek bele, a neve úgyis eladja majd. Bezzeg az F1 2002-ben egy kanyart bevenni külön tudomány volt! :cool2:

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat ez kiabrandito. valamint az is hogy ezzel foglalkoztak ahelyett hogy inkabb Grid2-t faragnanak. engem egy arcade F1 jatek egyaltalan nem foglalkoztat, ha arcade akkor legyen tuningolos racer boy JDM fetis ahogy azt a grid-del szepen eltalaltak, ha meg F1, akkor meg csinaljanak szimulatort. szerintem

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A frissiben kiadott két kép alapján a PC-s F1 2010 úgy fog kinézni, mint a 2 (?) éves GRiD:

J

Mer' egy állat vagyok !

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ebbe bele sem gondoltam :(, sorry
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ti tenyleg idiotak vagytok?

nem kerunk es nem adunk illegal download oldalra linket ezen a forumon. kovetkezo alkalommal kitiltas fog erte jarni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ahhoz mar szerintem xbox 720 kell majd :)

meg nekem egy 1080p tv

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Ez ingame videó???
'ztakurtaparittya!

Target render... ;)

Tam, ne aggódj, mire megjelenik a GT5 lesz Neked Forza 4 is! :D

Mer' egy állat vagyok !

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
szeptemberre módosult a várható megjelenése az F1 2010-nek PC-re. Cserébe benne lesznek az idei autók.
http://www.codemaste...owarticle=12975

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Battlefield Bad Company 2?
Feltöltött kép

Ha lesz itt valaki rajtam kívül aki majd nyomja a multi részét az szóljon, mert szívesen játszanék "ismerõs" arcokkal :)

Aki eddig lemaradt róla, hogy mi ez az sürgõs nézze meg, olyan áll-leesõs a dolog :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
megvan a 7végi programom

Thief 3 :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Állítólag ehhez hasonló lesz a Codemasters játéka tavasszal PC-re. Jó lenne.

Ez ingame videó???
'ztakurtaparittya!
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ehhez nem. ez Playstation jatek.

es en azt hittem a Forza3 a csaszar. pff.

RAUH-Welt
B E G R I F F

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Tényleg durva.. hirtelen mintha valódi lenne ..és mi lessz pár év mulva
csak hát ehhez minimum egy gtx 285 be kellene izzitani

"just chillin killin"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
szerintem most jön el az az idõ, amikor már nem tudod megmondnani, hogy játék vagy valóság...

naggggyondurva

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/