Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Jah.
A Demót leszedtem annó, de az nem az az élmény,mint élesben...

Kár..kipróbáltam volna.
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Jah.
A Demót leszedtem annó, de az nem az az élmény,mint élesben...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Ez a M.A.G csak PS3-ra jött ki?
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Nekem annyi a gondom a BC2-vel, hogy túl sokan játszanak úgy, mintha a MW2-n nyomnák. Nem ugyan az az élmény, mint egy BF2 Karkand / Jalalabad Inf. only...
Jó játék, fasza grafikával (tudom, a krízis szebb :) ) de nem az igazi. Mondjuk nekem a MW2 sem gyere be annyira, mint a BF2, pedig játszom vele eleget. :)

Bizonyos infók szerint még nyáron, mások szerint csak jövõre, de tuti jön a BF3, amitõl elvileg "leszakad az állunk", legalábbis egy volt DICE vezetõ ezt nyilatkozta még a bed kampány bemutatóján.
Erre várok már évek óta, az összes többi csak a hájp és a grafika miatt van meg :)

Mondjuk a M.A.G. ot kipróbálnám, hogy milyen annyi emberrel öldösni :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
Bocs,hogy le mertem írni a véleményem..de nem a multi részével foglalkoztam! Én is nyomtam anno a BF 1945,a BF vietnamot,és a Bf2 de mindegyik egy kalap **** és hát igen! azMW2 ehhez képest "überpro"! Nem tudom,és nem is érdekel,hogy milyen enginnel megy,én csak az élvezhetõségrõl,és a játszhatóságról írtam le a véleményemet. Nyílván nem mindenkinek egyezik a véleménye,és nem mindenkinek tetszik ugyan az,de ha már MW2 akkor azért ott sem csak egy játékmód közül lehet választani. Igaz lehet,hogy multiban nem lényeg a grafikai részletesség (neked),nekem viszont igen! Innen is látszik mennyire nem vagyunk egyformák :) Fõleg ha már megvettem egy profi gépet,törekszem rá,hogy tényleg faca játékot vegyek hozzá.Nem vitázni akarok veled,csak látom,hogy eléggé felkaptad a vizet ezen a véleményen :) És béke legyen veled is! :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
kotomi!

ki a rákot érdekel a single (2 pályát játszottam végig)? MW2 jobb grafika (quake 3 engie-nel? ne viccelj) Crysis aláírom a legszebb grafika a világon amit elõ lehet állítani, de hát cryengine fut alatt nem csoda, viszont egy optimalizálatlan fos a paksi atomerõmû gépén is akadozik full graf-on, nemhogy az átlag játékosén :)
azt meg hogy lehúzták sok más fórumon, hát kétlem, fõleg az mw2 vel szemben(nem rossz játék nekem is megvan, de az ugri bugri fizika nélküli lövöldözés annyira nem jön be), az igaz hogy egy bugos foshalmaz jelenleg a bf, de nem is a single-re van kihegyezve sõt nem is volt soha a bf-ben single game eddig ps-en is csak 1 ez elõtt, de hogy ennyire szar unalmas fos élvezhetetlen gagyi grafikás valami lenne ahogy leírtad hát nem tudom akkor a cod-nak valami überpro-nak kéne lennie pedig nem az, valahogy azt érzem zsigerbõl lehúztad mert az mw a király és kész! Multizni iszonyat jó vele, és igen mw2 is multiztam mégse tetszik, leszarom hogy nincs a házban berendezés multi alatt a legkevésbé sem izgat, az hogy rombolható a fedezék ahova az ellen bújik sokkal inkább.. na mindegy béke veled! :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

stork13

stork13

vendég

• fórumtag
  • 25 posts

ARMA 2-vel tolja valaki?

lenne igény egy BMFT-s lanpartyra?

Vagyunk páran, fõleg esténként...
OFP/ArmA/ArmA2: H

A béke más, mint szünet két háború közt a Jó nem rossz Rossz.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Ezt imádni fogja mindenki aki játszott a CoD MW1-2-vel, AC-130 flash game:

Cloud To Ground Guardian game , the free online game at Game Pirate

Nem rossz,lehet gyakorolni :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ezt imádni fogja mindenki aki játszott a CoD MW1-2-vel, AC-130 flash game:

Cloud To Ground Guardian game , the free online game at Game Pirate

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Battlefield Bad Company 2?
Feltöltött kép

Ha lesz itt valaki rajtam kívül aki majd nyomja a multi részét az szóljon, mert szívesen játszanék "ismerõs" arcokkal :)
YouTube - Battlefield: Bad Company 2 - Battlefield Moments - Episode 2 HD

Aki eddig lemaradt róla, hogy mi ez az sürgõs nézze meg, olyan áll-leesõs a dolog :D

Bocs,hogy belevaú-vaú de szerintem egy kalap kaka ez a játék az MW2 -vel meg össze sem lehet hasonlítani mint ahogy sok fórumon hasonlítgatták a két játékot.
Sok helyen iszonyat gagyi grafika,minden ház ugyan olyan belülrõl,annyi különbséggel,hogy télen tûz ég a kályhába azt ezzel meg is oldották. a második pálya után már nem sok érdekesség volt,szinte tudtam,hogy honnan fog ellenség jönni,még az sem dobott a látványon,hogy a fedezékeket szét lehetett lõni,látványosan repkedtek a homokzsákok,és a falak,csak hát egy idõ után már ez is uncsi,fõleg,hogy mindegyik ugyan úgy robban szét stb...
Volt,hogy a pályán szinte csak átszaladtam,és lõttem,nem tudom de az egész olyan összecsapott grafikailag,pedig full grafon toltam (quados proci,4Gb ram,1 Gb nvd gforce 9800 vidikari) és még így is csak alig élvezhetõ volt.Nem tudom,lehet nekem vannak a játékokkal szemben nagy igényeim,de ez szörnyen gyengére sikeredett,talán a hang amit jól eltaláltak.
Õserdõs résztõl annyian el voltak ájulva,de kérdem én hol van ez grafikailag (Õserdõ) mondjuk a far cry 2-höz,vagy a crisyshoz képest? Ja és a fegyverek kinézete..hát finoman szólva is kritikán aluli.
Na de ez csak az én véleményem,másnak persze tetszhet ,csak nem tudom miért sztárolják ennyire ezt az elég középszerûre sikeredett játékot..
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Call of Duty: Black Ops - Coming 11.09.10

http://www.youtube.com/watch?v=mSfWHD8tZQY

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

ahoz nagyon erogep kell nem? jovo heten mar lesz otthon is netem, majd cod mw2-zunk

még mindig nincs otthon netem :(

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
egy kis ArmA II izelitõ

YouTube - Arma 2 iraq British troops

fuck me, i'm famous!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Eufloria

A Machinarium után ismét egy nekem való jóság.
"In idem flumen bis non descendimus"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

ARMA 2-vel tolja valaki?

Nanáhogy: mostanában keveset, de kedv van.
tam: Gyors proci kell hozzá, azt annyi, meg valami normál videokártya.

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ahoz nagyon erogep kell nem? jovo heten mar lesz otthon is netem, majd cod mw2-zunk
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ARMA 2-vel tolja valaki?

fuck me, i'm famous!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Feltöltött kép

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az egyik legbetegebb, legszórakoztatóbb firefox kiegészítõ: Destroy the Web!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Thomas Kovacs

Thomas Kovacs

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Biztos vagyok benne, hogy már volt, de hátha nem...
Tacx Virtual Reality Trainer
Azért menõbb, mint egy Pro Cycling Manager :)
Csak hát az ára...