Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

esetleg végigtolni mentés nélkül... :)

Várom róla a videót :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Elsõ rilízzel is megy, csak ügyeskedni kell hozzá. Vagy megvenni a játékot, esetleg végigtolni mentés nélkül... :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Így jár, aki az elsõ rilízt szedi le...
A Realoaded-ben simán megy :)

bptitans.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Starcraft2-t toja már valaki? öcsém már nagyon rajta van, de akadt egy elég idegesítõ momentum.. mégpedig az, h. nem lehet menteni-s így loadolni sem a hadjáratokat. tehát minden alkalommal elõröl az egészet.. gugli nem kínál megoldást, de hátha majd itt..:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ha valaki nosztalgiázna (PC játéktörténelem 1 képen):
http://www.gamekapoc...ktortenelem.jpg
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Larry And The Gnomes

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Assassins-Creed-Brotherhood Trailer E3-2010 Büntetõs trailer!

Ghost Recon: Future Soldier - E3 2010: Live Demo Predátorként lopakodók :)

Call of Duty Black - E3 2010 Demo ÁÁáá.. Mi-24-es akció rulezzz!

Medal of Honor - E3 2010 Multiplayer Gameplay

Forza - E3 2010 Demo és bemutató a Microsoft új, szenzoros játékrendszerével, a Kinectel.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tartott nekik par evig mig le tudtak koppintani a TDU-t :)

uj GRID-et akarok inkabb. man jelleggel. cd-n es disney dvd-n.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
E3 2010: NFS: Hot Pursuit - debut trailer - GAMEPOD.hu PC / PS3 / Xbox360 h

Mer' egy állat vagyok !

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
YouTube - MW2 vs Battlefield Bad Company 2
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Patchet fel kell tenni az összeset, kiegészítõként pedig minimum az A.C.E 2 ajánlott a normális játszhatóság miatt ARMA2-höz.
Amúgy modokból, addonokból annyi van, mint csillag az égen. Arra azért figyelni kell, hogy külön könyvtárba rakja az ember ezeket mert egyes szervereken csak meghatározott addonokkal és moddal lehet játszani. Külön rakva meg könnyebb szelektíven indítani a játékot.
Aztán játék közben nem meglepõdni amikor az AI sniper 500-600 méterrõl headshottal kivégez és azt sem tudod merrõl... :D
Telepítésrõl, modokról, beállításokról, sixupdaterrõl illetve addonsyncrõl pedig a magyar ARMA-sok szívesen felvilágosítanak.

Köszi az infót!

Más: Operation Flashpoint dragon risinghez nem találok magyarítást,pedig nagy segítség lenne.
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

stork13

stork13

vendég

• fórumtag
  • 25 posts

Operation flashpoint megvan nekem is valamelyik vinyón,lehet felpakolom,az armát meg megrendelem. Ja milyen okosítás kell az armára? valami patchre vagy kieg.-re gondoltál?

Patchet fel kell tenni az összeset, kiegészítõként pedig minimum az A.C.E 2 ajánlott a normális játszhatóság miatt ARMA2-höz.
Amúgy modokból, addonokból annyi van, mint csillag az égen. Arra azért figyelni kell, hogy külön könyvtárba rakja az ember ezeket mert egyes szervereken csak meghatározott addonokkal és moddal lehet játszani. Külön rakva meg könnyebb szelektíven indítani a játékot.
Aztán játék közben nem meglepõdni amikor az AI sniper 500-600 méterrõl headshottal kivégez és azt sem tudod merrõl... :D
Telepítésrõl, modokról, beállításokról, sixupdaterrõl illetve addonsyncrõl pedig a magyar ARMA-sok szívesen felvilágosítanak.
A béke más, mint szünet két háború közt a Jó nem rossz Rossz.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Arma2re gondoltam, de kell hozzá kis okítás, mert a default gyári csomag az sovány öléggé.
Ha meg teljesen új az ilyen jellegû dolog, akkor OperationFlashpoint: Dragon Rising jó bemelegítõnek, az valahol MW2 és Arma között helyezkedik el a stílusát tekintve, mert elégge fogva van a kezed és pályaszerûségek vannak. Arma-ban nincs semmi csak a csapatod, meg az ellen. :)

ArmA II ben a tuti, hogy ugyanazt a mission-t többféleképpen tudod megcsinálni, végtelen pálya, sok gyaloglás, élethû ballisztika, optika( tükrözödik, torzit)

szóval nálam beszt

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Arma2re gondoltam, de kell hozzá kis okítás, mert a default gyári csomag az sovány öléggé.
Ha meg teljesen új az ilyen jellegû dolog, akkor OperationFlashpoint: Dragon Rising jó bemelegítõnek, az valahol MW2 és Arma között helyezkedik el a stílusát tekintve, mert elégge fogva van a kezed és pályaszerûségek vannak. Arma-ban nincs semmi csak a csapatod, meg az ellen. :)

Operation flashpoint megvan nekem is valamelyik vinyón,lehet felpakolom,az armát meg megrendelem. Ja milyen okosítás kell az armára? valami patchre vagy kieg.-re gondoltál?

Iceshark: Azért írtam,hogy a hangot eltalálták benne! Csak hogy oda is mondjak valami jót :) de ez már tényleg csak piszkálódás,ne vedd a szívedre :D
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Aktuális civil

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
ja ja felhúztam magam, mert akkor már reálisan hasonlítsuk össze a dolgokat, ne az egyik oldalra lapátolva minden jót a másikra meg semmit...de ettõl még nincs baj :)
"nekem" full hd-ben max grafon vagy akár lejebb is dögöljek meg ha csak 5%-al is szebbenk tûnne a grafikája az mw2-nek, ahogy mondtad ízlések és pofonok, mondom játszottam nem kevés fps-el mw2-vel stb. de crysis-on kívül még nem volt ilyen szép graf sehol, de hát ez van van akinek csúnya a lány van akinek álom :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

a sorok közül azt olvastam ki, hogy az Arma II az bejövõs nekije ;)
Gondolkozom én is, hogy beruházok rá.

Közben rájöttem én is :) eljátszottam én is a gondolattal,hogy megveszem. Legfeljebb ha nem tetszik,akkor a BF sorsára jut :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
a sorok közül azt olvastam ki, hogy az Arma II az bejövõs nekije ;)
Gondolkozom én is, hogy beruházok rá.

bptitans.hu

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

Mondjuk ez a MW2 vs. BadCompany2 vita egy kis Arma session után rögtön értelmét veszti nálam, mert mindkettõ szép és hangulatos, de kb. 10 percig, mert, mint katonásos játék Foche marsall mindkettõ.

Ez a Split/second meg mókás. Kellett már ilyen eléggé. :)

Akkor mondhatnál egy-két katonásos játékot ami nem foche,hát ha........
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mondjuk ez a MW2 vs. BadCompany2 vita egy kis Arma session után rögtön értelmét veszti nálam, mert mindkettõ szép és hangulatos, de kb. 10 percig, mert, mint katonásos játék Foche marsall mindkettõ.

Ez a Split/second meg mókás. Kellett már ilyen eléggé. :)

Aktuális civil