Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Please log in to reply
5622 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
StarCraft II végigjátszva, zseniális volt, 9/10. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

napiszar.com | A nap játéka – Privates

jáccatok...

az milyen már hogy egy ilyen játék nem fut el a gépemen :(

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
van egy két beteg ember
YouTube - Greg gets 59m in Solipskier :)

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
1,591,120
nem rossz játék :)
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
jópofa
OneMoreLevel.com - Solipskier

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Online játékok - Amõba, Sakk, Biliárd, Darts...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Crush the Castle 2 | Armor Games

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
napiszar.com | A nap játéka – Privates

jáccatok...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

no igen a strategiaknal elhagyhatatlan a tutorial vegigcsinalasa. kulonben lovesed [erted] sincs hogy mi mit csinal.

en sokat nyomtam heroes3-mal.

masszívan rákattantam anno.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
broodwar-ral játszogatok még mindig, top vs bottom terran nekem meg egy protoss szövetség, így 6ellent pifpaf lenyomok:) véleményem szerint a sc talán a legjobb rts eddig.. talán a warhammer veheti föl a versenyt, ott még elég komoly a történet is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
no igen a strategiaknal elhagyhatatlan a tutorial vegigcsinalasa. kulonben lovesed [erted] sincs hogy mi mit csinal.

en sokat nyomtam heroes3-mal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A strat gámákkal mindig az a gondom, hogy nincs kedvem elkezdeni õket. Érted, sok kis képecske, meg kis figura, és kis lövésztorony, meg hangyadiszkó, megakármi, és akkor a sok kis ikon, ehh... shotgun kell meg lógó belû zambik a sötét gyárudvaron, azt akkor mehet a hent, meg az autófire, amíg sört kortyolsz. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Palmi: dehát ez a második rész. 12 évvel késõbb. Persze lehet, hogy a Blizzard egy szintel feljebb álmodik. :D
Ez 2 alapanyag+építõrobot+sereg+hõs formulát azóta sokan megcsinálták jobban (még opensourceban is. Lásd: The Spring Project)...

Aktuális civil

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Émmeg oly' láma vok, hogy eleddig még csak hírét sem hallottam, pedig ez már a második rész, vagymi. :)

Anno éjszakákat nyomtam alvás nélkül , addiktív :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Émmeg oly' láma vok, hogy eleddig még csak hírét sem hallottam, pedig ez már a második rész, vagymi. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Azért az elsõ rész elég jó volt, ami nálam azt jelenti, hogy az volt ez egyetlen ilyen jellegû játék ami lekötött, no meg a Commandos.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem kultstatusz jaja.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ennek a CsillagerõKettõnek tetszenie kéne? Tegnap éjjel belenéztem és eddig 23 ugyanerre épülõ RTS volt az elmúlt évtizedben, szóval 20 percre kötött le, ebbõl 10 volt cutscene (ezalatt lement vagy 3 küldi, az egyik alatt megvacsoráztam, mert csak várni kellett benne negyed órát (ezt nem számítottam a 20 perchez. :) )). Szóval ez azért hype, mert kult, vagy mirõl maradtam le megint?

Aktuális civil

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
C:\ dokumentumokban megkeresed a legutolsó mentést,duplaklikk a file-ra,és elindul :)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Elsõ rilízzel is megy, csak ügyeskedni kell hozzá. Vagy megvenni a játékot, esetleg végigtolni mentés nélkül... :)

éés hogyan ügyeskedsz?:) már a telepítés sem volt egyszerû, aztán mikor elindult, hangja nem volt. mostmeg ez a mentés dolog.. szóval akár privátban is jöhetnek az instrukciók:)