Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
shift pazar :)

akit érdekel multiban hamachin az pü.zzön!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tamaska, ha eddig még nem próbáltad volna a Shift-et...szerintem meg fogod venni Xbox-ra :) Nem sokban hasonlít a korábbi részekre. A grafika hibátlan, irányítani nem egyszerû (elõször profi módban próbáltam, aztán inkább rutinos módban játszom, kell a gépi segítség) végre nem egy faltól-falig NFS :) Jó ötletnek tartom, hogy ütközésnél elsötétül a képernyõ 1-2 másodpercre. Összes hátrányként a puritán menüt (nem mintha ez jelentõs probléma lenne) és a lassú töltést (ez a gépem elavultságából adódik) mondanám.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
battlefield 2 vel játszik itt vki?

/megjelent egy 1.5-ös patch és nem akar elindulni sem. többször több helyrõl is letöltöttem már, és a elõzõ 1.41 is fent van. de igy hogy nincs legfrissebb verziom, játszani sem enged a megszokott pályákon. 64bites vistám van. punkbuster szerint minden renden/

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Mondom száguldozni! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Globetrotterek csak ne siránkozzanak! :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én még nem próbáltam, olvasataim szerint NFS: GRiD :D Be jó is lenne szuperautókkal szuper tájakon száguldozni...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
engem konkretan idegesitene a 3 kepernyo. meg kinek van ekkora asztala? :)

plusz ugye kolts el masfel millat egy ilyen konfigra, aztan egy ev mulva er majd kb 100ezret. se. koszi, de nem koszi.

NFS Shift jon kedden. kivancsi vagyok javult-e valamit. letoltom a werziot PC-re, aztan esetleg ha jo akkor megveszem xboxra originalba.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

click on HD

Bakker, akkor lassan tényleg meg kell vennem az új alaplapot, hogy beférjen még min 2 VGA kártya... :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
click on HD

Mer' egy állat vagyok !

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
PC-s LIVE nem csak 1 hónapra szól tudtommal, hanem csak az adott játék multi-ja a LIVE-on keresztül megy, nincs más különbség más játékok multijához képest.

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az xbox is ugyanaz a live. bejelentkeztem a boxon a live! acountomba [msn tulajdonkepp ugye] es kiadta nekem a gta4-ben elert pontszamokat statisztikakat stb. de a gta-val pc-n jatszottam...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Windows LIVE-ra gondoltam, boxosban nem vagyok képen. :)

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de az a live kulcs amit a 900forintos jatekohoz jon csak egy honapig ervenyes nem?

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Akkor olyan, mint a TF 2. :)

Nem tudom Ti tudtátok-e, nekem újdonság volt: ha van eredeti LIVE kulcsotok akkor azzal bármilyen LIVE játék játszható online, tehát vesz az ember egy 900 forintos játékot és utána multizik mondjuk a GTA-val.

Mer' egy állat vagyok !

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Igen, már letölthetõ a BF Heroes (ingyenes), de az ilyen "gyermeteg" játék, az eredeti részekhez képest.
Csinálhatsz karaktert, ami kb bárhogy kinézhet, már Jacko ruhát is kaphat...
Inkább vicces, képregény stílusú harc, mint valósághû Iraki Sniper csata :)

bptitans.hu

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Meg jön valami Battlefield Heroes is, vagy az konzol only?

GRAW 1-2 nekem kevésbé tetszett, sokszor bug miatt nem lehetett továbbjutni, elakadt a srcipt és újra kellett kezdeni a pályát ami ráadásul idõnként frusztrálóan nehéz volt. Elsõ részt nem is vittem végig, másodikat már igen, az talán jobban sikerült.

Ja és kijött a Street Fighter IV! :D

Mer' egy állat vagyok !

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Én is várom az új CoD-ot, de a legjobban azt szeretném, hogy a Battlefield 3 egyszer tényleg elkészüljön.
A legújabb infók szerint 2010-ben jön, s addig is lesz egy Bad Company 2 PC-re is.

bptitans.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
persze a CoD Modern Warfare 2 lesz az igazi, de addigis...

RAUH-Welt
B E G R I F F

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

orulok en mint allat. :)

egyszer regen jatszottam Rainbow6 -tal meg PC-n. asszem az volt az elso resz. tetszett hogy kommandos terroristas, de tul nagy hangsuly volt a taktikazason, terkepnezegetesen stb.

az meg mindig ilyen, vagy mar atmentek COD4-be inkabb?

Rainbow Six Vegas 1-et toltam, már amennyira gépem engedte. Valóban már COD-os beütésû, de összességében Nekem tetszett. Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2 a másik ilyen terroristás.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Akinek nem megy eloben :D